ηταν 7 του μαρτη οτι ειχε βγει προθυπουργος ο κωστας ο καραμαλης σαν ελληνας και εγω πιστεψα νεα κυβερνησαη νεα πραγματα και κατηφορησα στα ντελα να παω να γμαησω με τον αερα της αλλαγης και εκει ειναι που φοβηθηκα και χεστηκα επανω μου ....
δεν ειχε αλλαξει τιποτα ολα ιδια ιδιες τανες ιδιες υπηρεσιες απο τοτε καταλαβα πως αυτος ο τοπος δεν θα παει μπροστα .........
Ευτηχως οχι δεν εχει τυχει ουτε εχω δει τιποτα σε οσα μπουρδελα εχω παει ως τωρα ,αλλα μια φορα περυσι 2 αστυνομοι μου ζητησαν τα στοιχεια μου εξω απο κατι μπουρδελα στην θεσααλονικη (που μενω ,πως λεγομαι και ποσο χρωνον ειμαι,μου ζητησαν και ταυτοτητα αλλα δεν την ειχα μαζι μου,αλλα ευτηχως με αφησαν!!!
θα σας διηγηθώ και εγώ μια πραγματική ιστορία.
Ηταν φεβρουαριος του 2008 οταν μπηκα σε ενα μπουρδελακι της Φωκαίας και μπηκα να γαμησω ενα βουλγαρακι με εξαιρετικο σωμα κ φατσουλα.
ξαφνικα κ ενω περιμενα στο δωματιο μπηκανε 4 αλβανοι.
η τσατσα τους ειπε να φυγουν γτ δν δεχεται η κοπελα αλβανους.αυτοι τα πηρανε κ αρχισανε να βαρανε τους τοιχους του δωματιου μεσα στο οποιο ημυον εγω ολογυμνος με το καβλι εξω!!!
αφου βγηκανε εξω φωναζοντας κ βριζοντας μπηκε η πορνη. Ξενερωμενη οσο δν παει μ πηρε μια πιπα ανεβηκε απο πανω μ χωρις να με ρωτησει κ εχυσα τσακ μπαμ.με καβλωσε η θεληση της να φυγει γρηγορα απο το δωματιο.