www.bourdela.com/content/view/1546/246/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
παλι καλα που δεν εγινε μπλε η τυπισα απο απο τα χαστουκακια

παλι καλα που δεν εγινε μπλε η τυπισα απο απο τα χαστουκακια

καλα δεν εχετε βαρεθει να διαβαζετε τετοιες ιστοριεςwww.bourdela.com/content/view/1546/246/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
παλι καλα που δεν εγινε μπλε η τυπισα απο απο τα χαστουκακια![]()
![]()
οι περισσοτεροι τα πιστευουν ομως και μετα ...αστα να παν...οχι εχει πλακα να βλεπεις ολες τις υπερβολες και τις φαντασιωσεις του καθενους τρελαμενου![]()
![]()
![]()
οι περισσοτεροι τα πιστευουν ομως και μετα ...αστα να παν...
εδω μεσα λεγονται πολλα...και κανονται ακομα περισσοτεραεκ πειρας ξερω οτι αυτοι που τα κανουν πραγματικα κατι τετοια δεν θα εβγαιναν ποτε να τα πουν εδω μεσα... τωρα αν καποοιοι τα πιστευουν ολα αυτα![]()
![]()
εδω μεσα λεγονται πολλα...και κανονται ακομα περισσοτερα![]()
![]()
![]()
ε οχι .γιατι να θελω να μοιραστω κατι που εζησα εγω και το θελω για μενα?δεν λεω οχι αλλα θα τα εγραφες εσυ ποτε ιστορια ολα αυτα;
ε οχι .γιατι να θελω να μοιραστω κατι που εζησα εγω και το θελω για μενα?
και να σε ειρωνευομαι σε νοιαζει?![]()
ελπιζω να μην με ειρωνευεσαι
καθολου.εξαλλου για να στην μπω οπως λες πρεπει και να με ενδιαφερειςοχι αλλα απο χθες πολυ μου την μπαινεις γενικως
καθολου.εξαλλου για να στην μπω οπως λες πρεπει και να με ενδιαφερεις![]()
![]()
μου αρεσουν οι αντιδρασεις σουωραια τοτε σταματα να μου απαντας![]()
![]()
μου αρεσουν οι αντιδρασεις σου![]()
![]()
μπορει να με ενδιαφερεις ως πειραματοζωο ομως...ειδες μονος σου τα λες... σε ενδιαφερω![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει να με ενδιαφερεις ως πειραματοζωο ομως...![]()
![]()
![]()
αααα σε παντρευομαι τελοςδεν εχει σημασια.... κυριως ενδιαφερω τους ανθρωπους ως πειραματοζωο... σπανια μορφη γυναικας που παει για ψωνια μια στο τοσο και μονο για 2 ωρες το πολυ στην χειροτερη των περιπτωσεων
αααα σε παντρευομαι τελος