You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στιγμές φόβου σε μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Βεβαίως,ήταν 18 Αυγούστου του 2005.καταμεσήμερο.Μπαίνω στο ρδέλο της Φυλής 117 όροφος και ανασαίνω ευχαριστημενος, γιατι το αρκουδίσιο ηταν τσίτα.Βγαίνει η τσατσά απ το κουζινάκι,οπου εβλεπε μια ελληνικη ταινια με τον Καφάση και το Δεστούνη και μου λέει.Τι θέλετε;Μια μπάμιες λαδερες και μια φέτα,της λέω,φέρε και μια Μύθος να κεφώσω.Βεβαιως μου λέει,θα τα φάτε εδω η να σας τα φέρομεν στο δωμάτιο;Λέω,είστε Τζυπρία;Λέει,όχι καλέ,απλώς καναμε κατι λουτρα πέρσι τετοιον καιρό στην Ικαρίαν.Ε καλα,λέω...Βγαίνει και η κοπέλα,ολοτσίτσιδη.Η Κάρλα,μου λεει η τσατσά,ο φόβος και ο τρόμος των αναποφάσιστων.Μόλις το λεει αυτο κανει μια ετσι η Κάρλα και καθεται απάνω μου,πα να ανοιξω το στόμα μου να πω,κατσε κομματι αριστερότερα γιατι μου συμπιέζεις ενα σημαντικο εξάρτημα,αλλα εκεινη τη στιγμη η Κάρλα αμολάει μια παρατεταμένη,αγωνιώδη και υγρη πορδή.Γίνεται μικρή παυση αμηχανίας και ξεπροβαλει η τσατσα με δισκο και μου λέει,αν θελω να τα φαω πανω στην Καρλα είναι εξτρα.Εκει ρε συναγωνιστες φοβήθηκα.
Βεβαίως,ήταν 18 Αυγούστου του 2005.καταμεσήμερο.Μπαίνω στο ρδέλο της Φυλής 117 όροφος και ανασαίνω ευχαριστημενος, γιατι το αρκουδίσιο ηταν τσίτα.Βγαίνει η τσατσά απ το κουζινάκι,οπου εβλεπε μια ελληνικη ταινια με τον Καφάση και το Δεστούνη και μου λέει.Τι θέλετε;Μια μπάμιες λαδερες και μια φέτα,της λέω,φέρε και μια Μύθος να κεφώσω.Βεβαιως μου λέει,θα τα φάτε εδω η να σας τα φέρομεν στο δωμάτιο;Λέω,είστε Τζυπρία;Λέει,όχι καλέ,απλώς καναμε κατι λουτρα πέρσι τετοιον καιρό στην Ικαρίαν.Ε καλα,λέω...Βγαίνει και η κοπέλα,ολοτσίτσιδη.Η Κάρλα,μου λεει η τσατσά,ο φόβος και ο τρόμος των αναποφάσιστων.Μόλις το λεει αυτο κανει μια ετσι η Κάρλα και καθεται απάνω μου,πα να ανοιξω το στόμα μου να πω,κατσε κομματι αριστερότερα γιατι μου συμπιέζεις ενα σημαντικο εξάρτημα,αλλα εκεινη τη στιγμη η Κάρλα αμολάει μια παρατεταμένη,αγωνιώδη και υγρη πορδή.Γίνεται μικρή παυση αμηχανίας και ξεπροβαλει η τσατσα με δισκο και μου λέει,αν θελω να τα φαω πανω στην Καρλα είναι εξτρα.Εκει ρε συναγωνιστες φοβήθηκα.
re tsin μεγα μυθοπλαστη που εισαι ?????
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
αυτό ήταν στιγμή φόβου ή αηδίας?
δεν ηταν τιποτα απο τα δυο απλα καλοκαιρι ειναι ο τσιν εβαλε την φανατσια του να οργιασει και εγραψε αυτο το αριστουργιμα φετισχιστικης τεχνης!!αυτό ήταν στιγμή φόβου ή αηδίας?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δεν ηταν τιποτα απο τα δυο απλα καλοκαιρι ειναι ο τσιν εβαλε την φανατσια του να οργιασει και εγραψε αυτο το αριστουργιμα φετισχιστικης τεχνης!!
εχω βρεθει πριν απο 15 χρονια σε μπουρδελο με παρεα 5-6 φιλους και την ωρα που περιμεναμε την κοπελα μπουκαρουν καμια 10ρια μπατσοι με αυτοματα φωναζοντας και μενουμε ολοι μαλακες. Μας αφησανε ομως και φυγαμε... Χεστηκαμε ολοι πανω μας ομως... χαχαχαχαχαχαχαχα
Φιλάρα - μου θυμίζεις Φελίνι με μίξη Πανούση. Χαλαρά.Εκει ρε συναγωνιστες φοβήθηκα.
Πάω να γαμήσω....
ηταν 7 του μαρτη οτι ειχε βγει προθυπουργος ο κωστας ο καραμαλης σαν ελληνας και εγω πιστεψα νεα κυβερνησαη νεα πραγματα και κατηφορησα στα ντελα να παω να γμαησω με τον αερα της αλλαγης και εκει ειναι που φοβηθηκα και χεστηκα επανω μου ....
δεν ειχε αλλαξει τιποτα ολα ιδια ιδιες τανες ιδιες υπηρεσιες απο τοτε καταλαβα πως αυτος ο τοπος δεν θα παει μπροστα .........
δεν ειχε αλλαξει τιποτα ολα ιδια ιδιες τανες ιδιες υπηρεσιες απο τοτε καταλαβα πως αυτος ο τοπος δεν θα παει μπροστα .........
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βουλγαρια το 2000
μπενουν μπατσοι και μας κολανε με την μουρη στο πατωμα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
γιατι;βουλγαρια το 2000
galileos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
...ήταν πρωί τ'Αυγούστου όταν μπουκαρα σε ένα ρδέλο στη Φυλής...ξαφνικά κάνει ντου το F.B.I. με 500 ένοπλους...εκεί ρε συναγωνιστές έκλασα μέντες και μπήκα στο δίπλα ρδέλο
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
το κωλογαμησατε το θρεντ και ψοφησε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
26 οκτωβριου 52 θεσσαλονικη αρχες καλοκαιριου2008 ανοιγει η πορτα και βλεπω μια γρια, ενα τερας ασχημιας με εσωρουχα...οπου φυγει φυγει..,σκιαχτηκα που λεν και στο χωριο μουτο κωλογαμησατε το θρεντ και ψοφησε
26 οκτωβριου 52 θεσσαλονικη αρχες καλοκαιριου2008 ανοιγει η πορτα και βλεπω μια γρια, ενα τερας ασχημιας με εσωρουχα...οπου φυγει φυγει..,σκιαχτηκα που λεν και στο χωριο μου
ενα θα σας πω και αυτοι που ξερουν θα σκιαχτουν πραγματικα Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ....
Το έχω γράψει και σε άλλο thread αλλά θα το ξαναπώ γιατί έχει πολύ πλάκα.
Πέρσι το χειμώνα σε ένα ρδέλο στην Ιάσωνος, μπαίνω μέσα και είμαι μόνος μου στο σαλόνι.
Μέσα από την κουζίνα/δωμάτιο της τσατσάς ακούω έναν διάλογο μεταξύ δύο γυναικών οι οποίες τσακωνόντουσαν έντονα. Φαντάστηκα λοιπόν ότι τσακώνεται η τσατσά με την πουτάνα.
Έλεγε η μία στην άλλη για κάποιον άνδρα, μετά τσακωνόντουσαν για κάτι λεφτά και στο τέλος λέει η μία στην άλλη «θα σε σκοτώσω τ’ ακούς ?» και λέει η άλλη «τώρα παίρνω την αστυνομία να έρθει να σε μαζέψει».
Και ενώ χεσμένος από τον φόβο μου για να μην μπλέξω μάρτυρας σε κανένα φόνο σε μπουρδέλο στο μεταξουργείο (άντε μετά να εξηγήσεις στην γυναίκα σου τι έκανες εκεί) τρέχω προς την πόρτα για να γίνω λούης, ξαφνικά ακούγεται το σήμα του Mega !!
Τότε η μαλακισμένη η τσατσά ανοίγει το παραβάν και βγαίνει στο σαλόνι...
Έβλεπε την «Βέρα στο Δεξί» στην διαπασών η ηλίθια !
Έμεινα και την κοίταζα σαν μαλάκας, ενώ αυτή είχε αρχίσει να λέει το ποίημα της «τσιμπουκάκι, special περιποίηση κτλ.»
Πέρσι το χειμώνα σε ένα ρδέλο στην Ιάσωνος, μπαίνω μέσα και είμαι μόνος μου στο σαλόνι.
Μέσα από την κουζίνα/δωμάτιο της τσατσάς ακούω έναν διάλογο μεταξύ δύο γυναικών οι οποίες τσακωνόντουσαν έντονα. Φαντάστηκα λοιπόν ότι τσακώνεται η τσατσά με την πουτάνα.
Έλεγε η μία στην άλλη για κάποιον άνδρα, μετά τσακωνόντουσαν για κάτι λεφτά και στο τέλος λέει η μία στην άλλη «θα σε σκοτώσω τ’ ακούς ?» και λέει η άλλη «τώρα παίρνω την αστυνομία να έρθει να σε μαζέψει».
Και ενώ χεσμένος από τον φόβο μου για να μην μπλέξω μάρτυρας σε κανένα φόνο σε μπουρδέλο στο μεταξουργείο (άντε μετά να εξηγήσεις στην γυναίκα σου τι έκανες εκεί) τρέχω προς την πόρτα για να γίνω λούης, ξαφνικά ακούγεται το σήμα του Mega !!
Έμεινα και την κοίταζα σαν μαλάκας, ενώ αυτή είχε αρχίσει να λέει το ποίημα της «τσιμπουκάκι, special περιποίηση κτλ.»
Ρε σεις αλητάμπουρες,συναγωνιστές της καβλοκαβάλας,δε γράφουμε ενα ομαδικο σουρεάλ θεατρικό να τους πάρουμε τα σώβρακα ολωνόνε;προτείνω συντονισμό Υλης να κανει ο Προφητάναξ της καβλάντας και Μέγας Εικονικός Λαρούς,στον οπόιο τωρα απονέμω το Αριστείο της Καβλάντας και το Μεγα Φοίνικα-Στραπόν καθως και το Χρυσίον της λεβέντικης Ψωλοσύνης,για ναχει να πορεύται χωρις να φοβάται τίποτα.OLE
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το έχω γράψει και σε άλλο thread αλλά θα το ξαναπώ γιατί έχει πολύ πλάκα.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
...και τα χαρτια στο καλαθακι,κωλοπαιδα του κερατα,γιατι ο Σπυρος ειναι και ψωλοβροντης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις