gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ντρεπονται τυπεΠου είναι τα κορίτσια του forum να πουνε τις αποψεις τους ?? Μαλλον τους εφαγε η γατα την γλωσσα...
ντρεπονται τυπεΠου είναι τα κορίτσια του forum να πουνε τις αποψεις τους ?? Μαλλον τους εφαγε η γατα την γλωσσα...
Στις γυναίκες, που αρέσει να τις χύνουν???
ισχυει αυτο που λες οτι δε θελουν να λερωθουν. τωρα οσο αναφορα το κοκκινισμα ειναι αναλογα με το ποσο βαθια θα της το χωσεις για να πνιγει και τι σφαλιαρες θα φαει κατα τη διαρκεια της πιπαςΜην ξεχνάμε ότι πολλές γυναίκες προσπαθούν να μας ευχαριστήσουν κάνωντας πράγματα που δεν πολυθέλουν.. τις ευχαριστεί ότι γουστάρουμε εμείς..
Πάντως γενικά οι περισσότερες προτιμούν να τα πάρουν στο στόμα παρά στο πρόσωπο..δεν θέλουν να λερωθούν..
Εγώ από την εμπειρία μου βλέπω ότι είναι πιο εύκολο και πιθανό να στα καταπιεί η γκόμενα παρά να κάτσει να της χύσεις το πρόσωπο. Φοβούνται για τα μάτια τους, μην κοκκινίσει το πρόσωπο τους κτλ
τυπε πως τον προτιμας τον snaky ;σε ρωταω γιατι ερχεται :S :S :Sεμενα θελει μεσα στον κολο οταν της τον περιποιουμε....στο στομα τωρα μαθαινει να τα παιρνει αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα δεν τα καταπινει..τα αφηνει να πεφτουν στα βυζια της.
στο κωλο ακαποτα? βγαινετε καθαροι ρε καταδρομεις?σπάνια τους αρέσει να τα καταπίνουν ....οι περισσότερες τα φτύνουν...στα βυζιά είναι το κλασσικό...στο κώλο τους αρέσει νομίζω να τις χύνουν μέσα
Ακριβώς όπως τα γράφεις. Το χυσιμο στο πρόσωπο δεν το θέλουν επειδή θα λερωθούν και ειδικά στα μαλια γιατί δεν καθαρίζουν εύκολα.Μην ξεχνάμε ότι πολλές γυναίκες προσπαθούν να μας ευχαριστήσουν κάνωντας πράγματα που δεν πολυθέλουν.. τις ευχαριστεί ότι γουστάρουμε εμείς..
Πάντως γενικά οι περισσότερες προτιμούν να τα πάρουν στο στόμα παρά στο πρόσωπο..δεν θέλουν να λερωθούν..
Εγώ από την εμπειρία μου βλέπω ότι είναι πιο εύκολο και πιθανό να στα καταπιεί η γκόμενα παρά να κάτσει να της χύσεις το πρόσωπο. Φοβούνται για τα μάτια τους, μην κοκκινίσει το πρόσωπο τους κτλ
Τσίμπιμα στο κωλομαγουλάκι καθώς τραβιέσαι και βγαίνεις λαμπίκος!!!! ;)στο κωλο ακαποτα? βγαινετε καθαροι ρε καταδρομεις?
Στόμα = μέσα μας > πρόσωπο > στήθος > everywhere
τις περισσοτερες φορες ναι.στο κωλο ακαποτα? βγαινετε καθαροι ρε καταδρομεις?
Εύγε κορίτσαρε!!!Στόμα = μέσα μας > πρόσωπο > στήθος > everywhere