Νέα

Στο Αγρίνιο, έχουν για θεό, τον ευδόξαστο Παναιτωλικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
IMG_2662.jpg

:2funny:
κόλαση την κάναμε την τούμπα... μην τους βλέπετε λίγους... είναι και άλλοι 2-3 που δεν φαίνονται

εντιτ: σπύρο... αν διαβάζεις μπουρδέλα... στείλε μου το τηλεφωνό σου.
Γιώργος(στό Ηράθλειο)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τιτορμε ποιος εισαι?ο ορθιος στη γωνια?

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τιτορμε ποιος εισαι?ο ορθιος στη γωνια?
εγώ δεν ήμουν στην τούμπα. την προηγούμενη αγωνιστική ήμουν στο παγκρήτιο.
στην τούμπα είχα 2 φιλαράκια που πήγανε... ο ένας μόνο φαίνεται στην φωτογραφία.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγώ δεν ήμουν στην τούμπα. την προηγούμενη αγωνιστική ήμουν στο παγκρήτιο.
στην τούμπα είχα 2 φιλαράκια που πήγανε... ο ένας μόνο φαίνεται στην φωτογραφία.
βαλε μια φωτογραφια σου να πιρφορησω μωρη καυλα :cum: :cum: :cum:

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
IMG_2662.jpg

:2funny:
κόλαση την κάναμε την τούμπα... μην τους βλέπετε λίγους... είναι και άλλοι 2-3 που δεν φαίνονται

εντιτ: σπύρο... αν διαβάζεις μπουρδέλα... στείλε μου το τηλεφωνό σου.
Γιώργος(στό Ηράθλειο)

Και εγω ελεγα ποιοι ειναι τουτοι που καθονται τοσο φρονημα εκει στην γωνια τους  :huh:  ( διπλα σας στην 7 καθομουν )

Οχι για να μην λενε μερικοι μερικοι οτι η τουμπα δεν ειναι φιλοξενη  :rockon: :rockon:  :birdman: :birdman:

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το κοινό τρείς ώρες (στις 16.30) πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (19.30). Στο διάστημα αυτό θα γίνουν αγώνες επίδειξης ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού, μέχρι την έναρξη της προθέρμανσης, που οι φίλαθλοι (μόνο κάτοχοι εισιτηρίων) μπορούν να παρακολουθήσουν. Είναι κάτι που θα επαναληφθεί και στους επόμενους αγώνες με τη συμμετοχή παιδιών από Σχολεία του νομού μας.

Πρώτη ζώνη ελέγχου

- Περιμετρικά του γηπέδου θα δημιουργηθεί ζώνη στην οποία θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος εισιτηρίων. Ο εντοπισμός πλαστών εισιτηρίων θα οδηγεί άμεσα στην διαδικασία του αυτόφωρου. Από τη ζώνη αυτή δεν μπορεί να περάσει κανείς χωρίς εισιτήριο.

- Επειδή από την Ελληνική Αστυνομία (παρά την αντίθετη πρόθεση που εκδήλωσαν οι δύο ομάδες στην καθιερωμένη σύσκεψη) απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν θα επιτραπεί από τα όργανα της Αστυνομίας η προσέγγιση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, σε όσους φέρουν (ή κατά τον έλεγχο εντοπιστούν να φέρουν) διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας (σημαίες, κασκόλ, φανέλες κ.α.)

Δεύτερη ζώνη ελέγχου

- Οι φίλαθλοι που κατέχουν εισιτήριό πρέπει να κατευθυνθούν στην Θύρα που αυτό αναγράφει. Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου, που θα πιστοποιεί ότι το όνομα που αναγράφει το εισιτήριο ανταποκρίνεται στον κάτοχό του.

- Κατά την είσοδο θα γίνει αυστηρός έλεγχος για απαγορευμένα αντικείμενα.

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, για τη διαρκή στήριξη που παρέχουν στην ομάδα μας, όπως δείχνει και η εξάντληση των εισιτηρίων του αγώνα σε διάστημα λίγων ωρών. Τους καλούμε να συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, να επιδείξουν φίλαθλο πνεύμα, να δημιουργήσουν την πολιτισμένη ατμόσφαιρα που κάνει το γήπεδό μας ξεχωριστό.

Στηρίζουμε και εμψυχώνουμε την ομάδα μας, αλλά ταυτόχρονα δείχνουμε σεβασμό στον αντίπαλο, στην ιστορία του και την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας «και προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα και η προστασία των θεατών, αθλητών και παραγόντων»,όπως αναφέρει, ανακοινώνεται ότι:
• Απαγορεύεται η προσέλευση οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
• Οι αστυνομικές δυνάμεις θα διενεργούν προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία και δεν θα επιτρέψουν την προσέγγιση φιλάθλων στις πόρτες του γηπέδου εφόσον δεν είναι κάτοχοι νομίμων – γνησίων εισιτηρίων.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/article/2011_11/GIA_PROTI.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.gazzetta.gr/article/item/245511-30-hronia-thura-6[/URL]

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άντε γαμήσου τεννεκέ.
1.
διαβάστε εδώ. χτεσινό άρθρο τώρα το είδα  :headbang:
Ο Παππάς υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περυσινής πρωταγωνιστικής πορείας του Παναιτωλικού στην Football League (με 29 συμμετοχές και 2 γκολ την περασμένη σεζόν) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League και σίγουρα, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικούς μήνες, το επικείμενο άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τα «καναρίνια»
οπότε τον πούλο μια ποιοτική μονάδα για την ομάδα.
2.

Για τον Ολυμπιακό: “Ο Παναιτωλικός είχε καλή τακτική λειτουργία, περίμενα πιο πιεστικό τον Ολυμπιακό, αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν περισσότερο κουρασμένος”.
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, "επιστροφή το μέλλον"... αυτός θέλει ντελόριαν για να βλέπει τα παιχνίδια και να γυρίζει πίσω στο παρελθόν και να στήνει την ομάδα.
Είπε να κάτσει στα αυγά του, όχι γιατί παίζει με κουρασμένη ομάδα αλλά επειδή οι φανέλες ήταν καλής μάρκας, βαμβακερές και είχαν κόκκινη ζωγραφιά με άσπρα γράμματα που έγραφαν ολυμπιακός.

στα αρχίδια μου για το 2-0, στα αρχίδια μου για τις κόκκινες και τις πράσινες, στα αρχίδια μου οι διαιτησίες...
ο τύπος κατέβηκε για να χάσει, είναι λουλού και είτε ο γαύρος ΔΕΝ το έπαιρνε μόνος του το παιχνίδι είτε οι διαιτητές ΔΕΝ το δίνανε, θα τους το έδινε ο τεννεκές έτσι όπως κατεβάζει την ομάδα στα εκτός.

παίζεις με μια ομάδα που 2 βδομάδες τώρα παίζει ανά 4 μέρες παιχνίδι και το συμπέρασμα το βγάζεις μετά το γαμημένο το ματς.

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
172
Πόντοι
1
ομορφη δαιτησια χθες,βγαλμενη απ τα παλια

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάγκας ο αναστό, τεννέ πάρε τα @@ μου τώρα.

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
172
Πόντοι
1
δεν μας βλεπω καλα.εχει κλαταρει η ομαδα,θελουμε παιχτες

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.975
Πόντοι
606
Επιτελους ενας sir στο αγρινιο  :2funny:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Τάκαρος ............Ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακου που ειναι μεσα στην καρδιά μου απο τοτε που επαιζε επι Νταιφα και Ανάστο ..........Σαν Χαρακτηρας ειναι και γαμω τους τύπους ....................Ευχομαι να μπορεσει να βοηθησει την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ να πάρει τα ισα της πάλι ..........ξεκινημα αυριο το απογευμα στην Δοξα με ρεβάνς και 0-3...........ΑΓΡΙΝΙΑΡΑΑΑΑΑ ....ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.....ΕΑΕΑΕΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κωστούλας:”Μακάρι να μείνει για χρόνια να χτίσει μια μεγάλη ομάδα”
Ο Φώτης Κωστούλας ήταν που πήρε το λόγο πριν τον Τάκη Λεμονή κάνοντας έναν μίνι απολογισμό και απαντώντας σε καυτές ερωτήσεις για τα αποδυτήρια και για τις λάθος επιλογές και για τον Τεννέ.

Αναλυτικά δήλωσε για τον Μπάμπη Τεννέ:« Είχαμε καλές αποδόσεις αλλά όχι ανάλογα αποτελέσματα. Πολύ καλύτερες από άλλες ομάδες με ποιο πολλούς βαθμούς. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μόλις χτες ήρθε ο κ. Τεννές και μας είπε ότι για το καλό της ομάδας και για να υπάρξει μια επανεκκίνηση καλό είναι να πάψει να είναι προπονητής. Ξεκαθαρίζω ότι εγώ του ζήτησα να μείνει. Παρόλα ταύτα δέχομαι ότι πολλές φορές οι βαθμοί δεν συμβαδίζουν με την απόδοση. Όλα έγιναν για το καλό της ομάδας. Στα αποδυτήρια δεν είχαμε και δεν έχουμε πρόβλημα».

Επίσης, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τόνισε: «Είμαστε καθημερινά εδώ και έχουμε φέρει τα γραφεία μας κοντά στη ομάδα. Λύνουμε κάθε πρόβλημα μόλις ξεκινάει. Τι άλλη απόδειξη υπάρχει για το πόσο ασχολούμαστε από το ότι φέραμε τον καλύτερο διαθέσιμο προπονητή αυτή τη στιγμή στη χώρα».

Ο Κωστούλας αναφέρθηκε και στην αγωνία των φιλάθλων της ομάδας: «Βεβαίως και τη συμμεριζόμαστε όλοι. Αυτά είναι αυτονόητα πράγματα».

Σχετικά με το πόσο θα μείνει ο Λεμονής στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε: «Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια και να χτίσει μια μεγάλη ομάδα».

Τέλος, ο Κωστούλας τόνισε: «Βεβαίως, όλοι κάνουμε λάθη. Σε προπονητές, παίκτες, ακόμα και στις εγκαταστάσεις μπορεί να έχουν υπάρξει αστοχίες. Αλλά λάθος στρατηγικό που να πω μετά ότι αν δεν είχα κάνει αυτό θα ήμασταν σήμερα αλλιώς όχι δεν πιστεύω ότι έκανα».

Λεμονής:”Θα δουλέψω πολύ στην ψυχολογία…”
Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Τάκης Λεμονής στην πρώτη συνέντευξη τύπου του ως τεχνικός του Παναιτωλικού, καθώς μίλησε καθαρά για την πορεία του ως προπονητής , για την ομάδα του Παναιτωλικού ότι χρειάζεται βαθμούς και ότι στο τέλος θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του.

Αναλυτικά

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε αρχικά: «Έρχομαι σε μια δύσκολη συγκυρία, όπου λόγω τριών κρίσιμων ματς που έρχονται δύσκολα θα έχω χρόνο για επικοινωνία με σας και με τον κόσμο. Δεν κρύβω ότι με καλύπτει ο Παναιτωλικός. Οι σχέσεις με τους παίκτες δυναμώνουν μέσα από τις δυσκολίες και τώρα το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το ματς με τη Δράμα. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ και στην υποδομή της ομάδας. Σαν ομάδα είναι φανερό ότι είναι για πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Στην συνέχεια δήλωσε για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Είναι ίδιες όπως πριν, μιας και έχω ξαναβρεθεί εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε τα θετικά και εγώ όταν είχα ξαναβρεθεί στο Αγρίνιο θυμόμουν τη στήριξη του κόσμου».

Σχετικά με την ομάδα του Παναιτωλικού τόνισε: «Όλοι ξέρουν τον Παναιτωλικό. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μιλάμε μεταξύ μας και ξέρουμε τις συνθήκες, τις υποδομές. Ξέρω τους πιο πολλούς παίκτες και έχω άποψη για το πώς πρέπει να παίζουμε. Θα δουλέψω πολύ στην ψυχολογία και στο μυαλό των παικτών γιατί δεν φτάνουν τα συστήματα όταν πρέπει να τρέξεις για να τα κάνεις πράξη».

Επίσης, συμπλήρωσε στην συνέχεια για την συμφωνία: «Ήμουν θετικά προδιατεθειμένος και άρα δεν μου πήρε πολύ. Απλά συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες για πολύ ώρα».

Σχετικά με την προσπάθεια παραμονής και το πόσοι βαθμοί χρειάζονται τόνισε: «Αυτό είναι λάθος νοοτροπία. Δεν θα είμαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι, θα κοιτάμε όλοι μόνο το επόμενο ματς. Όλοι θέλουν να κερδίζουν».

Ο Λεμονής τόνισε πως θα προσπαθήσει να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας: «Το μόνο που ίσως πρέπει να συζητήσω με τους παίκτες μου είναι ότι ίσως πρέπει να ξεχάσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην άλλη κατηγορία και να σκεφτούν πιο πρακτικά. Με τη Δράμα αν δεν τους είχε πιάσει το άγχος μήπως και κάτι στραβώσει θα είχαν κερδίσει με ευρύ σκορ».

Τέλος, ο Λεμονής τόνισε για τις αντιδράσεις, λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του: «Έχω πάρει τίτλους με τον Ολυμπιακό και σαν παίκτης και σαν προπονητής αλλά αν δείτε τα στατιστικά μου έχω κόψει πιο πολλούς βαθμούς με άλλες ομάδες από τον Ολυμπιακό παρά από τον Παναθηναϊκό»!

Τα στατιστικά του Sir Takis
Ο Λεμονής πραγματοποίησε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στις 27 Νοεμβρίου του 2000 στην εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του ΠΑΟΚ με 4-2 στη Τούμπα. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα (2001, 2002). Αν και ξεκίνησε ιδανικά την περίοδο 2002-2003 στο Τσάμπιονς Λιγκ με το θριαμβευτικό 6-2 στην Ριζούπολη επί της φιναλίστ της προηγούμενης περιόδου Μπάγερν Λεβερκούζεν, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ήττα με 3-0 από την Μακάμπι Χάιφα επί Κυπριακού εδάφους και η συντριβή που γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδήγησαν στην αποπομπή του στις 9 Οκτωβρίου του 2002.

Επόμενος σταθμός της προπονητής καριέρας του Λεμονή ήταν ο ΑΠΟΕΛ, ενώ τον χειμώνα του 2003 ανέλαβε το τιμόνι της Καλλιθέας, την οποία οδήγησε σε εξαιρετική πορεία.

Το φθινόπωρο του 2005 προσλήφθηκε στον Λεβαδειακό, ενώ από τις 4 Οκτωβρίου 2006 ανέλαβε το προπονητικό έργο της Ξάνθης έως τις 20 Δεκεμβρίου 2006, όπου στη συνέντευξη τύπου ύστερα από τον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας που βρήκε νικήτρια την Ξάνθη με σκορ 0-1, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία. Οι λόγοι που προέβαλε δεν ήταν αγωνιστικοί, αφού η ομάδα του προερχόταν από πλήθος καλών αποτελεσμάτων.

Ανέλαβε εκ νέου τον Ολυμπιακό στα τέλη του 2006 και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας του 2007 και το Super Cup Ελλάδας του 2007. Όμως τα πιο σημαντικά του αποτελέσματα ήταν τα δύο πρώτα «διπλά» στο Τσάμπιονς Λιγκ επί των Βέρντερ Βρέμης (1-3) στις 3 Οκτωβρίου του 2007 και Λάτσιο στο «Ολίμπικο» (1-2) στις 28 Νοεμβρίου… Στις 11 Μαρτίου 2008 αντικαταστάθηκε ως προπονητής του Ολυμπιακού από τον Χοσέ Σεγκούρα, που πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ εκείνης της περιόδου

Στις 12 Νοεμβρίου 2008 ανέλαβε την ομάδα του Πανιωνίου με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου. Παρ’ όλα αυτά στις 2 Δεκεμβρίου 2008 παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πανιωνίου, καθώς δεν έγιναν δεκτές οι εισηγήσεις του για την ομάδα. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Πανιωνίου.

Μετά την ήττα της Ομόνοιας με 2-0 από τον ΑΠΟΠ/Κινύρας στο κυπριακό πρωτάθλημα και την απόλυση του Τούτιτς, ο Λεμονής κλήθηκε να αναλάβει την κυπριακή ομάδα για δύο χρόνια. Από τον πάγκο της Κυπριακής ομάδας απομακρύνθηκε τον Οκτώβριο του 2010. Τότε ανέλαβε για δεύτερη φορά προπονητής του Πανιωνίου. Τα υπόλοιπα είναι λίγο – πολύ γνωστά.

Στα αξιοσημείωτα ότι έχει οδηγήσει στην κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων και 1 Σούπερ Καπ τον Ολυμπιακό. Ιδιαίτερο στατιστικό ότι ο Λεμονής έχει σχεδόν 45% ποσοστό στις νίκες, 30% ποσοστό στις ισοπαλίες και μόλις 25% ήττες. Είναι 52 χρονών (ημ. Γεν. 13/1/1960, Αθήνα) και κατά μέσο όρο μένει 1 χρόνο στις ομάδες που πηγαίνει.

Χρονιά       Ομάδα    Συμμετοχές    Ν-Ι-Η

01-02     Ολυμπιακός     24              15-7-2
02-03α Ολυμπιακός       3                3-0-0
02-03β ΑΠΟΕΛ                12
03-04    Καλλιθέα             17                4-5-8
04-05    Καλλιθέα            28           8-10-10
05-06    Λεβαδειακός  23              7-4-12
06-07α Ξάνθη                     9                5-2-2
06-07β Ολυμπιακός     15                 9-5-1
07-08    Ολυμπιακός    22               14-7-1
08-09    Πανιώνιος         2                  0-1-1
09-10     Ομόνοια           26              19-5-2
10-11α    Ομόνοια              9                5-2-2
10-11β    Πανιώνιος       17              4-10-3
11-12       Πανιώνιος       10                2-3-5

Σύνολο παιχνιδιών στην Σούπερ Λιγκ 170 αγώνες (71 νίκες, 54 ισοπαλίες και 45 ήττες) με 247 γκολ ενεργητικό και 187 γκολ παθητικό.

Έχει επίσης συμμετοχές και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, αλλά και την Ομόνοια (στην προκριματική φάση). Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετράει 21 αγώνες (7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες με 30 γκολ ενεργητικό και 36 παθητικό).

Την Ομόνοια την έχει οδηγήσει και δύο φορές στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (2009-2010 και 2010-2011) συμπληρώνοντας 6 αγώνες (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες).

το συμπέρασμα μετά από όλα αυτά είναι ΤΑΚΑΡΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΆ :rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.975
Πόντοι
606
Τα «άκουσε» ο Χαριστέας!

«Λαϊκά» δικαστήρια στο Αγρίνιο, στην επιστροφή του Παναιτωλικού από την Λιβαδειά! Στο... στόχαστρο ο Χαριστέας για την αγωνιστική εικόνα και τις πρόσφατες δηλώσεις του!

Mπορεί η θερμοκρασία στο Αγρίνιο να είναι χαμηλή, αλλά το χαμηλό... βαρομετρικό και στον βαθμολογικό πίνακα ήταν τέτοιο που έκανε τους φίλους του Παναιτωλικού να αψηφίσουν το κρύο και να περιμένουν την αποστολή στην επιστροφή της από την Λιβαδειά!

Η ήττα από τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά κυρίως η τραγική εμφάνιση του Παναιτωλικού ήταν ένα ακόμη... πικρό ποτήρι που ήπιαν το τελευταίο δίμηνο οι Αγρινιώτες! Όμως η σταγόνα από το ποτήρι αυτό φαίνεται να ξεχείλισε!

Έτσι περίπου 100 φίλοι της Αγρινιώτικης ομάδας περίμεναν το πούλμαν με την αποστολή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Emileon με τις διαθέσεις να είναι ιδιαίτερα άγριες και τον Άγγελο Χαριστέα να είναι αυτός που δέχτηκε τα περισσότερα... φραστικά πυρά την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο πούλμαν!

Οι δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την διαβίωση του στο Αγρίνιο σε συνδυασμό με την αγωνιστική του ανεπάρκεια τον έβαλαν στο «στόχαστρο» των οπαδών του Παναιτωλικού!

Πέρα πάντως από τον Έλληνα διεθνή, οι περισσότεροι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας άκουσαν τα... γαλλικά των εξαγριωμένων οπαδών!

Για να μην ξεφύγει εντελώς η κατάσταση κατέβηκαν από το πούλμαν σε ρόλο... πυροσβεστών ο Τάκης Λεμονής, ο γενικός αρχηγός Κώστας Κωνσταντόπουλος και ο φυσικός αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπελεβώνης. Άκουσαν κι αυτοί αρκετά για την εικόνα του Παναιτωλικού, αλλά προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους.

Τόνισαν πως ντρέπονται για την βαθμολογική θέση αλλά και το... πρόσωπο της ομάδας, αλλά ζήτησαν παράλληλα από τον κόσμο να στηρίξει και να βάλει για άλλη μια φορά πλάτη στον «τελικό» της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό!

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Άγγελε πιστεύεις πως αν μείνεις στην Ελλάδα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να μείνεις και στην επαρχεία ταυτόχρονα; Το Αγρίνιο είναι ιδανική πόλη για ζει κάνεις;

Το Αγρίνιο δεν είναι ιδανική πόλη για να ζει κανείς. Ζώντας εδώ πέρα τους τελευταίους μήνες καταλαβαίνω ότι το Αγρίνιο έχει έλλειψη κουλτούρας κατ' αρχήν, έχει ελλειψη κάποιων  θεμάτων που είναι σημαντικά για να εξελίσσεται ο κόσμος με την καλή έννοια, του λείπουν δηλαδή σημαντικά πράγματα για τον πολιτισμό και ας πούμε να φτιάξει ανθρώπους που έχουν ποιο ανοιχτό μυαλό. Από την άλλη πλευρά πιο ξεκομμένη πόλη εδώ αλλά γι' αυτό έχει κρατήσει την ταυτότητα της. Πολλες φορές όταν μια πόλη εξελίσσεται παίρνοντας στοιχεία από άλλες πόλεις μπορεί να της βγει και σε κακό αρα ίσως καλύτερα που το Αγρίνιο λειτουργεί όπως λειτουργεί.  Αλλά για την νεολαία πιστεύω πως είναι πάρα πολύ κακό. Η μετάβαση από το Αγρίνιο στην Αθήνα ας πούμε ή την Θεσσαλονίκη είναι πολύ δύσκολη πιστεύω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γι αυτό δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του στο πρωτάθλημα... επειδή δεν είμαστε κουλτουριάρηδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom