Νέα

Στο Αγρίνιο, έχουν για θεό, τον ευδόξαστο Παναιτωλικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κλάμα τα παγούρια, κλάμα.
έτσι μωρή παναιτωλικάρα..
[size=80pt]1ος[/size]
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επιστρέφει στα σαλόνια, όπως του αξίζει

:rockon: :rockon: :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Kαλως ορισες, στην Α' ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ !!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!
Τιποτε αλλο... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ευχαριστούμε!!!!

θέλω και στίκι το θρεντ!!!!

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
www.contra.gr/Soccer/Hellas/BEth/Panaitolikos/323110.html]"Θα ενισχυθούμε με Έλληνες"[/url]
Ο πρόεδρος του πρωταθλητή Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλάει στο Contra.gr για τον σχεδιασμό ενόψει Super League, τη "δικαίωση για τηνκλοπή των δύο βαθμών στο ματς με τον ΠΑΣ" και τις μεταγραφές Ελλήνων παικτών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φώτη Κωστούλα στο Contra.gr

-Η άνοδος έχει άλλο χρώμα μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
"Είναι δικαίωση για μένα και τους συνεργάτες μου. Και είναι δικαίωση όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και για το πρωτάθλημα καθώς θεωρώ ότι στο φετινό πρωτάθλημα μας έκλεψαν δύο βαθμούς με τη μη τήρηση του Fair Play στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο."

-Ποιός είναι ο στόχος και ποιό το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα περίοδο;
"Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας καλής ομάδας με δυνατό ρόστερ. Βέβαια, για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν σημαντικές μεταγραφές. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται 7-8 προσθήκες παικτών έτοιμων για να μπουν στο βασικό σχήμα. Σύντομα θα γίνουν οι πρώτες κινήσεις. Είμαστε άπειροι, πρωτάρηδες και γι' αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα διαχειριστούμε την άνοδο."

-Έχετε κάνει τις πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας;
"Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές και σε λίγο διάστημα θα κάνουμε και τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι από αυτούς θα προσπαθήσουμε να είναι Έλληνες. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ δυνατές υποδομές και είναι ένα κομμάτι που θέλω να σταθώ. Η ομάδα Νέων κατέκτησε και αυτή το πρωτάθλημα. Ήδη 4 παίκτες από τους μικρούς έχουν ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει με ακόμα 2 παιδιά."

-Θεωρείτε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ Α' και Β' Εθνικής;
"Δεν πιστεύω ότι η Α' Εθνική είναι πολύ διαφορετική από τη Β' Εθνική, σε ό,τι αφορά τα προβλήματα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ενιαίο και όσα κακώς κείμενα υπάρχουν στη Β' άλλα τόσα υπάρχουν και στην Α'."

-Ποιό είναι το όνειρό σας για τον Παναιτωλικό;
"Όνειρο μου είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να παίζει σταθερά στη Super League και να έχει πολλά δικά μας παιδιά."

-Τί ρόλο παίζει ο κόσμος του Παναιτωλικού σε αυτή την πορεία;
"Όσα χρόνια είμαι στην ομάδα ο κόσμος έχει σταθεί δίπλα στον Παναιτωλικό. Στο γήπεδο υπάρχει φοβερή ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά των οπαδών μας είναι εκπληκτική. Αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα."

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Και η Κέρκυρα έτσι έμεινε κατηγορία και είχε μια καλή παρουσία, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
επειδή έζησα και προ κωστούλα εποχές, δηλαδή πριν το '04 που ο παναιτωλικός έφτασε να παίζει περιφερειακό, μπορώ να πω ότι ο παναιτωλικός σαν νέο έμψυχο υλικό μπορεί να βγάλει πολλούς παίχτες αν διαχειριστεί καλά τις ακαδημίες γιατί ότι πιτσιρίκι κυκλοφορεί στο αγρίνιο και γουστάρει το τόπι είναι στις ακαδημίες του παναιτωλικού.
το 1% να βγει από όλα αυτά τα παιδιά που έχει ο παναιτωλικός, θα φτιάξει 2 ομάδες.

Ο πρόεδρος πριν κάτι χρόνια είχε πει, το '10 θα είμαστε Α, και μέχρι το '15 θα βγούμε ευρώπη.
στο πρώτο έπεσε 1 χρόνο έξω, μένει να δούμε για το 2ο.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μπραβο στην ομαδα,το αξιζε πραγματικα !Προσοχη τωρα στις μεταγραφες και δεν θα εχουμε προβλημα για την παραμονη.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τζενάμο: «Στο Αγρίνιο έχουμε κάνει τρεις φορές Πάσχα»!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την άνοδο του Παναιτωλικού στην Superleague, ο Λουίτζι Τζενάμο μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. O τερματοφύλακας των Αγρινιωτών εκθείασε τους οπαδούς της ομάδας ενώ τόνισε πως τα πανηγύρια για την μεγάλη επιτυχία τους δεν έχουν τελειωμό αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «έχουμε κάνει τρείς φορές Πάσχα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίτζι Τζενάμο:

«Το τελευταίο μας ματς ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ήταν αναμενόμενο να πάρουμε το πρωτάθλημα της Football League. Πέρυσι τέτοιον καιρό εξέταζα το ενδεχόμενο να μετακομίσω στον Παναιτωλικό. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν! Εδώ στο Αγρίνιο έχουμε κάνει τρεις φορές Πάσχα. Δεν έχει μείνει προβατίνα για προβατίνα με τόσα πανηγύρια που έχουμε κάνει. Ο κόσμος του Αγρινίου έχει δίψα για επιτυχίες και για καλή μπάλα».

Για τους οπαδούς της ομάδας και το για το βραβείο του MVP της ομάδας: «Η αλήθεια είναι πως ευτύχησα από την πρώτη στιγμή να έχω υψηλά ποσοστά απόδοσης. Οποιαδήποτε δυσπιστία προς το πρόσωπο μου εξαφανίστηκε και με όλους τους οπαδούς τα πάω καλά. Με αγαπάνε και τους αγαπώ πολύ. Διαδέχομαι ως MVP τον Γιώργο Θεοδωρίδη και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου».

Για το ποια είναι η καλύτερη του απόκρουση την εφετινή σεζόν: «Καλύτερη μου επέμβαση ήταν στο ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ήταν μια φάση που ξέρεις πως πέφτεις και δέχεσαι γκολ αλλά τελικά είδα πως κατέληξε κόρνερ. Ακόμα, θυμάμαι ένα σουτ του Πόποβιτς στην Λιβαδειά».

Για την πιο άσχημη στιγμή στο πρωτάθλημα: «Πιο άσχημη στιγμή ήταν η ήττα από τον Εθνικό στην έδρα μας. Καταφέραμε όμως και μείναμε ενωμένοι και πήραμε το πρωτάθλημα».

Για το πόσο βοήθησε η έλευση του Μπάμπη Τεννέ: «Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Μετά το ματς με τα Γιάννενα κάναμε μια «κοιλιά» αλλά και μετά το ματς με τον Εθνικό. Ασφαλώς και βοήθησε ο κόουτς μας, Μπάμπης Τεννές. Η εμπειρία του είναι μεγάλη».

Για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα στα play off για άνοδο στην Σουπερλίγκα: «Αυτή την στιγμή πιο σταθερή ομάδα έχουν τα Τρίκαλα. Χωρίς να έχουν το απαιτούμενο ρόστερ φαίνεται πως έχει γίνει καλή δουλειά».

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν… τσιμπάνε στον Παναιτωλικό

Οι πανηγυρισμοί από την άνοδο δεν έχουν κοπάσει ακόμα στο Αγρίνιο, ωστόσο η μεταγραφολογία οργιάζει καθημερινά με πλήθος ονομάτων να έρχονται στο προσκήνιο.
Ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας, καθώς στις 27 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και αναλόγως θα γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΦΟΝ

Πάντως, σε αντίθεση με τα ηχηρά ονόματα που ακούγονται (π.χ. Καμαρά), πρόθεση του Μπάμπη Τεννέ και της διοίκησης είναι η δεκάδα παικτών που θα επιλεγεί να αποτελείται κατά βάση από Ελληνες παίκτες και τα συμβόλαια των τριών τεσσάρων ξένων ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν να μην ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ.

Στο Αγρίνιο θεωρούν πως με δεδομένη την οικονομική συνέπεια της ΠΑΕ οι μάνατζερ πλασάρουν την πραμάτεια τους σε ποσά που ούτως η άλλως δεν υπάρχουν στην αγορά. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακούν σε τέτοιες διαδικασίες.

Μοίρασε ευρώ και ευχαριστώ

Συνεπής στις υποσχέσεις του, ο Φώτης Κωστούλας προχώρησε χθες στην κίνηση που όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού περίμεναν. Πριν από την έναρξη της προπόνησης πήγε στα αποδυτήρια και αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εν συνεχεία τους καλούσε έναν έναν στο γραφείο του, όπου τους παρέδιδε από μια χρηματική επιταγή που αντιστοιχούσε στην άνοδο, αλλά και έξτρα πριμ για την πρωτιά.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη χαρά που προσφέρατε σε μια ολόκληρη πόλη, που μέσω εσάς αναδείχθηκε στο προσκήνιο. Σας ευχαριστώ και προσωπικά για τη χαρά που μου προσφέρατε, αφού ένιωσα πως οι προσωπικοί μου κόποι και θυσίες δεν πήγαν χαμένοι» τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος των «καναρινιών» εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων. Ο Κωστούλας μαζί με την ομάδα θα βραβευθούν σήμερα το απόγευμα από τον δήμο Αγρινίου.

Προετοιμασία στο Καρπενήσι

Στο γειτονικό Καρπενήσι θα «χτιστεί» ο Παναιτωλικός της Super League, ενώ η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό (πιθανότατα στην Ιταλία) για σειρά φιλικών. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 27/6.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom