barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Και μονο η επιλογη Προεδρου που εκαναν, επιβεβαιωνει την αποψη μου.
Ειναι λιγο θρασος σα λαος να κραζουμε τους Αμερικανους πολιτες.
Ο Τραμπ είναι από τους πιο δυναμικούς και εργατικούς προεδρους. Το πήραν χαμπαρι οι Αμερικανοι ότι πάνε κατά διαολου (γιατι εκει τους ενδιαφέρει η κοινωνια) και εκλέξανε τον Τραμπ που είναι αποφασιστικος ηγέτης και όχι κότα.
Ο Τραμπ θα σου πει ότι θα σε φροντισει και το επομενο πρωϊ περιμένεις τις ρουκέτες του. Δεν είναι σαν τους δικους μας τους μπακαλόγατους εδώ να βγαινουν να μιλάνε για νομοσχέδια και μετά να τα παιρνουν πισω ή να είναι αντιπολιτευση και να ασκουν μονο επιθετικη πολιτική στην κυβερνηση.
Αυτή η σιγουρια σας ότι οι Αμερικανοι είναι ηλίθιος λαος αλλα κατά μια αδικη συγκυρια καταφερνουν και κυβερνάνε τον κοσμο δεν έχει καμια βάση πιστευω.
Μια ακομη αποδειξη για το χαμηλο επιπεδο των Αμερικανων ειναι και η παντελής απουσια τους στο χωρο της λογοτεχνιας. Εκτος απο εναν Χεμινγουέι (και σιγα τον τεραστιο κιολας) δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα. Σιγα μην συγκρινω με τους ευρωπαιους. Απλως οι ευρωπαιοι εβγαλαν τα ματια τους πολεμωντας μεταξυ τους επι δυο αιωνες και εκαναν μαγκες τους ανυπαρκτους, το εθνος των δυο αιωνων. Ε μην τρελαθουμε κιολας πια.Ο Τραμπ είναι από τους πιο δυναμικούς και εργατικούς προεδρους. Το πήραν χαμπαρι οι Αμερικανοι ότι πάνε κατά διαολου (γιατι εκει τους ενδιαφέρει η κοινωνια) και εκλέξανε τον Τραμπ που είναι αποφασιστικος ηγέτης και όχι κότα.
Ο Τραμπ θα σου πει ότι θα σε φροντισει και το επομενο πρωϊ περιμένεις τις ρουκέτες του. Δεν είναι σαν τους δικους μας τους μπακαλόγατους εδώ να βγαινουν να μιλάνε για νομοσχέδια και μετά να τα παιρνουν πισω ή να είναι αντιπολιτευση και να ασκουν μονο επιθετικη πολιτική στην κυβερνηση.
Αυτή η σιγουρια σας ότι οι Αμερικανοι είναι ηλίθιος λαος αλλα κατά μια αδικη συγκυρια καταφερνουν και κυβερνάνε τον κοσμο δεν έχει καμια βάση πιστευω.
Ου ναι, τι να σου πω. Σκοτωνεται.Ο Τραμπ είναι από τους πιο δυναμικούς και εργατικούς προεδρους.
Εγω κάνω παντα σοβαρες πολιτικες επιλογες και φυσικα δικαιουμαι να κραζω οσους κανουν ανοητες.Ειναι λιγο θρασος σα λαος να κραζουμε τους Αμερικανους πολιτες.
Μια ακομη αποδειξη για το χαμηλο επιπεδο των Αμερικανων ειναι και η παντελής απουσια τους στο χωρο της λογοτεχνιας. Εκτος απο εναν Χεμινγουέι (και σιγα τον τεραστιο κιολας) δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα. Σιγα μην συγκρινω με τους ευρωπαιους. Απλως οι ευρωπαιοι εβγαλαν τα ματια τους πολεμωντας μεταξυ τους επι δυο αιωνες και εκαναν μαγκες τους ανυπαρκτους, το εθνος των δυο αιωνων. Ε μην τρελαθουμε κιολας πια.
Εγω κάνω παντα σοβαρες πολιτικες επιλογες και φυσικα δικαιουμαι να κραζω οσους κανουν ανοητες.
σαν λαος ειναι οντως ηλιθιος αλλα η ελιτ που διοικει την χωρα δεν εχει αντιπαλο πουθενα στον κοσμο, ειναι μακραν μπροστα οι τυποι...μην μπερδευουμε αυτους που κανουν κουμαντο με τον λαο
Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Οι Αμερικανοι βάζουν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις για αυτό έχουν ποιοτικές υπηρεσίες πχ κάποιος που δεν κάνει για μπάτσος δεν θα μπει και αν μπει δεν θα παραμεινει για καιρο αν δεν είναι ικανος. Εδω δεν συμβαινει το ιδιο. Αρα δεν μπορεις να ισχυριστείς ότι ένας λαος που αποτελείται από ανθρώπους που είναι ικανοι σε συγκεκριμενα ποστα και ολο αυτό το συστημα δουλευει ενιαία είναι ηλίθιοι.
Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Οι Αμερικανοι βάζουν τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις για αυτό έχουν ποιοτικές υπηρεσίες πχ κάποιος που δεν κάνει για μπάτσος δεν θα μπει και αν μπει δεν θα παραμεινει για καιρο αν δεν είναι ικανος.
κανενα συστημα δεν δουλευει ενιαια τυπε μου, απο πολιτεια σε πολιτεια τα πραγματα αλλαζουν εως και δραματικα...αλλο να ζεις στο σιατλ και την νεα ορλεανη και αλλο να ζεις στην βοστονη και το σαν φρανσισκο...ειναι σαν να ζεις σε διαφορετικη χωρα σε ΟΛΑ τα επιπεδα...στις ΗΠΑ εχει γινει-καλως η' κακως- ενας συνειδητος διαχωρισμος μεταξυ της πλεμπας και της ελιτ σχεδον παντου...
ταξικοτητα και νεοπλουτισμος στο απωγειο τουκανενα συστημα δεν δουλευει ενιαια τυπε μου, απο πολιτεια σε πολιτεια τα πραγματα αλλαζουν εως και δραματικα...αλλο να ζεις στο σιατλ και την νεα ορλεανη και αλλο να ζεις στην βοστονη και το σαν φρανσισκο...ειναι σαν να ζεις σε διαφορετικη χωρα σε ΟΛΑ τα επιπεδα...στις ΗΠΑ εχει γινει-καλως η' κακως- ενας συνειδητος διαχωρισμος μεταξυ της πλεμπας και της ελιτ σχεδον παντου...
Οταν ημουνα σε συγγενη μου, η γυναικα του δουλευε σ ενα δημοτικο σχολειο. Με καλεσανε στο σχολείο να τους μιλησω για την Ελλαδα. Ο δάσκαλος ειχε 5 μαστερ. Το σχολείο ειχε κανονικο γηπεδο μπασκετ με παρκε. Τους μαθαινανε ολα τα αθληματα. Ειχανε μια χωρωδια με background φωνητικά πραγματικα απίστευτη. Μιλαμε για παιδεία αλλου επιπέδου. Εμεις βγαλαμε το σκουπίδι και αυτοι τον Τραμπ. Τι ψαχνεις τώραΜια ακομη αποδειξη για το χαμηλο επιπεδο των Αμερικανων ειναι και η παντελής απουσια τους στο χωρο της λογοτεχνιας. Εκτος απο εναν Χεμινγουέι (και σιγα τον τεραστιο κιολας) δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα. Σιγα μην συγκρινω με τους ευρωπαιους. Απλως οι ευρωπαιοι εβγαλαν τα ματια τους πολεμωντας μεταξυ τους επι δυο αιωνες και εκαναν μαγκες τους ανυπαρκτους, το εθνος των δυο αιωνων. Ε μην τρελαθουμε κιολας πια.
Μια ακομη αποδειξη για το χαμηλο επιπεδο των Αμερικανων ειναι και η παντελής απουσια τους στο χωρο της λογοτεχνιας.
ayta που περιγραφεις υπαρχουν σε ολη την Ελβετια αυστρια κ στην πρωην δυτ ΓερμανιαΟταν ημουνα σε συγγενη μου, η γυναικα του δουλευε σ ενα δημοτικο σχολειο. Με καλεσανε στο σχολείο να τους μιλησω για την Ελλαδα. Ο δάσκαλος ειχε 5 μαστερ. Το σχολείο ειχε κανονικο γηπεδο μπασκετ με παρκε. Τους μαθαινανε ολα τα αθληματα. Ειχανε μια χωρωδια με background φωνητικά πραγματικα απίστευτη. Μιλαμε για παιδεία αλλου επιπέδου. Εμεις βγαλαμε το σκουπίδι και αυτοι τον Τραμπ. Τι ψαχνεις τώρα
Διανοουμενους κ πανεπιστημια υψηλου επιπεδου εχει η αμερικηNobel Prize in Literature winners (American authors)
1930: Sinclair Lewis (novelist)
1936: Eugene O'Neill (playwright)
1938: Pearl S. Buck (biographer and novelist)
1948: T. S. Eliot (poet and playwright)
1949: William Faulkner (novelist)
1954: Ernest Hemingway (novelist)
1962: John Steinbeck (novelist)
1976: Saul Bellow (novelist)
1978: Isaac Bashevis Singer (novelist, wrote in Yiddish)
1987: Joseph Brodsky (poet and essayist, wrote in English and Russian)
1993: Toni Morrison (novelist)
2016: Bob Dylan (songwriter)
Εντάξει μιλάμε τώρα σε κρίσιμες υπηρεσίες που σχετίζονται ας πούμε με ασφάλεια στο κεντρικό κράτος, όχι πόσο καλές είναι οι νοσοκόμες στην Λουιζιάνα.
Α να με συγχωρεις, εγω δεν θεωρω οτι φερω ευθυνη για την εκλογη Τσιπρα. Την πολεμησα οσο μπορουσα και δεν θα χρεωθω επ' ουδενί την εκλογη του. Αρα δικαιουμαι να κρινω οσο θελω.Υποθέτω ότι καταλαβαίνεις το οξύμωρό, λαός που ψήφισε έναν ανεπάγγελτο νεαρό δημιούργημα του κομματικού σωλήνα, οπαδό του Μαδούρο, να κρίνει λαό που ψήφισε έναν επιχειρηματία ολκής όπως ο Τράμπ έτσι?
Εμεις τα εχουμε?ayta που περιγραφεις υπαρχουν σε ολη την Ελβετια αυστρια κ στην πρωην δυτ Γερμανια
δεν ειναι κατι το ιδιατερο που εχΟΥΝ μονο ΟΙ ΗΠΑ