Νέα

Στη φυλακή οι κλέφτες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antifa69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πώς θα σταματήσουμε τους κλέφτες που θέλουν να φάνε τα λεφτά του ΔΝΤ

• Μπούκα στη βουλή ζωσμένοι με εκρηκτικά

Ψήφοι: 7 25,0%
  • Μπούκα στα 2-3στρατόπαιδα και καβάλα στα τανκς γκρεμίζουμε τα κτήρια

Ψήφοι: 14 50,0%
  • Δεν είναι κλέφτες-απλά άχρηστοι

Ψήφοι: 1 3,6%
  • Δεν είναι κλέφτες-απλά σωτήρες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν με νοιάζει.Τα λεφτά μου τα έχω "έξω"

Ψήφοι: 6 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    28

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κοιτα...

το 90-93  η βενζινη τριπλασιαστηκε οπως και ο πληθωρισμος...
κι αυτοι φταινε για το ΔΝΤ γιατι ξεραν οτι ειμαστε ξεβρακωτοι και επαιζαν playstation...
το 2004 ηταν ακομα χαμηλοτερη η ανεργια...
με δανεικα το εφτασαν εκει..
με δανεικα καλυπταν τη διαφορα...

το οτι ηταν τιμιοι στη ΝΔ δε το δεχομαι με την καμια..
το ιδιο βρωμικοι με τους τωρινους και μ αυτους απο τους οποιους παρελαβαν ειναι.

αν δεν το βλεπεις, ειναι γιατι δεν θελεις να το δεις..
Θα ειμαι επιεικης.
Λες ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, για να μην πω κατι βαρυτερο.
το 1990 παραληφθηκε πληθωρισμος 24% και παραδοθηκε το 1993 στο 12%.
Η βενζινη φυσικα ΔΕΝ τριπλασιαστηκε. Ηταν στις 80 δραχμες και πηγε 150, επειδη μεσολαβησε το 50αρικο του Μανου.
Τα δανεικα της ΝΔ πηγαν για αποπληρωμη των δανειων των κυβερνησεων του ΠΑΣΟΚ και για τις ολυμπιαδες. Ενω τα δανεικα του ΠΑΣΟΚ πηγαιναν παντα σε ημετερους.
Εξαλλου και τωρα δανειζεσαι, αλλά απο το ΔΝΤ.
Η ανεργια μειωθηκε περαιτερω κατα την πενταετια.
Εσυ δεν θελεις να δεις οτι φυσικα οι τωρινοι ειναι οι πιο βρωμικοι, και οτι εξισωνεις κλεφτοκοταδες με λησταρχους.
Οσο για το αν φταινε οι προηγουμενοι για το ΔΝΤ, δεν θα το μαθουμε ποτέ. Δεν το φερανε εκεινοι. Την λογικη οτι για τα τωρινα φταινε οι προηγουμενοι, δεν ειδα να την επιφυλαξει ο περηφανος ελληνικος λαος και το 1990 για τους τοτε κυβερνωντες, που παρελαβαν ενα μπαχαλο.
Επισης, την λογικη οτι οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ φταινε ολοι, αλλά οταν κυβερναει η Δεξια φταιει η Δεξια, δικαιουμαι νομιζω να την απορριψω.

Υ.Γ. Και να θυμισω βεβαια οτι το 1990-1993 ηταν η μονη περιοδος που ειχαμε ισοσκελισμενους ή και πλεονασματικους προυπολογισμους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα ειμαι επιεικης.
Η βενζινη φυσικα ΔΕΝ τριπλασιαστηκε. Ηταν στις 80 δραχμες και πηγε 150, επειδη μεσολαβησε το 50αρικο του Μανου.
Τα δανεικα της ΝΔ πηγαν για αποπληρωμη των δανειων των κυβερνησεων του ΠΑΣΟΚ και για τις ολυμπιαδες. Ενω τα δανεικα του ΠΑΣΟΚ πηγαιναν παντα σε ημετερους.
Εσυ δεν θελεις να δεις οτι φυσικα οι τωρινοι ειναι οι πιο βρωμικοι, και οτι εξισωνεις κλεφτοκοταδες με λησταρχους.
Οσο για το αν φταινε οι προηγουμενοι για το ΔΝΤ, δεν θα το μαθουμε ποτέ. Δεν το φερανε εκεινοι. Την λογικη οτι για τα τωρινα φταινε οι προηγουμενοι, δεν ειδα να την επιφυλαξει ο περηφανος ελληνικος λαος και το 1990 για τους τοτε κυβερνωντες, που παρελαβαν ενα μπαχαλο.
Επισης, την λογικη οτι οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ φταινε ολοι, αλλά οταν κυβερναει η Δεξια φταιει η Δεξια, δικαιουμαι νομιζω να την απορριψω.

Υ.Γ. Και να θυμισω βεβαια οτι το 1990-1993 ηταν η μονη περιοδος που ειχαμε ισοσκελισμενους ή και πλεονασματικους προυπολογισμους.

Ζωγραφίζεις απόψε...
Υπόσχομαι να αλλάξω άβαταρ σύντομα!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θα ειμαι επιεικης.

οτι ποσα σου ειπα ηταν στο περιπου και μπορει να πεφτω και εξω σε μερικα...

ωστοσο, εγω δεν αρνηθηκα ποτε οτι οι τωρινοι ειναι βρωμικοι... το ποσα κιλα  βρωμια δε με καιει και πολυ να σου πω την αληθεια.
λησταρχοι ειναι, αλλα οχι και απλα κλεφτοκοταδες οι προηγουμενοι.
και σε τελικη αναλυση, ακομα κι αν υποθεσω οτι η ΝΔ δεν εκλεβε την πενταετια, δεν εκαναν τιποτα για να μην φτασουμε σημερα εδω.
δε με νοιαζει τι κανει ο περηφανος ελληνικος λαος και ποσο κοντη μνημη εχει.. κακως δεν θεωρησε οτι το 1990 δεν εφταιγε ο παπανδρεου για το οποιο μπαχαλο παρεδωσε.
κι εγω απορριπτω αυτη τη λογικη γιατι απλουστατα σου λεω οτι οποιος κυβερναει φταιει... οποιος κι αν ειναι...

μην αντιδρας σαν να σου δικαιολογω το ΠΑΣΟΚ, γιατι μονο αυτο δεν κανω...

τωρα, αν μου πεις οτι ολα ηταν ΟΚ μεχρι το 2009, οτι αν δεν εχανε ο Καραμανλης η χωρα τωρα θα ηταν οπως πριν 5 χρονια
και οτι αυτη την πενταετια εγιναν ολα καλα, παω πασο...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ζητατε να μπουν φυλακη οι κλεφτες.
Την πρωτη και τελευταια φορα, αγαπητοι συνελληνες, που παραπεμφθηκαν στο δικαστηριο ελληνες πολιτικοι επειδη ΕΚΛΕΨΑΝ, το 1991, τι κανατε?
Ριξατε την κυβερνηση που το εκανε, και δωσατε 48% στον ΚΛΕΦΤΗ, ετοιμοθανατο και με τη βυζαρου να τον κραταει απο πισω μην πεσει χαμω.
Αφου λοιπον ειστε τετοιοι, με ποιο θρασος ζητατε σημερα να πανε στο δικαστηριο οι κλεφτες?
Εχετε δειξει καταλληλη διαγωγη στο παρελθον, ωστε να αξιζετε κατι τετοιο?
Οχι βεβαια.
Σκαστε και πληρωνετε λοιπον. Την ευκαιρια σας σαν λαος να ξεκαθαρισει η χωρα, την σπαταλησατε το 1991-1993. Δικαιωνοντας τους κλεφτες.
Τωρα απλα δεν δικαιουστε να ομιλειτε. Κανενας σας. Πολυ δε περισσοτερο, οταν το 2009 ξαναφερατε τους κλεφτες να κυβερνησουν παλι, λες και δεν εφταναν 20 χρονια.
κάτι αντίστοιχο έγραψα και γω το πρωί αλλά...γαργάρα!
http://www.bourdela.com/forum/index...ουν ακόμα και σήμερα...που είδαν και τον ΓΑΠ!

Επισκέπτης
antifa, ding-dong και λοιποι "επαναστατες" να χαιρεστε τους συντροφους σας. Μετα σας φταινε οι φασιστες και οι αριστεροι :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom