Νέα

Στο ελεύθερο στοματικό τελειώνετε στο στόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα juliani
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Ετικέτες
    cim
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
χρόνια τώρα αυτό που με ανάβει πιο πολύ είναι το ελεύθερο στοματικό. Την ώρα που παω να τελειώσω λέω στην κοπέλα ότι θα τελειώσω και τραβιέται για να αλλάξουμε στάση. Ετσι γίνεται? ή από τη στιγμή που κάνει ελευθερο στοματικό υποτίθεται ότι θα τελειώσω αν θέλω στο στόμα της?

Επισκέπτης
Ελα ντε ιδου η απορια...?

:headbang: :headbang:

Εμενα μπορει να μου απαντησει κανει στο ερωτημα: ''Να ζει κανεις ή να μη ζει...?''

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
χρόνια τώρα αυτό που με ανάβει πιο πολύ είναι το ελεύθερο στοματικό. Την ώρα που παω να τελειώσω λέω στην κοπέλα ότι θα τελειώσω και τραβιέται για να αλλάξουμε στάση. Ετσι γίνεται? ή από τη στιγμή που κάνει ελευθερο στοματικό υποτίθεται ότι θα τελειώσω αν θέλω στο στόμα της?
Η εμπειρία μου λέει ότι ως ελεύθερο στοματικό κάποιες εννοούν κατά βάση γλύψιμο χωρίς προφυλακτικό. Από εκεί και πέρα, το να τελειώσεις στο στόμα της εξαρτάται από την κοπέλα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Εμενα μπορει να μου απαντησει κανει στο ερωτημα: ''Να ζει κανεις ή να μη ζει...?''
αστο ρε το παιδι ...δεν κανει πλακα ....
φιλε μονο τσιμπουκι ακαποτο ειναι το σκηνικο....τωρα αν θελεις να τελειωσεις στο στομα η στην φατσα πρεπει να το εχεις συμφωνησει απο πριν...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

Άσε το παλικάρι να εκφράσει την απορία του. Πες ότι είσαι δάσκαλος, άρχισε παρεμπιπτόντως και η σχολική χρονιά, και η δουλειά σου είναι να βοηθάς και να ακούς τα πάντα!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλα..
Παιδι μου πηγαινε για υπνο.
Εχεις σχολειο αυριο. :grin:

P.s Eπι του θεματος θα ελεγα να μην της το λες οταν ειναι να τελειωσεις:''Θα τελειωσω'' 
αλλα να  της λες οταν εχεις ηδη τελειωσει"Τελειωσα μωρο μου,θες χαρτομαντηλο?'' :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καλα..

P.s Eπι του θεματος θα ελεγα να μην της το λες οταν ειναι να τελειωσεις:''Θα τελειωσω'' 
αλλα να  της λες οταν εχεις ηδη τελειωσει"Τελειωσα μωρο μου,θες χαρτομαντηλο?'' :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η κοιλια μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μη μασας παλληκαρι....οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα.... ;) ;) ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι ολα τα λεφτα ειναι το τελειωμα στο στομα της / σε μια αλησμονητη βιζιτα που ειχα παρει με ενα εκφυλο την γαμαγα απο το στομα ολο το βραδυ - μουνι ουτε που το αγγιξα / εεεε στο τελος της εκανα ενα τελειωμα μεσα στο στομα που δεν της εφυγε ουτε σταγονα σπερματος εξω / μετα το ρουμανακι ηταν μεσα στη τουαλετα με τα listerine μια ωρα και να ξεπλενεται .....

Αυτα ειναιιιιιιιιιιιιιιιιι

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Συναδελφοι ολα τα λεφτα ειναι το τελειωμα στο στομα της / σε μια αλησμονητη βιζιτα που ειχα παρει με ενα εκφυλο την γαμαγα απο το στομα ολο το βραδυ - μουνι ουτε που το αγγιξα / εεεε στο τελος της εκανα ενα τελειωμα μεσα στο στομα που δεν της εφυγε ουτε σταγονα σπερματος εξω / μετα το ρουμανακι ηταν μεσα στη τουαλετα με τα listerine μια ωρα και να ξεπλενεται .....

Υπουργέ μου αρχίζεις και με φοβίζεις.... :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα..

Οχι χαρτομάντηλο...
μωρομάντηλο είναι τώρα της μόδας.... Καντού.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το λίστεριν γιατί δεν το κατάπιε;

Επισκέπτης
Εγώ κάποτε σε μια ελλεινίδα γκόμενα που είχα πήγα να
τελειώσω στο στόμα της χωρίς να της πω τίποτα αλλά με κατάλαβε η ρουφιάνα και απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή και μετά μου ελεγε ότι αν το ξαναεπιχειρήσω θα θυμώσει πολύ  :jerking: φίλε συζήτα το μαζί της αν είναι προχωρημένο γκομενάκι θα το δεχτεί...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου αρχίζεις και με φοβίζεις.... :2funny: :2funny:

Ετσι ειναι χανουμακι / παντα με το κατω κεφαλι λειτουργουμε ...

περσονα = αυτη τα καταπινε ολα  - ακομα και πετρελαιο .....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παντως ρε παιδια μιας και πιασαμε ωραια κουβεντουλα για face lifting - ποια μεθοδος ειναι καλη ωστε να αργεις να τελειωνεις στο στομα της / ενταξει κλασσικη μεθοδος ειναι να τραβηξεις μια μαλακια πριν αλλα θελω κατι αλλο πρωτοπορικο / καπου ειχα ακουσει οτι αν πιεις μπυρες πριν δεν την παλευεις και πολυ και αργεις να τελειωσεις !!!!! / παντα συζηταω για βιζιτες .....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ούζο, αποδεδειγμενο καθυστερητικό

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Θα σας στενοχωρήσω, αλλά σαν να μην τα ξέρετε καλά σ' αυτό το θρεντ... και μην αρχίσετε τις πανέξυπνες ατάκες, πλζ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom