Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Εντάξει τύπε, στο κάτω κάτω φάση έχει το στόρυ! ;)Αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ θα σταματήσει αυτή η μαλακία, ειλικρινά. Όσο ΔΑΠΕΔΟ και να έχει κάποιος.
Εντάξει τύπε, στο κάτω κάτω φάση έχει το στόρυ! ;)Αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ θα σταματήσει αυτή η μαλακία, ειλικρινά. Όσο ΔΑΠΕΔΟ και να έχει κάποιος.
Εντάξει τύπε, στο κάτω κάτω φάση έχει το στόρυ! ;)
Ακομα να βρεις γκομενα ρε βλακα πανοφανη?Tι λες ρε φιλε; πλακα μας κανεις;τι φαση εχεο το στορυ; που βιαστηκε η γυναικα μου;
Ακομα να βρεις γκομενα ρε βλακα πανοφανη?
απλα βρες αλλη,την εχουν κανει τρυπια στα καμπινγκ πανελλαδικως..Τι να την κανω την γκομενα με τετοια γυναικα που εχω διπλα μου ρε βλακα;
Αντε βρες καμιαγκομενα ρε αχρηστόπουστα!!!Τι να την κανω την γκομενα με τετοια γυναικα που εχω διπλα μου ρε βλακα;
Εσυ βρες καμια γκομενα ρε πουστρα εγω εχω γυναικα, τι να την κανω την γκομενα αφου ειμαι παντρεμενος;Αντε βρες καμιαγκομενα ρε αχρηστόπουστα!!!
Δεν ψάχνει γκόμενα ψάχνει γκόμενοΑντε βρες καμιαγκομενα ρε αχρηστόπουστα!!!
απλα βρες αλλη,την εχουν κανει τρυπια στα καμπινγκ πανελλαδικως..
Δεν ψάχνει γκόμενα ψάχνει γκόμενο
|Σαλτα και γαμισου ρε μαλακα πια!!!Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τις μαλακιες που λες.Ρε φιλε πως μπορεις να λες για μια γυναικα που την βιασαν τρια γουρουνια οτι τηνεκαναν τρυπια σε ολο το καμπινγκ;δεν την λυπασε καθολου που επαθε τετοιο κακο;Ενταξει ειναι μια αγνωστη , αλλα λιγο συμπονια για μια συνανθρωπο που επαθε ενα μεγαλο κακο και υποφερει δεν εχεις;
Αν ησουν αντρας θα έπρεπε εδώ και καιρό να είσαι στην φυλακή
|Σαλτα και γαμισου ρε μαλακα πια!!!Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τις μαλακιες που λες.
Nαι,στα αρχιδια μας κιολας !!!!μαλακιες η παρενοχληση μιας γυναικας;
μαλακιες η παρενοχληση μιας γυναικας;
Τι του λες τώρα. Το γαμάς ή δεν το γαμλας, κύριε πρίεδρε.
Αν συνεχισεις βλεπω να σε βιαζει ενα ολοκληρο φορουμ!!!!καλυτερα να μην πειτε τιποτα απ το να βριζετε εμενα και τη γυναικα μου που ειναι θυμα βιασμου
Αν συνεχισεις βλεπω να σε βιαζει ενα ολοκληρο φορουμ!!!!