Νέα

Στενές Επαφές Φίλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evabb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ευα, εγώ πάντως να σε παντρευτώ ...ΔΕΝ θέλω. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελα να κάνουμε άλλα πράγματα μαζί.
Τι διάολο κάνουμε εδώ μέσα...μπρίκια κολλάμε;;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ειδες μονος σου τα λες... σε ενδιαφερω  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

και εμενα με ενδιαφερεις  :smitten:  :smitten:  ειδικα αν....
1. Εισαι ελεεινιδα
2. Εισαι χοντρη
3. Εχεις φατσα σαν τραβεστό
4. Δεν ξερεις να μαγειρευεις
5. Το παιζεις ντιβα

Επισκέπτης
Ευα, εγώ πάντως να σε παντρευτώ ...ΔΕΝ θέλω. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ήθελα να κάνουμε άλλα πράγματα μαζί.
Τι διάολο κάνουμε εδώ μέσα...μπρίκια κολλάμε;;
σφαζονται παλληκαρια στην ποδια της...χεχεχε

Επισκέπτης
σφαζονται παλληκαρια στην ποδια της...χεχεχε

εγω παντως αμα την ειχα κοντα μου ποιο πολυ θα της εσπαγα στο ξυλο παρα στις πουτσες  :2funny: :2funny:
και εμενα με ενδιαφερεις   :smitten:  :smitten:  ειδικα αν....
1. Εισαι ελεεινιδα
2. Εισαι χοντρη
5. Το παιζεις ντιβα

το κοντοποδαρη ξεχασες  :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

Επισκέπτης
γιου νεβερ νοου μουνιλα,μπορει απλως να ναι παραστρατημενη.δυσκολο βεβαια αλλα ...

εγω βαζω στοιχημα οτι ειναι η κλασσικη περιπτωση χαζοπουτανου ελλεηνιδας ηλικιας 25 χρονων που νομιζει οτι επειδη εφαγε 2 πουτσες εμαθε ολη την ζωη παιζει τους αντρες στα δαχτυλα κ οτι ολοι χυνουν με την παρτυ της...εαν κανω λαθος θα σκισω το πτυχιο μου  :2funny:

Επισκέπτης
εγω βαζω στοιχημα οτι ειναι η κλασσικη περιπτωση χαζοπουτανου ελλεηνιδας ηλικιας 25 χρονων που νομιζει οτι επειδη εφαγε 2 πουτσες εμαθε ολη την ζωη παιζει τους αντρες στα δαχτυλα κ οτι ολοι χυνουν με την παρτυ της...εαν κανω λαθος θα σκισω το πτυχιο μου  :2funny:
αυτες ειναι οι πιο ωραιαες για δουλεμα...περναει τοσο ευχαριστα η ωρα...

Επισκέπτης
αυτες ειναι οι πιο ωραιαες για δουλεμα...περναει τοσο ευχαριστα η ωρα...

μπα το προβλημα με αυτες ειναι οτι κωλοφαρδες στο που μπλεκουν κ με μας δεν κανουν το λαθος οι περισσοτερες....ξερουν που μπλεκουν..

OP
OP
E

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και εμενα με ενδιαφερεις  :smitten:  :smitten:  ειδικα αν....
1. Εισαι ελεεινιδα
2. Εισαι χοντρη
5. Το παιζεις ντιβα

επειδη το σιτε ειναι οτι ειναιμ δεν θελω να δινω προσωπικες πληροφοριες αν και θα γουσταρα να δειτε σε κανα προφαιλ οτι δεν ειμαι οπως με χαρακτηρισε ο κυριος

αλλα αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι ο χαρακτηρσμος ελεινηδα γιατι ουτε καν στην ελλαδα ζω. ελληνιδα ειμαι δεν λεω αλλα οχι ελεινη...

Επισκέπτης
μπα το προβλημα με αυτες ειναι οτι κωλοφαρδες στο που μπλεκουν κ με μας δεν κανουν το λαθος οι περισσοτερες....ξερουν που μπλεκουν..
στ αρχιδια μας.τοσες 30αρες 40αρες κυκλοφορουν εξω διψασμενες για νεανικα κορμια...ασε που αν θελουμε εμεις 20 αρα κατεβανουμε μια βολτα ξερεις που και ξεκαβλωνουμε

Επισκέπτης
επειδη το σιτε ειναι οτι ειναιμ δεν θελω να δινω προσωπικες πληροφοριες αν και θα γουσταρα να δειτε σε κανα προφαιλ οτι δεν ειμαι οπως με χαρακτηρισε ο κυριος

αλλα αυτο που δεν δεχομαι με τιποτα ειναι ο χαρακτηρσμος ελεινηδα γιατι ουτε καν στην ελλαδα ζω. ελληνιδα ειμαι δεν λεω αλλα οχι ελεινη...
αυτο μονομε πραξεις το αποδεικνυεις στα λογια ολοι καλοι ειμαστε...

Επισκέπτης
στ αρχιδια μας.τοσες 30αρες 40αρες κυκλοφορουν εξω διψασμενες για νεανικα κορμια...ασε που αν θελουμε εμεις 20 αρα κατεβανουμε μια βολτα ξερεις που και ξεκαβλωνουμε

μου την εσπασε τωρα που μου ειπε οτι ουτε ελλαδα δεν μενει το ειχα φανταστει αλλιως τεςπα....

μ αρεσεις πολυ εσυ :rockon: :rockon:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καταντησε πολυ απλο παντως  :hmm:  το αθλημα και σχεδον πια δεν συγκαταλεγεται στα extreme sports μεχρι και Βρασιδες μπορουν να παιξουν ξερεις οι φλωροι, δουλεια - σπιτι   :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom