Νέα

Στημένη "αναμονή" στα μπουρδέλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πολλές φορές τυχαίνει σ ένα μπουρδέλο να μαζευόμαστε 15 άτομα και να περιμένουμε κάνα τέταρτο την κοπέλα. Το περίεργο είναι σ αυτές τις φάσεις ότι κανένας δε φεύγει κυρίως από περιέργεια και από ελπίδα ότι "για να γίνεται τόσος ντόρος, κάτι καλό παίζει".
Σε τέτοιες φάσεις μού χει περάσει απ το μυαλό ότι όλο το σκηνικό είναι στημένο, και η κοπέλα μέσα δεν είναι με πελάτη, αλλά το κάνουν επίτηδες για να "τραβήξουν".
Ειδικά όταν αυτή που βγαίνει τελικά απ το δωμάτιο είναι μπάζο...
Ποια η γνώμη σας;

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω ότι περιμένουν να μαζευτεί κόσμος για να μη σαλονάρει κάθε λίγο και λιγάκι η κοπέλα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν ειναι μπαζο και βγει μονο αυτη......δλδ δεν βγει και πελατηs μετα απο λιγο........τοτε ολα ειναι πιθανα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εεε οταν πας λες αντε μη ξαναρχομαι και περιμενεις ...
Τωρα αυτο που λες δε μου εχει τυχει , και δε
εκτος αν ειναι καμια κουρασμενη - βλαμενη - μπαζο που βαριεται να σηκωνετε
και να τους βλεπει να φευγουν ενας ενας , οποτε περιμενει να μαζευτουν και τους "διωχνει" ολους μαζι
:2funny:

εκτος  αν ενοεις η κοπελα να ειναι στο δωματιο μονη της  :think:
αυτο δε το καταλαβα  :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω εχω πετυχει μεχρι και νταβα να κανει οτι μπαινει μαζι μου και να περιμενει στο σαλονι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.986
Πόντοι
3.475

Τελειως κλασσικο φαινομενο

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
Η γνώμη μου είναι ότι απλά τυχαίνει, στα μαγαζιά αυτά ο χρόνος είναι χρήμα (πρώτος και βασικός κανόνας) και η εξυπνάδα στις τσατσάδες είναι είδος εν ανεπάρκεια (δεύτερος και συνήθης κανόνας). Άρα είναι πρακτικά απίθανο να συμβεί επίτηδες.

Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι στην αναμονή πολλοί βαριούνται και φεύγουν πριν δουν την κοπέλα, άρα έχει χασούρα το μαγαζί για να το κάνουν και επίτηδες...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
που το καταλαβες οτι ηταν νταβας της?
οταν διαολοστειλα την πουτανα και μου φερε πισω μονο τα 10 ευρω απ τα 20(με τη δικαιολογια οτι μου χε κανει πιπα) και πηγα στην κουζινα να ζητησω και τα υπολοιπα βγηκε αυτος και μου τσαμπουκαλευοταν

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η γνώμη μου είναι ότι απλά τυχαίνει, στα μαγαζιά αυτά ο χρόνος είναι χρήμα (πρώτος και βασικός κανόνας) και η εξυπνάδα στις τσατσάδες είναι είδος εν ανεπάρκεια (δεύτερος και συνήθης κανόνας). Άρα είναι πρακτικά απίθανο να συμβεί επίτηδες.

Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι στην αναμονή πολλοί βαριούνται

και φεύγουν πριν δουν την κοπέλα, άρα έχει χασούρα το μαγαζί για να το κάνουν και επίτηδες...

αυτο θα εγραφα  :grin:

οπως και το οτι δε μου εχει τυχει κατι τετοιο :dunno:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
παντως το να ειμαστε μαζεμενοι 10-15ατομα και με το που βγαινει η σαυρα να φευγουμε ολοι τρεχατοι ειναι μεγαλη ηττα για αυτους ετσι; και πολυ αστειο για εμας

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτο που μου εχει τυχει παρα πολλες φορες σε στουντιο (περιοχης Γκαζιου) ειναι να πετυχαινω πιτσιρικαδες στο σαλονι οι οποιοι προφανως δεν κανουν τσαρκα, τους βρισκω εκει, βγαινουν οι κοπελες κι αυτοι δεν περνανε και φευγωντας εγω τους αφηνω παλι εκει. Τι παιζει με αυτους? Τι ρολο βαρανε  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
παντως το να ειμαστε μαζεμενοι 10-15ατομα και με το που βγαινει η σαυρα να φευγουμε ολοι τρεχατοι ειναι μεγαλη ηττα για αυτους ετσι; και πολυ αστειο για εμας

Που να δειs και για τουs περαστικουs.....Αυτοι σιγουρα λενε..."Σχολασε το Αρσακειο" :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αυτο πιστευω και εγω τυπε
παντως οπου βλεπω πολυκοσμια εγω την κανω
πως κι ετσι?ειναι μια καλη ευκαιρια να δημιουργησεις μπαχαλο η πολυκοσμια.πιστευα οτι θα το εκμεταλλευοσουν,καθοτι εισαι γνωστος μπαχαλακιας :sunglasses:

Επισκέπτης
Αυτο που μου εχει τυχει παρα πολλες φορες σε στουντιο (περιοχης Γκαζιου) ειναι να πετυχαινω πιτσιρικαδες στο σαλονι οι οποιοι προφανως δεν κανουν τσαρκα, τους βρισκω εκει, βγαινουν οι κοπελες κι αυτοι δεν περνανε και φευγωντας εγω τους αφηνω παλι εκει. Τι παιζει με αυτους? Τι ρολο βαρανε  :think:

τύπε παίζει να είναι και τίποτα "μπραβάκια" Ρωσοπόντιοι, κλπ
είχε βγει και μια ταινία πριν χρόνια σχετικά...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαχαχα.μια φορα ειχα παει κασσανδρας μ ενα φιλαρακι(τον κοντο) και οντως συνεβαινε ακριβως αυτο που περιγραφεις :huh:τις ηξεραν κιολας τις κοπελες και καθονταν και τα λεγαν,τους εδειχναν φωτογραφιες στο κινητο και τετοια :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πως κι ετσι?ειναι μια καλη ευκαιρια να δημιουργησεις μπαχαλο η πολυκοσμια.πιστευα οτι θα το εκμεταλλευοσουν,καθοτι εισαι γνωστος μπαχαλακιας :sunglasses:
τυπε αυτοι που ειναι εκει δεν ξερω αν ειναι εκκεντρικα ατομα για να τους μπαχαλιασω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom