Νέα

Για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας άρεσε?

• Ναι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιάφορο

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε πιοιον έκανα παράθεση;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κάτι θα έκανες, αποκλείεται

Oρισμενές φορές δε θες να καταλάβεις το μέσα darling

δεν εκανα... απλα απαντουσα σε χωσιμο... τι επρεπε να σκασω? χα!

οχι το καταλαβαινω... απλα μ αρεσει η προκληση *P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σου αρέσει η πρόκληση; Πάρ' τη πρόκληση τότε

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θες πρόκληση... μεγάλη μάλλον

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κανω τεστ να δω αν εφαγα το μιουτ η οχι :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λες :think: :think: :think: φέρτη σανίδα και θα δούμε :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού είμαι καλό παιδί εγώ. Θα μιλήσουμε για αυτά που σε απασχολούνε, θα πάμε super - market να πάρουμε fairy, το βράδυ θα σε ξενερώσω γιατί θα πάμε όντως Μέγαρο.... confide in me

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ερευνητικε εαν κ γενικα μ αρεσεις πολυ σαν ιντερνετικη φιγουρα θα διαφωνισω μαζι σου λεγοντας το εξης
1)υπαρχουν αντρες που εχουν φαει ηττα στην ζωη τους ζουν με γυναικες που τελικα βγηκαν λαθος,κ δεν σηκωνουν κεφαλι ουτε στα ματια να σε κοιταξουν απο την ντροπη
2)κ εγω συμφωνω με τον παλιο καθως ειναι ενα σαιτ που αναφερεται στουσ αντρες,τωρα τι εχει γινει???σου λεει η μπαιτ οτι εγω καθομαι κ γελαω με αυτα που γραφουν καποιοι....κ ρωταω εω εαν γελουσε κ δεν τα επερνε στα σοβαρα θα καθοταν να κανει αντιπαραθεσεις κ να τρωει τοση χαμενη ωρα απο την ζωη της στο να γελαει με τους αλλους???
3)πως ειναι δυνατον ανθρωποι που προσπαθουν στην ζωη τους κ μαχονται να βρουν ενα ταιρι κλπ κ να τρωνε χυλοπιτα κ αυτο να το λεμε μαλακια???δηλαδη η μαλακια ειναι το να εχεις θαρρος κ η δηλια ειναι μαγκια,γιατι για ρωτατες εαν αυτην την περιοδο εχουν συντροφο κ πριν ποσο καιρο ειχαν,η εαν εχουν κανει καποιες σχεση κ ελα να μου πεις...τους αντρες τους λεμε καληνυχτακηδες αλλα το μουνι μουνι...ωραιοι ειμαστε
4)το οτι καποιος μπορει να βριζει τις γυναικες επειδη καποια φορα πχ εμπιστευθηκε μια κ τον προδωσε νομιζω ειναι δικαιωμα του,κ δεν νομιζω με αυτο να θεωρητε καληνυχτακιας...καληνυχτακιας λεγεται καποιος που το ιδιο λαθος συνεχιζει κ το κανει συνεχεια..
5)κ ας αφησουμε ποιος ειναι καμμενος κ ποιος δεν ειναι γιατι στον καθενα μπορει να συμβει να προδωθει,η να φαει ηττα η να γινει μαλακας κατα περιοδους....

Κοιτα το αν θα πεσει mute ban κτλ ειναι θεμα των ιδιοκτητων οσο και να τραγουδαμε εμεις αυτοι θα κανουν αυτο που θελουν.Δεν συμφωνω με αυτην την τακτικη αλλα εφοσον τους ανηκει το site κανουν οτι θελουν.Το οτι εχει φαει ο αλλος σκραπατσα απο 5-10-100 γκομενες δεν του δινει το δικαιωμα να τις βαζει ολες σε ενα σακι.Καταλαβαινω αυτο που λες οτι πολλοι την πατανε και τραβανε τα μαλλια τους μετα αλλα οπως ειπα δεν μπορει να τις κατηγορει ολες.Το αν πειραζει την bite και την καθε bite εδω μεσα ή αν απλα σκοτωνουν την ωρα τους οπως κανω εγω(γιατι δεν πιστευω οτι θα πεισουμε ο ενας τον αλλον να αλλαξει γνωμη) αυτο δεν με ενδιαφερει εγω απλα εκφερω μια γνωμη οποιος θελει την διαβαζει και συμφωνει ή διαφωνει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αφού είμαι καλό παιδί εγώ. Θα μιλήσουμε για αυτά που σε απασχολούνε, θα πάμε super - market να πάρουμε fairy, το βράδυ θα σε ξενερώσω γιατί θα πάμε όντως Μέγαρο.... confide in me

πω βαρεμαρα... γινε λιγο κακο παιδι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε μα φέρε τη σανίδα λέμε dont be afraid

Stories

Νέο!