victoriatus
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
και στην πλάτη ζητάνε χυσιμο μερικές. Πάντως οι περισσότερες σιχαίνονται στο στόμα
Κακως σιχαίνονται...και στην πλάτη ζητάνε χυσιμο μερικές. Πάντως οι περισσότερες σιχαίνονται στο στόμα
Μην παιρνεις ορκο (με βαση την δικη μου εμπειρια μιλαω παντα)Πάντως οι περισσότερες σιχαίνονται στο στόμα
Θα συμφωνησω για τα μαλλιαΟλα στομα να μην καθαριζουμε μετα, αν ειμαστε σπιτι μου. ειτε της αρεσει ειτε οχι Εκτος σπιτιου, συνηθως τα ριχνω πλατη ή κοιλια/βυζια, αναλογα σε πια σταση τελειωσω, αλλα συνηθως φευγουν δεξια αριστερα με πιεση.
Προσωπο δεν γουσταρουν πολλες, και μεταξυ μας ουτε εμενα με τρελαινει, ισως επειδη το χω κανει τοσες φορες στις πουτανες, δεν ειναι δα και κανα απωθημενο. Δεν γουσταρω μεθεορτιες αγκαλιτσες και φιλακια με την αλλη να βρωμαει χυσιλα.
Αμα θελετε να χωρισετε ή αμα ειστε μαζωχες και σας αρεσουν οι φαπες, χυστε τις στα μαλλια. Πολυ ξυλο.
Ισχύει το γνωστό ..."Πως κάνεις μια γυναίκα να σταματήσει τις πίπες? Την παντρέυεσαι"Θες να μας πεις τι θα αλλάξει? Εγώ ας πούμε είμαι ακόμα πριν την βέρα αλλά πολύ κοντά στην βέρα...με ενδιαφέρει το θέμα
Όχι μόνο τις πίπες. Και την κατάποση και τον κώλο .Ισχύει το γνωστό ..."Πως κάνεις μια γυναίκα να σταματήσει τις πίπες? Την παντρέυεσαι"
Θα διαφωνήσω. Κάνουμε όσα επιτρέπει η κάθεμία, αλλιώς θα είχε ΜΕ ΟΛΕΣ το ίδιο πρόγραμμα ..."τσιμπουκάκι, όλες οι στάσεις, ελέυθερο στοματικό, πρωκτικό παιδιά"......
οι καυλωμένες γυναίκες δε διαφέρουμε πολύ από τους καυλωμένους άντρες.
ΔΕΝ κάνετε τα ίδια με όλες, ΔΕΝ κάνουμε τα ίδια με όλους.
όσο πιο πολύ κρατάτε μια γυναίκα καυλωμένη μαζί σας, τόσο πιο πολλά θα απολαμβάνετε στο σεξ μαζί της.
Τον άντρα σου το άφηνες να σου κάνει γλυφομούνι???εγώ σταμάτησα τις πίπες από όταν γέννησα και μετά.
είχα φάει κόλλημα ... το σκεπτικό ήταν τάχα να είμαι καθαρή για να μπορώ να φιλάω το μωρό μου.
τις άρχισα ξανά και γενικά απελευθερώθηκα κατά πολύ μετά από πολλά χρόνια, όταν ο γιος μου ξεκίνησε τη σεξουαλική του ζωή.
.
όσο πιο πολύ κρατάτε μια γυναίκα καυλωμένη μαζί σας, τόσο πιο πολλά θα απολαμβάνετε στο σεξ μαζί της.
κάνεις λάθος κουμπάρα, εγώ με όλες προσπαθώ τα πάντα αλλά κάνω όσα καταφέρω.ΔΕΝ κάνετε τα ίδια με όλες, ΔΕΝ κάνουμε τα ίδια με όλους.
χαχα ακριβώς, συμφωνούμε φίλε..Θα διαφωνήσω. Κάνουμε όσα επιτρέπει η κάθεμία, αλλιώς θα είχε ΜΕ ΟΛΕΣ το ίδιο πρόγραμμα ..."τσιμπουκάκι, όλες οι στάσεις, ελέυθερο στοματικό, πρωκτικό παιδιά"
Δηλαδή 17 χρόνια χωρίς πίπα;;;!!!εγώ σταμάτησα τις πίπες από όταν γέννησα και μετά.
τις άρχισα ξανά και γενικά απελευθερώθηκα κατά πολύ μετά από πολλά χρόνια, όταν ο γιος μου ξεκίνησε τη σεξουαλική του ζωή.
Όρεξη για σεξ να έχετε γιατί εμείς πάντα έχουμε όρεξη το αν δεν κάνουμε τα ίδια με όλες εξαρτάται από το τι γουστάρει η εκάστοτε σύντροφοςεγώ σταμάτησα τις πίπες από όταν γέννησα και μετά.
είχα φάει κόλλημα ... το σκεπτικό ήταν τάχα να είμαι καθαρή για να μπορώ να φιλάω το μωρό μου.
.