Unidentified X
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2014
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Αφού της έκαναν τα γουρούνια ρεκτιφιέ καιρός είναι να περάσει και από φανοποιόγιατι σε φανοποιο;
Αφού της έκαναν τα γουρούνια ρεκτιφιέ καιρός είναι να περάσει και από φανοποιόγιατι σε φανοποιο;
τυπε μηπως φοβαται οτι θαναι και αυτος γουρουνι και θα την βιασει?
ή μπορει ολα να ειναι στο μυαλο σου!!!!Δεν ξερω μπορει να εχεις δικιο,ή μπορει να ντρεπετε να μιλησει
Δεν την βιασαν ρε νουμερο. Την σκυλοπαρτουζωσανε και γουσταρε. Οπως κι εσυ γουσταρες....Τα γουρουνια δεν της εκαναν ρεκτιφιε ,την βιασαν
Με το πιο γλαφυρό τρόπο μας περιγράφεις τόσο καιρό ότι της άνοιξαν τους κυλίνδρους και της εβαλαν μεγαλύτερα πιστόνια . Και τώρα μας λες ότι δεν της έκαναν ρεκτιφιέ ;;;;;;; Γίνεσαι αναξιόπιστοςΤα γουρουνια δεν της εκαναν ρεκτιφιε ,την βιασαν
ή μπορει ολα να ειναι στο μυαλο σου!!!!
Το αποκλείεις ;
Δεν την βιασαν ρε νουμερο. Την σκυλοπαρτουζωσανε και γουσταρε. Οπως κι εσυ γουσταρες....
Ναι ρε fanis55555! και μας έχεις καυλώσειτοσο καιρο περιγραφω τους βιασμους δεν περιεγραφα ουτε οτι της ανοιξαν τους κυλινδρους ουτε οτι της εβαλαν μεγαλυτερα πιστονια
Καλα ολα αυτα. Αλλα δεν μας ειπες. Καμια κοπελα να ξελαμπικαρεις ποτε θα βρεις? Σ εχει φαει η μαλακια με τις ιστοριες στο μπουρδελα. Πηγαινε να ριξεις ενα πουτσο σε κανενα στουντιακι το πολυ πολυτι λες ρε ποτε δε θα γουσταρα κατι τοσο σιχαμερο ,ποτε δε θα ηθελα να δω ουτε να μαθω οτι η γυναικα μου με απαταει.αλλα γιατι λες οτι τη σκυλοπαρτουζωσανε και οτι γουσταρε δεν εχεις στοιχεια ετσι το λες .ενω εγω εχω αποδειξεις οτι την βιασαν τη λενα τα γουρουνια
Ναι ρε fanis55555! και μας έχεις καυλώσει
Μα κανεις και γαμώ τοις περιγραφές όταν είναι να ξεσκίσουν τοις τρύπες τις Λέναςκαλα πως γινετε αυτο;εγω περιγραφω το βιασμο της λενας απ τα γουρουνια πως γινετε καποιος να καυλωνει με κατι τετοιο;
Ακομα του γαμάνε την γυναίκα του Φανη?
Μα κανεις και γαμώ τοις περιγραφές όταν είναι να ξεσκίσουν τοις τρύπες τις Λένας
υπαρχουν και ανωμαλοι τυπε :Sκαλα πως γινετε αυτο;εγω περιγραφω το βιασμο της λενας απ τα γουρουνια πως γινετε καποιος να καυλωνει με κατι τετοιο;