Νέα

Στέκια αλλοδαπών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
θα ηθελα εδω να γινει μια καταγραφη που συχναζουν αλοδαπες που μπορεις να ψωνισεις.

Επισκέπτης
ενα που εγω εχω επισκευθει και εχω ψωνισει ειναι το πιανο ρεστοραντ ΑΤΤΙΚΗ στην κυψελη μυτιληνης και μεγιστης συνηθως απο παρασκευη εως κυριακη ειναι ομορφο μαγαζι καθαρο συχναζουν ρωσιδες και ουκρανεζες.
εκει αν πανε δυο αντρες και κατσουνε ειτε με ενα μπουκαλι κρασι η βοτκα και τα σχετικα μπορουν να ψωνισουν ευκολα αρκετες ξεμπαρκες που πανε εκει.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
πλατεια Λαυριου   (Γ. Σεπτεμβριου και βερανζερου)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
3ης σεπτεβριου και καποδιστριου
Αριστοτελους και καποδιστριου
Σοφοκλεους και Σωκρατους

Επισκέπτης
3ης σεπτεβριου και καποδιστριου
Αριστοτελους και καποδιστριου
Σοφοκλεους και Σωκρατους
σε αυτα τα στεκια πανε βουλγαρες και προσοχη ειδικα στις τσιγγανοβουλγαρες σε μαδησανε και κοκο τιποτα.

Επισκέπτης
3ης σεπτεμβριου το πρωην ουαν μιλιον ντολαρς εχει γινει κονσερτ κλαμπ βουλγαρικο εκει συχναζουν βουλγαρες που αξιζει τον κοπο

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
σε αυτα τα στεκια πανε βουλγαρες και προσοχη ειδικα στις τσιγγανοβουλγαρες σε μαδησανε και κοκο τιποτα.

Εγω εχω δει απ' ολες τις φυλες του Ισραηλ.
Απο Ελληνιδες(πρεζακια οι περισσοτερες), Αλβανες, Πολωνες, Ρωσιδες, αραπινες... μεχρι και Αιγυπτιες

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εγω εχω δει απ' ολες τις φυλες του Ισραηλ.
Απο Ελληνιδες(πρεζακια οι περισσοτερες), Αλβανες, Πολωνες, Ρωσιδες, αραπινες... μεχρι και Αιγυπτιες

Ολες αυτες τις εθνικοτητες που ανεφερα δεν τις βρησκεις  παντοτε...αλλα  κατα καιρους!
δουλευω εκει στη περιοχη πολλα χρονια και τα ξερω καλα τα κατατοπια

Επισκέπτης
βασικα εκει που συχναζουν ρωσοουκρανες ειναι και που μπορει να βρεις γυναικα που να αξιζει και εκτος απο κυψελη μαγαζια τετοια εχει καλιθεα και μοσχατο μερια.
επεζε και ενα στον πειραια δεν ξερω αν τωρα υπαρχει ακομα διπλα στις γραμες του ηλεκτρικου εκει που γινετε το κυριακατικο παζαρι λεγοτανε λευκες νυχτες ειχα ψωνισει ενα 18χρον ρωσιδακι πριν δυομιση χρονια που πηγα τελευταια φορα εκει αλλα εκει μερικες φορες ωγαζανε που και που κανα ρωσοποντιο απο μεσα αδιαβαστο

Επισκέπτης
Ολες αυτες τις εθνικοτητες που ανεφερα δεν τις βρησκεις  παντοτε...αλλα  κατα καιρους!
δουλευω εκει στη περιοχη πολλα χρονια και τα ξερω καλα τα κατατοπια
φιλε εκει ειτανε και το πρωτο ιστορικο μαγαζι που ηρθανε οι πρωτες βουλγαρες στην οδο σωκρατους μια εβγα τοτε πηδαγαμε τις βουλγαρες με μιση κοκα κολα με μια κοκα κολα επερνες δυο.

Επισκέπτης
βασικα εκει που συχναζουν ρωσοουκρανες ειναι και που μπορει να βρεις γυναικα που να αξιζει και εκτος απο κυψελη μαγαζια τετοια εχει καλιθεα και μοσχατο μερια.
επεζε και ενα στον πειραια δεν ξερω αν τωρα υπαρχει ακομα διπλα στις γραμες του ηλεκτρικου εκει που γινετε το κυριακατικο παζαρι λεγοτανε λευκες νυχτες ειχα ψωνισει ενα 18χρον ρωσιδακι πριν δυομιση χρονια που πηγα τελευταια φορα εκει αλλα εκει μερικες φορες ωγαζανε που και που κανα ρωσοποντιο απο μεσα αδιαβαστο
υπαρχει...αλλα τωρα πανε κυριως ζευγαρια (οποτε δυσκολο να βγαλεις γκομενα)...ρωσων....ουκρανων...ρωσοποντιων κ τα υπολοιπα!!!

Επισκέπτης
ενα που εγω εχω επισκευθει και εχω ψωνισει ειναι το πιανο ρεστοραντ ΑΤΤΙΚΗ στην κυψελη μυτιληνης και μεγιστης συνηθως απο παρασκευη εως κυριακη ειναι ομορφο μαγαζι καθαρο συχναζουν ρωσιδες και ουκρανεζες.
εκει αν πανε δυο αντρες και κατσουνε ειτε με ενα μπουκαλι κρασι η βοτκα και τα σχετικα μπορουν να ψωνισουν ευκολα αρκετες ξεμπαρκες που πανε εκει.

ενδιαφερον στεκι αυτο!ανοιξε και ενα αλλο που ειδα προχθες καθως ανεβαινα την οδο πλαστηρα στα συνορα νεου κοσμου-νεας σμυρνης.....οπως ανεβαινουμε την ευρυδαμαντος(αλλαζει ονομασια η πλαστηρα μετα την κρατητος) για ιντερκοντινενταλ......στη συμβολη με την αιγαιου ανοιξε ενα cafe-restaurant οπου επαθα πλακα κοιτωντας μεσα τα μουνια που σερβιραν και ηταν στο μπουφε......πρεπει να ειναι ανατολικου μπλοκ και ειχε 2 τρομερα μωρα και μια θειτσα κοκκινομαλλα με κοιταγμα λαγνο σε οσους περνουν απ'εξω.....εχω περασει 3-4 φορες απο εκει πεζος και ολες κοιτουν εξω σαν να σου λενε:ελα μωρο μου να σε περιποιηθουμε.....να φας ,να πιεις και μετα που ξερεις?

Επισκέπτης
με το νεο ετος αναμενεται μεγαλη κοσμοσυροει στο μενιδι νεα μαγαζια με ανατολικες θα γινει η μεκκα του καμακιου αλοδαπων απο ρωσια ουκρανια γεωργια και τα περιξ αυτων.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μια ρητορική ερώτηση μόνο.

Νομίζετε ότι μια γυναίκα από την πρώην ΕΣΣΔ που πηγαίνει σε ένα εστιατόριο να φάει, ή σε μια καφετέρια να πιεί καφέ ή ένα ποτό, ή σε ένα κλαμπ να χορέψει, (σε μέρη που είναι στέκια ομοεθνών της) ψάχνει τον γαμιά τον Έλληνα; Αν, λέω ΑΝ, ψάχνει κάτι είναι σπόνσορα για να τον τυλίξει. Τώρα αν εσείς το να είσαι σπόνσορας το βαφτίζεις είμαι γαμιάς και εγώ την τυλίγω, είναι θέμα του καθενός.

Επίσης, νομίζετε ότι όλες οι γυναίκες από την πρώην ΕΣΣΔ ξυπνάνε και κοιμούνται με το γαμήσι στο μυαλό τους; Αν έτσι πιστεύετε σας πληροφορώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

Επισκέπτης

Νομίζετε ότι μια γυναίκα από την πρώην ΕΣΣΔ που πηγαίνει σε ένα εστιατόριο να φάει, ή σε μια καφετέρια να πιεί καφέ ή ένα ποτό, ή σε ένα κλαμπ να χορέψει, (σε μέρη που είναι στέκια ομοεθνών της) ψάχνει τον γαμιά τον Έλληνα; Αν, λέω ΑΝ, ψάχνει κάτι είναι σπόνσορα για να τον τυλίξει. Τώρα αν εσείς το να είσαι σπόνσορας το βαφτίζεις είμαι γαμιάς και εγώ την τυλίγω, είναι θέμα του καθενός.

Επίσης, νομίζετε ότι όλες οι γυναίκες από την πρώην ΕΣΣΔ ξυπνάνε και κοιμούνται με το γαμήσι στο μυαλό τους; Αν έτσι πιστεύετε σας πληροφορώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

μαλον φιλε μου εχεις μεγαλα μεσανυχτα και δεν ξερεις τι σου γινετε για κανε καμια τδαρκα προς εκεινα τα μερη που συχναζουν να δεις τι παιζει?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μαλον φιλε μου εχεις μεγαλα μεσανυχτα και δεν ξερεις τι σου γινετε για κανε καμια τδαρκα προς εκεινα τα μερη που συχναζουν να δεις τι παιζει?

Το να λεει ότι έχω μαύρα μεσάνυχτα και δεν ξέρω τι μου γίνεται κάποιος που σε 48 ποστ δεν έχει δώσει ούτε μια συγκεκριμένη πληροφορία που να μπορεί να αξιοποιηθεί, άρα ελεγχθεί, είναι το λιγότερο άκομψο. Το περισσότερο σε αφήνω να το φανταστείς τι μπορεί να είναι. ʼλλωστε, από τα γραπτά σου φαίνεται ότι όλα τα εμπλουτίζεις με αρκετή φαντασία. ʼρα διαθέτεις τέτοια.

Α ξέχασα! δίνεις συγκεκριμένες πληροφορίες για μια κατηγορία της σεξουαλικής συμπεριφοράς που δεν με αφορά και έτσι δεν μπορώ να την ελέγξω. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Επισκέπτης
arion1955 ένα καλό στέκι για να βρεις Ρωσίδες Ουκρανέζες κλπ,είναι η Αγ.Κωνσταντίνου,στον πεζόδρομο.Κάθε Κυριακή πρωί το γαλανό μάτι είναι παρόν.Αλλά αν πας εκεί να την πέσεις σε καμιά,φόρα και διπλό αλεξίσφαιρο γιλέκο.Ίσως αντέξει το tokarev ή το kalasnikov!!!!

Ότι είναι από την πρώνη ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ...

Επισκέπτης
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι πορνες ισα που πιστευω οτι ειναι πολυ απελευθερωμενες και δεν ειναι κομπλεξικες σαν τις περισοτερες δικες μας.
εγω δεν ειπα οτι θα μπεις σε ενα μαγαζι και θα παρεις καμια δεκαρια απλα οτι σε αυτους τους χωρους θα βρεις γυναικα που θα περασεις καλα και θα περασει μαζι σου

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι πορνες ισα που πιστευω οτι ειναι πολυ απελευθερωμενες και δεν ειναι κομπλεξικες σαν τις περισοτερες δικες μας.
εγω δεν ειπα οτι θα μπεις σε ενα μαγαζι και θα παρεις καμια δεκαρια απλα οτι σε αυτους τους χωρους θα βρεις γυναικα που θα περασεις καλα και θα περασει μαζι σου
Φιλικά σε καλώ να αναρωτηθείς ποιές γυναίκες έρχονται μαζί σου και γιατί. Σκέψου με πόσες έχεις πάει από πρώην ΕΣΣΔ, τι λέγανε εμφανισιακά, και τι πήρανε από εσένα. Γιατί ρε φίλε το να πας με μια που δουλεύει μέσα (εσωτερική οικιακή βοηθός) γιατί της πούλησες έρωτες και δεν ξέρω γω τι άλλο, γιατί ελπίζει ότι με εσένα θα σταματήσει να ξεσκατώνει γέρους, μαγκιά σου και καουμποιλίκι σου. Αλλά μην το πουλάς σε αυτό εδώ το φόρουμ σαν άνοιγμα νέων οριζόντων στο γαμιστικό τοπίο της Αθήνας. Έχει μεγάλη διαφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom