Νέα

Στο τέλος μένει μόνο η κακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ανοιγω αυτο το θεμα γιατι πιστευω οτι πραγματικα εαν ειμαστε κακκοι κ βγαζουμε κακκια απεναντι στους αλλους στο τελος μονο αυτο θα μας μεινει...
τα λεφτα,τα σπιτια,τα αυτοκινητα,τα γαμησια ειναι ολα περαστικα σημερα τα εχουμε αυριο θα ανηκουν σε αλλους...
η κακκια ειναι κατι που εαν την κουβαλαμε στην ζωη μας στο τελος μονο αυτο θα μας μεινει....

γι αυτο λοιπον περα απο το αφηστε τα μιση κ πιαστε το γαμησι θα προτεινα ασχετως εαν το πιασετε η οχι  να το αφησετε στην ακρη

παρατηρησα απο την μικρη ζωη μου μεχρι στιγμης οτι οταν εδινα κακια ετσι επερνα κιολας κ οταν χαλαρωσα τα πραγματα γυρισανε αλλιως...

Επισκέπτης
χεσε την εξεταστικη αυτο ειναι ωραιο θεμα.η κακια ειναι εμφυτη στους περισσοτερους και γι αυτο και κανεις η σχεδον κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος.το βλεπεις παντου

Επισκέπτης
χεσε την εξεταστικη αυτο ειναι ωραιο θεμα.η κακια ειναι εμφυτη στους περισσοτερους και γι αυτο και κανεις η σχεδον κανεις δεν ειναι ευτυχισμενος.το βλεπεις παντου

δεν πιστευω οτι εμφυτη αλλα καλιεργειτε απο τις εμπειριες,τα βιωματα κ τον τροπο ζωης...η μαγκια ειναι ανεξαρτητα το τι βιωνεις να μπορεις να την απομακρυνεις....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
συνφωνω μουνιλα.... οτι κακο εκανα το εισεπραξα πισω ισαριθμες φορες οποτε τωρα πια λεω δεν κανω αυτο που δεν θελω να μου κανουν

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγαπητοί /ες κύριοι/ες....την ξέρετε την φράση που λέει......όλα εδώ πληρώνονται.....απόλυτα σωστή.....αργά ή γρήγορα κακία έδωσες..κακία θα λάβεις...ας προσέχουμε λοιπόν τι κάνουμε στην ζωή μας.....

εκτός απο τον μούν...αυτός απο φάρδος μας πηδάει όλους και μετά την γλυτώνει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχουμε γινει ολοι και πιο επιφυλακτικοι πια,αμεσως σκεφτομαστε το κακο,οτι ο αλλος λεει ψεματα κλπ

Επισκέπτης
και σιγουρα η κακια καλλιεργειται ,οπως και η ευγενεια,αλλα μια ματια να ριξεις στα κωλοπαιδα εξω που βριζουν ολη την ωρα αντιλαμβανεσαι τι γονεις υπαρχουν

Επισκέπτης
αγαπητοί /ες κύριοι/ες....την ξέρετε την φράση που λέει......όλα εδώ πληρώνονται.....απόλυτα σωστή.....αργά ή γρήγορα κακία έδωσες..κακία θα λάβεις...ας προσέχουμε λοιπόν τι κάνουμε στην ζωή μας.....

ελπιζω αυτ το ΄΄ολα εδω πληρωνονται΄΄ να ισχυει για ολους γιατι βλεπω τεραστια κοινωνικη αδικια...

εκτός απο τον μούν...αυτός απο φάρδος μας πηδάει όλους και μετά την γλυτώνει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αληθεια ειναι οτι κωλοφαρδος ειμαι στην μεχρι τωρα πορεια μου...αλλα ποσο θα κρατησει αραγε...καθε μερα του αγιαννιου θα ναι  :dancing: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

To Aiγάλεο στην Γ εθνική, ......όλα εδώ πληρώνονται...

Επισκέπτης
και σιγουρα η κακια καλλιεργειται ,οπως και η ευγενεια,αλλα μια ματια να ριξεις στα κωλοπαιδα εξω που βριζουν ολη την ωρα αντιλαμβανεσαι τι γονεις υπαρχουν
αυτο για την οικογενεια συζητηθηκε κ σε αλλο θεμα αλλα ρε σεις δεν ειναι μονο η οικογενεια....αμα δεν εχεις κ την προσωπικοτητα να δουλεψεις τον εαυτο σου κ να ζυμωθεις τι να σου κανει κ η οικογενεια δεν μπορει σε ολη την ζωη να ειναι απο πισω κ να διορθωνει τα λαθη σου

απλα χανουμε την αθωοτητα μας σιγα σιγα ντραμμερ αυτο ειναι  :dunno: :dunno: :dunno:

ευα ξερεις ποσο ασχημο ειναι να χανεις την αθωοτητα σου...ξερεις τι προσον κ τι γοητεια ειναι η αθωωτητα...εχουμε πηξει στην κουτοπονηραδα στις μερες μας...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτη εχει χαθει εδω και πολλα χρονια εβακι...σιγα σιγα δε μεγαλωνουν ανθρωποι αλλα ασχημα ομοιωματα τους...

ρεεεε ντραμμερ ηταν πολυ φιλοσοφικο αυτο το τελευταιο και δεν το επιασα  :helpplea:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο για την οικογενεια συζητηθηκε κ σε αλλο θεμα αλλα ρε σεις δεν ειναι μονο η οικογενεια....αμα δεν εχεις κ την προσωπικοτητα να δουλεψεις τον εαυτο σου κ να ζυμωθεις τι να σου κανει κ η οικογενεια δεν μπορει σε ολη την ζωη να ειναι απο πισω κ να διορθωνει τα λαθη σου

ευα ξερεις ποσο ασχημο ειναι να χανεις την αθωοτητα σου...ξερεις τι προσον κ τι γοητεια ειναι η αθωωτητα...εχουμε πηξει στην κουτοπονηραδα στις μερες μας...

συμφωνω και στα δυο..... αλλα οτι και να κανω εγω παντα αφελη με λενε κι ολο την παταω  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Επισκέπτης
η εποχη μας πασχει απο ελλειψη αληθειας στη ζωη μας.ολοι και ολες ψαχνουν λιγη αληθεια στη ζωη τους αλλα αυτη δε βρισκεται ουτε στο ιντερνετ ουτε στα περιοδικα ουτε στην τηλεοραση,μονο μεσα μας

Επισκέπτης
Ετσι ακριβως! Αυτα ειναι κλασσικα διδαγματα για οσους θυμουνται το make love not war!

βεβαια υπαρχει κ μια αλλη αποψη δεν ξερω εαν εχει περασει ποτε απο τα αυτια σου που λεει οτι οσο περισσοτερες γυναικες διαφορετικες πηγαινεις(δεν αναφερομαι στο παραπανω ποστ που εγραψες)τοσο πιο πολυ τις μισεις κ τοσο πιο πολυ φτανεις σε απογνωση...εγω διαφωνω μεν αλλα το εχω στο πισω ακρο του μυαλου μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom