Νέα

Στέλιος καζαντζίδης......ο θρύλος!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paravatis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εχω ενα βιβλιο ενος ηχοληπτη (ή κατι τετοιο,τεχνικος κονσολας???) της παλιας Κολουμπια
  οπου εξιστορουσε καποια ανεκδοτα πραματα που γινοντουσαν τοτε...

Θυμαμαι ελεγε για τον Στελιο οτι ο "ογκος" της φωνης του και το βαθος της ηταν κατι
  το απιστευτο και δυσκολευε αφανταστα τους τεχνικους του στουντιο ωστε να την ρυθμισουν...

Οσοι ασχολουνται με εξοπλισμο στουντιο και ηχογραφησεις ξερουν οτι το μεγεθος
  του ογκου της φωνης ρυθμιζεται..Ε αυτη του Στελιου ρυθμιζοταν παααααααρα πολυ δυσκολα,
  απυθμενη φωνη ελεγε ο ηχοληπτης.Το ελεγε αν θυμαμαι καλα "τραγουδουσε με μισο πνευμονι"

Επισημαινε δε πως ο μονος αλλος τραγουδιστης με τετοια δυνατοτητα φωνης ηταν ο......

Ποιος λετε οτι ηταν???????

pokerhellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ... Το να με αποκαλεί γραφικό ένας ανίδεος μονο χαρά μου προκαλεί. Γραφικοί σε αυτή τη σούπα της μαλακιας είναι όσοι λενε πράγματα που ενοχλούν. Για την ταμπακιέρα... Ανέφερες πολλά, μεταξύ αυτών πως ο Καζαντζίδης πήγε των Νικολόπουλο στα δικαστήρια. Ενώ συνέβη το ανάποδο. Δημιουργείς κακό προηγούμενο. Σβήστο λοιπόν, γιατί είναι ανιστόρητο και επικίνδυνο.

Και αν σιχάθηκες τον Καζαντζίδη στα αρχίδια μας. Ανίδεε... δεν έχει ανάγκη η μουσική ιστορία του τόπου από ετεροκαθορισμένα νούμερα σαν και σένα. Σου αρέσει ο Διονυσίου; Καλά κάνεις. Αλλά είναι τριτοτέτερτος, τι να κάνουμε τώρα.... Έτσι είναι. Σε άλλον αρέσει ο Ταμπάκης... Πάλι δικό του θέμα. Εγώ δεν σου είπα τι θα ακούς. Σου είπα να σβήσεις τις ανιστόρητες πίπες που λες και τις συγκρίσεις που θέτεις. Και ο διονυσίου το έπαιξε καζαντζίδης και πήγε άπατος... Αυτό λέει η ιστορία.. ότι και να πεις στα αρχίδια μας... ειλικρινά. 

Μες τις υγείες σου... Φιλιά.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  Εχω ενα βιβλιο ενος ηχοληπτη (ή κατι τετοιο,τεχνικος κονσολας???) της παλιας Κολουμπια
  οπου εξιστορουσε καποια ανεκδοτα πραματα που γινοντουσαν τοτε...

Θυμαμαι ελεγε για τον Στελιο οτι ο "ογκος" της φωνης του και το βαθος της ηταν κατι
  το απιστευτο και δυσκολευε αφανταστα τους τεχνικους του στουντιο ωστε να την ρυθμισουν...

Οσοι ασχολουνται με εξοπλισμο στουντιο και ηχογραφησεις ξερουν οτι το μεγεθος
  του ογκου της φωνης ρυθμιζεται..Ε αυτη του Στελιου ρυθμιζοταν παααααααρα πολυ δυσκολα,
  απυθμενη φωνη ελεγε ο ηχοληπτης.Το ελεγε αν θυμαμαι καλα "τραγουδουσε με μισο πνευμονι"

Επισημαινε δε πως ο μονος αλλος τραγουδιστης με τετοια δυνατοτητα φωνης ηταν ο......

Ποιος λετε οτι ηταν???????
Ποιος ηταν ντε ?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Και επειδη οι καιροι που ζουμε ειναι παραξενοι,ενα εχω να πω για τον Στελλιο

"Γλυκο νερο στην Κολαση
  να πιουμε εδω μαζι σου
  εμεις που μεγαλωσαμε
  με την αναπνοη σου..."

μονο που ο Στελλαρας μας τραγουδαει απο εκει ψηλα:

"Γλυκο νερο στην κολαση
   κοντα ΣΑΣ παιρνω θεση
   καρδια μου [size=18pt]ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΣ
   ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΕΣΕΙ
[/size]"   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

14-9-2001  και τα μουνια ουτε πριν το δελτιο καιρου δεν ειπαν κατι

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ουτε Αγγελοπουλος,ουτε Διονυσιου,ουτε Μητροπανος ουτε,ουτε ουτε....

Και ο ηχοληπτης που εγραψε το βιβλιο τους ειχε ακουσει ολους

ο Γιαννης Παριος κυριοι!!!!!!!!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
  Ουτε Αγγελοπουλος,ουτε Διονυσιου,ουτε Μητροπανος ουτε,ουτε ουτε....

Και ο ηχοληπτης που εγραψε το βιβλιο τους ειχε ακουσει ολους

ο Γιαννης Παριος κυριοι!!!!!!!!!!
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έχεις γράψει στις τελευταίες 2 σελίδες,όπως επίσης κ με τα σχόλια του pokerhellas...

Κ μιας κ μπήκαν κ 2 σοβαροί άνθρωποι κ απ'ότι φαίνεται γνώστες του αντικειμένου,η συζήτηση αποκτά κ πάλι νόημα οπότε την ξαναρχίζω...

Όπως προείπα σε προηγούμενες σελίδες,κ απ'ότι είδα το αναφέρατε κ εσείς,δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι ανεξαιρέτως οι συνθέτες κ οι στιχουργοί που πρόλαβαν το Στέλιο έγραψαν για το Στέλιο...κ αυτό συνέβη φυσικά επειδή το επιδίωξαν να δώσουν τραγούδια σε κάποιο τον οποίο θαύμαζαν...

Κ όχι μόνο έγραψαν αλλά αν τους ρωτήσεις ποιος είναι ο καλύτερος τραγουδιστής οι περισσότεροι θα σου πουν με τη μία Στέλιος,κ οι υπόλοιποι θα τον έχουν το πολύ μέσα στους 3 καλύτερους...στη χειρότερη...
Εμείς λοιπόν οι απλοί θνητοί δεν ξέρουμε από μουσική αλλά μας αρέσει ο Στέλιος  είναι υποκειμενικό...Αυτοί που ξέρουν από μουσική κ τον είχαν νούμερο 1 δεν είναι η πλέον αντικειμενική πηγή???

Το πράγμα δεν τελειώνει όμως εδώ...Κάποια στιγμή έβαλαν στον Φρανκ Σινάτρα να ακούσει ένα τραγούδι του Στέλιου.Όταν τελείωσε το τραγούδι τον ρώτησαν τη γνώμη του...Η απάντηση του ήταν...''Αν η φωνή που μόλις άκουσα είναι πραγματική,μιλάμε για τον καλύτερο τραγουδιστή στον κόσμο''...

Κλέινοντας καταθέτω την ταπεινή μου γνώμη για το πάνθεον των Ελλήνων τραγουδιστών (Με τυχαία σειρά αναφοράς)

Νίκος Ξυλούρης , Στέλιος Καζαντζίδης , Αλέκος Κιτσάκης , Χρύσανθος , Μάκης Χριστοδουλόπουλος...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οτι να ναι....
τριτοτερτος ο διονυσιου και στο πανθεον ο χριστοδουλοπουλος.

ρε τι αλλο θα ακουσουμε?! :headbang:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
οτι να ναι....
τριτοτερτος ο διονυσιου και στο πανθεον ο χριστοδουλοπουλος.

ρε τι αλλο θα ακουσουμε?! :headbang:
Βάλε το Διονυσίου να τραγουδήσει δημοτικά,κ άμα δεν φύγουνε πορδές θα τον βάλω στο πάνθεον...

Καλύτερη φωνή είναι αυτός που μπορεί να τραγουδήσει περισσότερα είδη μουσικής...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Βάλε το Διονυσίου να τραγουδήσει δημοτικά,κ άμα δεν φύγουνε πορδές θα τον βάλω στο πάνθεον...

Καλύτερη φωνή είναι αυτός που μπορεί να τραγουδήσει περισσότερα είδη μουσικής...
οκ... :dunno:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
μια φορά είπαν στον Σινάτρα..
ενας ηχολήπτης είπε..
οι συνθέτες που ξέρουν..
Εμείς κουφοί είμαστε δηλαδή?  :think:
Ο Στράτος είναι με διαφορά ο καλύτερος τραγουδιστής για τα αφτία μου

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

εγω τραγουδαω απο ραπ και χιπ-χοπ μεχρι ρεμπετικα και δημοτικα λετε να εχω μια θεση στον πανθεον.....???????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

γτ μπορουσε ο στελιος να τραγουδησει ροκ,μεταλ,τζαζ,μπλουζ οπερα και τετοια?
χμμμ....πολλα ειδη μουσικης = λαικα και δημοτικα?
ναααιιιις...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
που είσαι ανθρωπε μου να έρθω να σου φιλήσω τα χέρια  :2funny:

χαχαχααχαχαχχααχ!!!!!!!
εχω ενα βιτσιο ομως δεν τραγουδαω ποτε εκτος μπανιου γιαυτο δεν με εχετε δει ποτε σε πιστα η δισκο μια φορα ειχα προταση απο τον κακετση να τραγουδισω στην νεραιδα και μου υποσχεθηκε μεχρι και μπανιο επι σκηνης του ειπα αν αλλαξω μπανιο χανω και την φωνη μου ετσι με απολαμβανει ο ακαλυπτος της πολυκατοικιας οπου μενω στην καλλιθεα!!!! μετα απο τοσες συγκηνησεις που τους εχω χαρισει με βλεπουν στο δρομο και μου ζητουν παραγγελιες πραγμα που ποτε δεν κανω γιατι το τραγουδι που λεω καθε φορα ειναι της στιγμης και αναλογα της διαθεσης μου!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω τραγουδαω απο ραπ και χιπ-χοπ μεχρι ρεμπετικα και δημοτικα λετε να εχω μια θεση στον πανθεον.....???????
στειλε υλικο να σε μανατζαρω να μπεις και πανθεον και αστερια και οπου θες..... :sunglasses:

υγ στο μπανιο τραγουδας; :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.017
Πόντοι
13.755
θα μου καποιος επιτελους γιατι δε θεωρειται μυθος και ο Ζακυνθινακης??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom