Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 662K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,4%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,9%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    95
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οχι ουτε και γω ειμαι. Ας μιλήσουμε σαν ανδρες τοτε.
Εισαι κερατας παραδεξου το λοιπον και ισως σε κανει να αισθανθεις καλύτερα.
Τα γουρουνια σε καναν κερατα. Τελος.
;)

Σαν αντρες μιλαμε αλλα κερατας δεν ειμαι!δεν μπορω να παραδεχτω κατι τετοιο γιατι ειναι ψεματα.
τα γουρουνια δεν με εκαναν κερατα γιατι δεν εκαναν σεξ με τη γυναικα μου ,τη βιασαν τελος!

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σαν αντρες μιλαμε αλλα κερατας δεν ειμαι!δεν μπορω να παραδεχτω κατι τετοιο γιατι ειναι ψεματα.
τα γουρουνια δεν με εκαναν κερατα γιατι δεν εκαναν σεξ με τη γυναικα μου ,τη βιασαν τελος!

ΧΑ ΧΑ !    ΠΟΙΑ ΒΙΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΚΕΡΑΤΑ !ΤΗ ΛΕΝΑ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ!  ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ  ΤΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ !Ε ΚΕΡΑΤΑ! ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΦΑΝΗΣ Η ΟΧΙ;

Συνημμένα

• ΡΕΝΟΣ -ΛΕΝΑ-ΜΑΚΗΣ.jpg
    ΡΕΝΟΣ -ΛΕΝΑ-ΜΑΚΗΣ.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 178

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φανη δεν μας ειχες πει οτι εχεις βαλει σιλικονες στα βυζια της Λενας.Και που ειναι οι πενηνταρηδες κοιλαραδες ψωλαραδες που ελεγες?Κατι μικροτσουτσουνοι ειναι δαυτοι

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
ΧΑ ΧΑ !    ΠΟΙΑ ΒΙΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΚΕΡΑΤΑ !ΤΗ ΛΕΝΑ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ!  ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ,ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ. ΚΑΙ  ΤΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ !Ε ΚΕΡΑΤΑ! ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΦΑΝΗΣ Η ΟΧΙ;
:2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φανη δεν μας ειχες πει οτι εχεις βαλει σιλικονες στα βυζια της Λενας.Και που ειναι οι πενηνταρηδες κοιλαραδες ψωλαραδες που ελεγες?Κατι μικροτσουτσουνοι ειναι δαυτοι

E ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ! ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΚΕΙ  ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ  ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ  ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΕΡΜΑ .
ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ .Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
E ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ! ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΚΕΙ  ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ  ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ  ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΕΡΜΑ .
ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ .Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ! ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΟ. 

Συνημμένα

• καλο.jpg
    καλο.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 54

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
   ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ! ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΟ. 

ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ

Συνημμένα

• Η ΛΕΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.jpg
    Η ΛΕΝΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 42

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ

ΕΔΩ ΤΗ ΓΑΜΑΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΗΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  ΠΑΝΟΦΑΝΗ  ΞΕΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΥΝΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΥΝΑ  ΤΗ  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΦΟΡΑ  ΜΟΥ  ΕΙΠΕ -ΑΧ ΑΧ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ!  ΧΥΣΕ ΜΕ! ΧΥΣΕ ΜΕ ΨΩΛΑΡΑ  ΜΟΥ !ΧΥΣΕ  ΜΕ!  ΠΟΤΗΣΕ  ΜΕ  ΜΕ ΤΗΝ  ΜΑΝΙΚΑ  ΣΟΥ  !  ΑΧ  ΑΧ  ΝΑΙ  ΝΑΙ!  ΕΤΣΙ  ΑΔΕΙΑΣΕ  ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ!

Συνημμένα

• 1_144674.jpg
    1_144674.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
ρε εσείς γουρούνια ρίξτε και κανα λούτσο στοn Φανή μπας και ησυχάσουμε και εμεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Πανοφανη ναωζησεις εσυ κια οι κλωνοι σου!!! Πολυ γελιο μιλαμε!!
Χαχαχαχαχαχα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ρε εσείς γουρούνια ρίξτε και κανα λούτσο στοn Φανή μπας και ησυχάσουμε και εμεις

Tι λες ρε μαλακα δεν ειμαι αδερφη.τραβα βρες εσυ κανα γουρουνι να σου τραβηξει πεντεξι λουτσους

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφανη ναωζησεις εσυ κια οι κλωνοι σου!!! Πολυ γελιο μιλαμε!!
Χαχαχαχαχαχα

Δεν ειναι κλωνοι μου και που ειναι το αστειο δεν καταλαβα;που τα γουρουνια προσβαλουν τη γυναικα μου και ανεβασουν φωτογραφιες οτι και καλα ειναι αυτη που γαμιεται στις φωτογραφιες η λενα;Αποκλιεται να ειναι η γυναικα μου αυτη στις φωτογραφιες

Επισκέπτης
επειδή δεν κάθησα να διαβάσω την ιστορία από την αρχή.
τις φωτογραφίες ποιός τις τράβηξε , υπήρχε και τρίτο πρόσωπο ;

Renos24

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
επειδή δεν κάθησα να διαβάσω την ιστορία από την αρχή.
τις φωτογραφίες ποιός τις τράβηξε , υπήρχε και τρίτο πρόσωπο ;

NAI ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΦΑΝΗ

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ θα σταματήσει αυτή η μαλακία, ειλικρινά. Όσο ΔΑΠΕΔΟ και να έχει κάποιος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ
Καλα ναι,ναι
Θα σταματησει οταν ο πανοφανης θα βρει κι αυτος μια γκομενιτσα να γαμησει, να σταματησει να την παιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom