Νέα

Στις γυναίκες πού αρέσει να τις χύνουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koursaros.d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στις γυναίκες που αρέσει να τις χύνουν?

• Στο στόμα

Ψήφοι: 41 23,7%
  • Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 13 7,5%
  • Στο μουνί

Ψήφοι: 40 23,1%
  • Στον κόλο

Ψήφοι: 20 11,6%
  • Στα βυζιά

Ψήφοι: 39 22,5%
  • Στο σώμα

Ψήφοι: 14 8,1%
  • Στα πόδια

Ψήφοι: 6 3,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    173

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
37
Like
9.634
Πόντοι
6.246
Μην ξεχνάμε ότι πολλές γυναίκες προσπαθούν να μας ευχαριστήσουν κάνωντας πράγματα που δεν πολυθέλουν.. τις ευχαριστεί ότι γουστάρουμε εμείς..

Πάντως γενικά οι περισσότερες προτιμούν να τα πάρουν στο στόμα παρά στο πρόσωπο..δεν θέλουν να λερωθούν..
Εγώ από την εμπειρία μου βλέπω ότι είναι πιο εύκολο και πιθανό να στα καταπιεί η γκόμενα παρά να κάτσει να της χύσεις το πρόσωπο. Φοβούνται για τα μάτια τους, μην κοκκινίσει το πρόσωπο τους κτλ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.221
Πόντοι
506
πολλες προτιμουν το στομα γιατι ετσι δεν λερωνονται τα σεντονια

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
τα ειχα καποτε με μια γκομενα και την ειχα χυσει και στα μαλλια της 2η μερα κομμωτηριο.το τι γκρινια και τι μουρμουρα μη το παθετε.τσουρεκια ρε παιδι μου τσουρεκια

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.348
Πόντοι
506
Μην ξεχνάμε ότι πολλές γυναίκες προσπαθούν να μας ευχαριστήσουν κάνωντας πράγματα που δεν πολυθέλουν.. τις ευχαριστεί ότι γουστάρουμε εμείς..

Πάντως γενικά οι περισσότερες προτιμούν να τα πάρουν στο στόμα παρά στο πρόσωπο..δεν θέλουν να λερωθούν..
Εγώ από την εμπειρία μου βλέπω ότι είναι πιο εύκολο και πιθανό να στα καταπιεί η γκόμενα παρά να κάτσει να της χύσεις το πρόσωπο. Φοβούνται για τα μάτια τους, μην κοκκινίσει το πρόσωπο τους κτλ
ισχυει αυτο που λες οτι δε θελουν να λερωθουν. τωρα οσο αναφορα το κοκκινισμα ειναι αναλογα με το ποσο βαθια θα της το χωσεις για να πνιγει και τι σφαλιαρες θα φαει κατα τη διαρκεια της πιπας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
εμενα θελει μεσα στον κολο οταν της τον περιποιουμε....στο στομα τωρα μαθαινει να τα παιρνει αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα δεν τα καταπινει..τα αφηνει να πεφτουν στα βυζια της.
τυπε πως τον προτιμας τον snaky ;σε ρωταω γιατι ερχεται :S :S :S

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
0
σπάνια τους αρέσει να τα καταπίνουν ....οι περισσότερες τα φτύνουν...στα βυζιά είναι το κλασσικό...στο κώλο τους αρέσει νομίζω να τις χύνουν μέσα

pappousgior

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
9
Like
873
Πόντοι
361
Απο τη δικια μου εμπειρια οι περισσότερες τα παιρναν ανετα στο στομα. Καποιες καταπιναν καποιες οχι. Μια μονο δεν ηθελε παρα μονο στο σωμα... η τελευταια ομως που νταραβεριζομαι τελευταία, γουσταρει παντού, μια ζηταει στο στομα για να τα καταπιεί, μια στο πρόσωπο και μετα τα παιρνει και τα τρωει, γενικα γουστάρει παντου και δε λεει όχι. Θελει να γονατιζει κιολας μπροστα μου καθε φορα. Τετοια περίπτωση δεν εχω ξανασυναντήσει.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
350
Πόντοι
1.520
σπάνια τους αρέσει να τα καταπίνουν ....οι περισσότερες τα φτύνουν...στα βυζιά είναι το κλασσικό...στο κώλο τους αρέσει νομίζω να τις χύνουν μέσα
στο κωλο ακαποτα? βγαινετε καθαροι ρε καταδρομεις?

Sokni

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
174
Πόντοι
1

Ακριβώς όπως τα γράφεις. Το χυσιμο στο πρόσωπο δεν το θέλουν επειδή θα λερωθούν και ειδικά στα μαλια γιατί δεν καθαρίζουν εύκολα.
Ή γυναίκα της αρέσει να βλέπει τα χυσια να πετάγονται, ηδονιζεται. Το να τα παίρνει στο στόμα δεν της αρέσει και τόσο αλλά το κάνει για να αισθανθεί τα χυσια όταν βγαίνουν, αυτό είναι το momentum.

OP
OP
koursaros.d

koursaros.d

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
17
Πόντοι
0
Τόσα κορίτσια μια γνώμη δεν ακούσαμε!!!!

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
239
Πόντοι
21
Στόμα = μέσα μας > πρόσωπο > στήθος > everywhere

OP
OP
koursaros.d

koursaros.d

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
17
Πόντοι
0
Πρόσθεσα και ψηφοφορία για διευκολυνση

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
την γκομενα μου της γαμαω ακαποτα τον κωλο και τα χυνω ολαααα μεσαααα στην κωλοτρυπιδα της ..... και της αρεσει τρελλλααα

χυνει η μουναρα της οταν την γαμαω απο τον κωλοοο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom