ερευνητικε εαν κ γενικα μ αρεσεις πολυ σαν ιντερνετικη φιγουρα θα διαφωνισω μαζι σου λεγοντας το εξης
1)υπαρχουν αντρες που εχουν φαει ηττα στην ζωη τους ζουν με γυναικες που τελικα βγηκαν λαθος,κ δεν σηκωνουν κεφαλι ουτε στα ματια να σε κοιταξουν απο την ντροπη
2)κ εγω συμφωνω με τον παλιο καθως ειναι ενα σαιτ που αναφερεται στουσ αντρες,τωρα τι εχει γινει???σου λεει η μπαιτ οτι εγω καθομαι κ γελαω με αυτα που γραφουν καποιοι....κ ρωταω εω εαν γελουσε κ δεν τα επερνε στα σοβαρα θα καθοταν να κανει αντιπαραθεσεις κ να τρωει τοση χαμενη ωρα απο την ζωη της στο να γελαει με τους αλλους???
3)πως ειναι δυνατον ανθρωποι που προσπαθουν στην ζωη τους κ μαχονται να βρουν ενα ταιρι κλπ κ να τρωνε χυλοπιτα κ αυτο να το λεμε μαλακια???δηλαδη η μαλακια ειναι το να εχεις θαρρος κ η δηλια ειναι μαγκια,γιατι για ρωτατες εαν αυτην την περιοδο εχουν συντροφο κ πριν ποσο καιρο ειχαν,η εαν εχουν κανει καποιες σχεση κ ελα να μου πεις...τους αντρες τους λεμε καληνυχτακηδες αλλα το μουνι μουνι...ωραιοι ειμαστε
4)το οτι καποιος μπορει να βριζει τις γυναικες επειδη καποια φορα πχ εμπιστευθηκε μια κ τον προδωσε νομιζω ειναι δικαιωμα του,κ δεν νομιζω με αυτο να θεωρητε καληνυχτακιας...καληνυχτακιας λεγεται καποιος που το ιδιο λαθος συνεχιζει κ το κανει συνεχεια..
5)κ ας αφησουμε ποιος ειναι καμμενος κ ποιος δεν ειναι γιατι στον καθενα μπορει να συμβει να προδωθει,η να φαει ηττα η να γινει μαλακας κατα περιοδους....