Νέα

Στενές Επαφές Φίλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα evabb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ε στο ειπα βρυξελλες θα τανε.μαπα ε
αν ειναι μαπα? μπααααα οχι ρε φιλε εκει εχουν ηλιο καθε μερα οι γκομενες καυτες με μπικινι στην  παραλια, γαμας αβερτα.

Και τωρα η αληθεια

Εχω παει ευτυχως για λιγο τα ακολουθα facts ισχυουν

1. Εγληματικότητα αν εχεις καλο αμάξι σε κατεβαζουν με πιστολι στο κεφαλι και παει το αμαξι. Εχει συμβει σε θειο μου να τον ληστεψουν
2. Πανακριβη για το τιποτε
3. Ασχημη χωρα , ακομα και η επαρχια fucked up.Περασα απο Λιεγη με τραινο (ηταν καρβουνοπολη ανθρακωρυχων) και κοντεψα να παθω σχιζοειδη μανιοκαταθλιψη

Και Αυτη ειναι η αληθεια συναγωνιστες

OP
OP
E

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αν ειναι μαπα? μπααααα οχι ρε φιλε εκει εχουν ηλιο καθε μερα οι γκομενες καυτες με μπικινι στην  παραλια, γαμας αβερτα.

Και τωρα η αληθεια

1. Εγληματικότητα αν εχεις καλο αμάξι σε κατεβαζουν με πιστολι στο κεφαλι και παει το αμαξι. Εχει συμβει σε θειο μου να τον ληστεψουν
3. Ασχημη χωρα , ακομα και η επαρχια fucked up.Περασα απο Λιεγη με τραινο (ηταν καρβουνοπολη ανθρακωρυχων) και κοντεψα να παθω σχιζοειδη μανιοκαταθλιψη

ναι αλλα τα λεφτα ειναι τρελα  :piss:

Επισκέπτης
αν ειναι μαπα? μπααααα οχι ρε φιλε εκει εχουν ηλιο καθε μερα οι γκομενες καυτες με μπικινι στην  παραλια, γαμας αβερτα.

Και τωρα η αληθεια

ο νονος μου που ειχε παει μου ειπε οτι ειναι ησυχα,βεβαια πηγε και πριν 20 χρονια

Επισκέπτης
[youtube=425,350]5rhvhKMjZGQ[/youtube]

αφιερωμενο στον ντραμερ  :2funny:

Επισκέπτης
μουνιλα θελω το καθε κυριακη του μακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]FPYz9Y_O398[/youtube]

δεν το βρηκα....αφιερωμενο κ στους δυο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom