Επισκέπτης
Εχει καταντησει τo xsara σημα κατατεθεν,με το που εμφανιζεται αρχιζουν τα τσεκαρισματα.Τι είναι αυτό το αμάξι ρε παιδιά, ΚΙΑ είναι?
Συνήθως οι τύποι κυκλοφορούν με Ksara
Εχει καταντησει τo xsara σημα κατατεθεν,με το που εμφανιζεται αρχιζουν τα τσεκαρισματα.Τι είναι αυτό το αμάξι ρε παιδιά, ΚΙΑ είναι?
Συνήθως οι τύποι κυκλοφορούν με Ksara
;)Εχει καταντησει τα xsara σημα κατατεθεν,με το που εμφανιζεται αρχιζουν τα τσεκαρισματα.
ναι σιγα μην τους βάλουμε και φυλακή, να τους ταίζουμε, να τους ποτίζουμε, να γράφουν βιβλία και μέτα να το παίζουν και ήρωες.
Άλλα δε νομίζετε οτι είναι καλύτερα να τους βάλουμε να δουλεύουν για το κοινωνικό σύνολο χωρίς να πληρώνοντε???
κι ένα κουίζ:Τους βγάζεις δεμένους έξω από την βουλή...ο κοσμάκης περνάει..και ξεθυμαίνει...κλοτσιές,μπουνιές,φτυσίματα,κατουρήματα,αλλά από μία ενέργεια ο καθένας,για να προλάβουμε....ουρές ο κόσμος...
Ερχονται απο το μελλονΣυμφωνω, καλα παιδια, αλλα [size=13pt]εκτος τοπου και χρονου[/size].
Τοσο ωραια πραγματικοτητα να προσεχεις μην την χαλασεις! Καποτε ισως ηταν ουτοπια ενας κοσμος με ισοτητα μεταξυ μαυρων και λευκων. Απλα εχει να κανει με τα ονειρα που κυνηγαει ο καθενας. Και ποσο κοντα νοιωθει σε αυτα.Εμεις απλα ζουμε στην πραγματικοτητα και οχι στην ουτοποια και το μικροκοσμο των Εξαρχειων.
Ετσι ειπε το Mega... τι θες εσυ τωρα και τα σκαλιζεις;αυτά όλα που γράφεις τι είναι?αναρχία?
μάλλον είσαι τελείως λάθος.
ναι δεν βλέπεις?
βαρκούλες αρμενίζουν!
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/Image.ashx?fid=346216&w=400&h=300&q=80[/img[/URL]]
O A. Τσίπρας για τα νέα μέτρα και τα «φρουτάκια»
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=292471&cid=6[/URL]
[/quote]
καλά ο Τσίπρας από τότε που τον έβαλαν μπροστάρη στον Συν, απέκτησε ύφος 'καθήστε να δείτε τι ετοιμόλογος που ειμαι..' μεγάλη απογοήτευση..
Τωρα για το ΚΚΕ τι να πω.. Εχουμε και συμπεθέρους δυο έμισθα στελέχη του κόμματος.. Μιλάμε για απάτη, μου θυμίζουν εκκλησία και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Αυτοί θέλουν να έχουν ένα ποσοστό 5-10 στους 100, αλλά το θέλουν τυφλά πιστό. Το γιατί και το όχι απαγορεύεται δια ροπάλου. Σε αυτούς πχ ΚΝΕ δεν υπάρχει δεν γουστάρω να κολάω αφίσες, ή θα πάς ή δεν σε θέλουμε κοντά μας στους αγώνες μας, πάει και τελείωσε. Αν δεν είσαι μαζί τους είσαι εχθρός τους. Ρε από το χέρι να τους πάρεις και να πάς να τους δείξεις το ιστιοπλοικό του συμπέθερου, αυτοί το χαβά τους! Θα σε πουν συκοφάντη και μικροπρεπή και μετά θα βάλουν την κασέτα που μιλάει για την πλουτοκρατία.. Γαμήσέτα αξιλολύπητοι.. Βλέπω και έναν γείτονα κουμουνιστή μιλάμε παλεύει για το μεροκάματο και σαν το μαλάκα τρέχει με τις σημαίες και κόβει κουπόνι, τι να του πεις του πρόβατου..
Αι σιχτίρ κοπρίτες:
"Συναίνεση για την έγκριση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος ζητεί η κυβέρνηση!
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση του Yπουργικού Συμβουλίου για τα νέα μέτρα, ύψους 23 δισ. ευρώ, της περιόδου 2012-2015. Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ως εθνικό σχεδιασμό και, κατά συνέπεια, η συναίνεση «είναι ζητούμενη και απαραίτητη»."
χαλάρωσε ρε παίχτη!ποτε ειναι η ωρα που σας παιρνουν το λαπτοπ στο ιδρυμα που εισαι εσωκλειστος?
Κατα τις 9 ? το βραδυ? οκ αντε να δουμε
Ερχονται απο το μελλον Τοσο ωραια πραγματικοτητα να προσεχεις μην την χαλασεις! Καποτε ισως ηταν ουτοπια ενας κοσμος με ισοτητα μεταξυ μαυρων και λευκων. Απλα εχει να κανει με τα ονειρα που κυνηγαει ο καθενας. Και ποσο κοντα νοιωθει σε αυτα.
Η ηγεσια του μικροκοσμου των Εξαρχειων τι κατευθυνση δινει για μελλοντικες κινητοποιησεις; Λεω να κατεβω μια βολτα σημερα να ενημερωθω..Ετσι ειπε το Mega... τι θες εσυ τωρα και τα σκαλιζεις;
φιλε μου θελεις να μου πεις οτι 2004-2009 μας κυβερνουσαν τιμιοι ?Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ζητατε να μπουν φυλακη οι κλεφτες.
Την πρωτη και τελευταια φορα, αγαπητοι συνελληνες, που παραπεμφθηκαν στο δικαστηριο ελληνες πολιτικοι επειδη ΕΚΛΕΨΑΝ, το 1991, τι κανατε?
Ριξατε την κυβερνηση που το εκανε, και δωσατε 48% στον ΚΛΕΦΤΗ, ετοιμοθανατο και με τη βυζαρου να τον κραταει απο πισω μην πεσει χαμω.
Αφου λοιπον ειστε τετοιοι, με ποιο θρασος ζητατε σημερα να πανε στο δικαστηριο οι κλεφτες?
Εχετε δειξει καταλληλη διαγωγη στο παρελθον, ωστε να αξιζετε κατι τετοιο?
Οχι βεβαια.
Σκαστε και πληρωνετε λοιπον. Την ευκαιρια σας σαν λαος να ξεκαθαρισει η χωρα, την σπαταλησατε το 1991-1993. Δικαιωνοντας τους κλεφτες.
Τωρα απλα δεν δικαιουστε να ομιλειτε. Κανενας σας. Πολυ δε περισσοτερο, οταν το 2009 ξαναφερατε τους κλεφτες να κυβερνησουν παλι, λες και δεν εφταναν 20 χρονια.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ζητατε να μπουν φυλακη οι κλεφτες.
Την πρωτη και τελευταια φορα, αγαπητοι συνελληνες, που παραπεμφθηκαν στο δικαστηριο ελληνες πολιτικοι επειδη ΕΚΛΕΨΑΝ, το 1991, τι κανατε?
Ριξατε την κυβερνηση που το εκανε, και δωσατε 48% στον ΚΛΕΦΤΗ, ετοιμοθανατο και με τη βυζαρου να τον κραταει απο πισω μην πεσει χαμω.
Αφου λοιπον ειστε τετοιοι, με ποιο θρασος ζητατε σημερα να πανε στο δικαστηριο οι κλεφτες?
Εχετε δειξει καταλληλη διαγωγη στο παρελθον, ωστε να αξιζετε κατι τετοιο?
Οχι βεβαια.
Σκαστε και πληρωνετε λοιπον. Την ευκαιρια σας σαν λαος να ξεκαθαρισει η χωρα, την σπαταλησατε το 1991-1993. Δικαιωνοντας τους κλεφτες.
Τωρα απλα δεν δικαιουστε να ομιλειτε. Κανενας σας. Πολυ δε περισσοτερο, οταν το 2009 ξαναφερατε τους κλεφτες να κυβερνησουν παλι, λες και δεν εφταναν 20 χρονια.
φιλε μου θελεις να μου πεις οτι 2004-2009 μας κυβερνουσαν τιμιοι ?
Σε κυβερνουσαν καποιοι, που ειχαν την βενζινη 0,65 ενω τωρα εχει 1.80.φιλε μου θελεις να μου πεις οτι 2004-2009 μας κυβερνουσαν τιμιοι ?
σ αυτο το επιπεδο το δεχομαι απολυτα...Θέλει να πει ότι άπαξ και διαπιστώσεις ότι κάποιος κλέβει, μην τον ξαναψηφίσεις.
κοιτα...Σε κυβερνουσαν καποιοι, που ειχαν την βενζινη 0,65 ενω τωρα εχει 1.80.
Σε κυβερνουσαν καποιοι που δανειζονταν με 2%, ενω τωρα εχεις ΔΝΤ.
Σε κυβερνουσαν καποιοι, που ειχαν την ανεργια στο 7%, ενω τωρα ειναι στο 14%.
Σε κυβερνουσαν καποιοι, που εφτασαν το επιδομα ανεργιας στα 430 ευρω.
Σε κυβερνουσαν καποιοι, που ειχαν το ΦΠΑ στο 18% ενω τωρα ειναι 23%.
Ναι, τιμιοι σε κυβερνουσαν. Γι αυτο πεσανε.