fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
A ρε τσιμεντολιθοπουλε
γιατι με λες τσιμοντολιθω παλι;
A ρε τσιμεντολιθοπουλε
Οχι ουτε και γω ειμαι. Ας μιλήσουμε σαν ανδρες τοτε.
Εισαι κερατας παραδεξου το λοιπον και ισως σε κανει να αισθανθεις καλύτερα.
Τα γουρουνια σε καναν κερατα. Τελος.
;)
Σαν αντρες μιλαμε αλλα κερατας δεν ειμαι!δεν μπορω να παραδεχτω κατι τετοιο γιατι ειναι ψεματα.
τα γουρουνια δεν με εκαναν κερατα γιατι δεν εκαναν σεξ με τη γυναικα μου ,τη βιασαν τελος!
ΧΑ ΧΑ ! ΠΟΙΑ ΒΙΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΚΕΡΑΤΑ !ΤΗ ΛΕΝΑ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ !Ε ΚΕΡΑΤΑ! ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΦΑΝΗΣ Η ΟΧΙ;
Συγνωμη δε θα σε ξαναπω τσιμεντολιθο εχεις δικιο ο τσιμεντολιθος ειναι ποιο εξυπνος απο σενα και ετσι τον προσβαλωγιατι με λες τσιμοντολιθω παλι;
Φανη δεν μας ειχες πει οτι εχεις βαλει σιλικονες στα βυζια της Λενας.Και που ειναι οι πενηνταρηδες κοιλαραδες ψωλαραδες που ελεγες?Κατι μικροτσουτσουνοι ειναι δαυτοι
E ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ! ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΕΡΜΑ .
ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ .Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ! ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ.
ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΟ.
ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
ρε εσείς γουρούνια ρίξτε και κανα λούτσο στοn Φανή μπας και ησυχάσουμε και εμεις
Πανοφανη ναωζησεις εσυ κια οι κλωνοι σου!!! Πολυ γελιο μιλαμε!!
Χαχαχαχαχαχα
επειδή δεν κάθησα να διαβάσω την ιστορία από την αρχή.
τις φωτογραφίες ποιός τις τράβηξε , υπήρχε και τρίτο πρόσωπο ;
Αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ θα σταματήσει αυτή η μαλακία, ειλικρινά. Όσο ΔΑΠΕΔΟ και να έχει κάποιος.
Καλα ναι,ναιΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ