analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα, φίλε μου.Αυτή η Σακκαρη πως την έχουν βγάλει ωραία δεν μπορώ να καταλάβω...
Περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα, φίλε μου.Αυτή η Σακκαρη πως την έχουν βγάλει ωραία δεν μπορώ να καταλάβω...
Περί ορέξεως ... κολοκυθόπιτα, φίλε μου.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει νομίζω ότι αν ερχόταν μπροστά μας και μας καβλωνε ολοι θα τις ρίχναμε ένα...Αν πεινάς ... καλή και η κολοκυθόπιτα ...
Μας αρέσει δεν μας αρέσει νομίζω ότι αν ερχόταν μπροστά μας και μας καβλωνε ολοι θα τις ρίχναμε ένα...
Αυτός ο διαιτητής αίμα έχει στις φλέβες του η πύον ;Έπρεπε να τα έλεγε σε εμένα να του εξηγούσα το όνειρο του αυθαδεστατου Ρώσου....Πρόστιμο 12.000 δολαρίων στον Μεντβέντεφ για την φραστική επίθεση προς τον διαιτητή
Χρηματικό πρόστιμο ύψους 12 χιλιάδων δολαρίων επιβλήθηκε στον Ντανίλ Μεντβέντεφ για την φραστική επίθεση που είχε προς τον διαιτητή του ημιτελικού με τον Στέφανο Τσιτσιπά.www.sport-fm.gr
Αυτός ο διαιτητής αίμα έχει στις φλέβες του η πύον ;Έπρεπε να τα έλεγε σε εμένα να του εξηγούσα το όνειρο του αυθαδεστατου Ρώσου....
Δεν το περίμενα μπράβο στα παιδιά!!!Κοκκινάκης/Κύργιος νικητές στο διπλό ανδρών 7-6, 6-4
Χμμμ... ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα drop τα δοκιμάζει καιρό τώρα αλλά δεν του βγαίνουν. Πότε επιτέλους θα τα κάνει σωστά; Ούτε στις λόμπες είναι καλός. Πρέπει να διορθώσει πολλά. Όχι ότι δεν έχει χρόνο μπροστά του, αλλά για να δούμε. Για αρχή, ας ξεφορτωθεί το βαρίδι (τον πατέρα του) και μετά βλέπουμε. Είναι κι αυτό μια απόφαση να πεις στον ίδιο σου τον πατέρα να πάρει τον πούλο, αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος!Έχει προσθέσει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του.Σήμερα έκανε αρκετά drop shots.Γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτος.Όσο και να τρέχει ο αρκουδιάρης,θέλω να τον δω πόσο θα αντέξει σε γεμάτα 5 σετ στην επόμενη τους αναμέτρηση σε GS
Τελικά το couching warning το έφαγε γιατί τον κάρφωσε η Ασδεράκη! Α ρε πουτάνα! Πείτε μου, είναι Ελληνίδα αυτή;
χαχα ε ναι ρε φίλε. Χαβαλέ κάνουμε. Ελληνάρες δεν είμαστε;Η Ασδεράκη είναι εξαιρετική.
Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.
Χμμμ... ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα drop τα δοκιμάζει καιρό τώρα αλλά δεν του βγαίνουν. Πότε επιτέλους θα τα κάνει σωστά; Ούτε στις λόμπες είναι καλός. Πρέπει να διορθώσει πολλά. Όχι ότι δεν έχει χρόνο μπροστά του, αλλά για να δούμε. Για αρχή, ας ξεφορτωθεί το βαρίδι (τον πατέρα του) και μετά βλέπουμε. Είναι κι αυτό μια απόφαση να πεις στον ίδιο σου τον πατέρα να πάρει τον πούλο, αν δεν το καταλαβαίνει ο ίδιος!
Κλασσική Ελληνική οικογένεια που δεν ξεκολλάνε οι γονείς και συνεχίζουν να ελέγχουν τη ζωή των παιδιών τους.Αρνείται να κατανοήσει ο γονέας ότι οι καταστάσεις τον ξεπερνούν και πρέπει να πάει το παιδί παραπέρα μόνος του και με άλλους ανθρώπους καια θα πρέπει να μπει στο προσκήνιο και συνεχίζει να επιμένει ότι μπορεί και ξέρει να κάνει κουμάντο.Αν δεν το καταλάβει ο πατέρας από μόνος του ότι πρέπει να κάνει πίσω και να προσλάβει και άλλους ανθρώπους θα πρέπει να το κάνει ο Στέφανος αν μπορέσει να απογαλακτισεί.Αλλιώς εκεί θα κολλήσει.Και το back hand slice είναι τελείως ερασιτεχνικό.
Ο πατέρας πρέπει να φύγει από τη μέση .
Δυστυχώς εξακολουθεί να τον συμβουλεύεται και διαιωνίζεται μια νοσηρή κατάσταση που σε βάθος χρόνου δεν τον οφελεί.
για τη λόμπα μαλακία έγραψα. Νομίζω έχει βελτιωθεί κάπως. Μέχρι πριν κανα χρόνο ήταν τελείως της πλάκας. Τώρα πετυχαίνει αρκετές. Στο back hand slice ίσως προσπαθεί να μιμηθεί το Φέντερερ. Το προσπαθεί πάντως. Τον είδα που δοκίμασε και fake drop shot σαν του Φέντερερ (χωρίς επιτυχία φυσικά). Γενικά προσπαθεί να βάλει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι, σε αντίθεση με το μονόχνωτο του Μεντβέντεφ, αλλά δεν ξέρω πόσα θα καταφέρει να κάνει σωστά.Και το back hand slice είναι τελείως ερασιτεχνικό.
Ο πατέρας πρέπει να φύγει από τη μέση .
Δυστυχώς εξακολουθεί να τον συμβουλεύεται και διαιωνίζεται μια νοσηρή κατάσταση που σε βάθος χρόνου δεν τον οφελεί.
κανονικα επρεπε να αποβληθει απο το τουρνουαΠρόστιμο 12.000 δολαρίων στον Μεντβέντεφ για την φραστική επίθεση προς τον διαιτητή
Χρηματικό πρόστιμο ύψους 12 χιλιάδων δολαρίων επιβλήθηκε στον Ντανίλ Μεντβέντεφ για την φραστική επίθεση που είχε προς τον διαιτητή του ημιτελικού με τον Στέφανο Τσιτσιπά.www.sport-fm.gr