argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.747
- Πόντοι
- 9.297
Η Ευγενουλα της καρ(Υ)διας μας;
Η Ευγενουλα της καρ(Υ)διας μας;
Μπροστά σε αυτήν η Σακκαρη είναι μια κατηγορία κάτω...δεν γινόταν να μοιάσει στην μάνα της λίγο;Η Ευγενουλα της καρ(Υ)διας μας;
Μπροστά σε αυτήν η Σακκαρη είναι μια κατηγορία κάτω...δεν γινόταν να μοιάσει στην μάνα της λίγο;
οχι φεικ ρε παιδια!Και για του λάτρεις της παλιάς κοπής θηλυκων
Η Ευγενουλα της καρ(Υ)διας μας;επιθετο;
Νομίζω η δεύτερη είναι γνήσιαοχι φεικ ρε παιδια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα είπες όλα.Δεν περίμενα ημιτελικά με την επέμβαση.Τον τελικό δεν τον χάνει η αρκούδα.Είναι υπέρβαση που πήγε τελικό ο κατά τα αλλά τεράστιος αλλά καταπονημένος Ράφα.Ο Στέφανος θα πάρει Grand Slam φέτος.Roland Garros ή Wimbledon.Αν δουλέψει στο γρασίδι θα τρίβουμε τα μάτια μαςΤο συνολικό σκόρ είναι 7 - 2 υπέρ του Medvedev.
Όμως στα τελευταία 4 παιχνίδια είναι 2 - 2.
Ο Medvedev είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος του και νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ο Τσιτσιπάς επανήλθε από εγχείρηση στον αγκώνα όπου αρχικά οι γιατροί του έδιναν πολύ λίγες πιθανότητες συμμετοχής στην Αυστραλία.
Παρόλο αυτά συμμετείχε και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό όπου έχασε από το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης και κατά τη γνώμη τη Κυριακή θα κερδίσει και τον Ναδάλ στον τελικό.
Μόνο αποτυχία δεν το λες αυτό.
Έχει προσθέσει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του.Σήμερα έκανε αρκετά drop shots.Γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτος.Όσο και να τρέχει ο αρκουδιάρης,θέλω να τον δω πόσο θα αντέξει σε γεμάτα 5 σετ στην επόμενη τους αναμέτρηση σε GSΤα είπες όλα.Δεν περίμενα ημιτελικά με την επέμβαση.Τον τελικό δεν τον χάνει η αρκούδα.Είναι υπέρβαση που πήγε τελικό ο κατά τα αλλά τεράστιος αλλά καταπονημένος Ράφα.Ο Στέφανος θα πάρει Grand Slam φέτος.Roland Garros ή Wimbledon.Αν δουλέψει στο γρασίδι θα τρίβουμε τα μάτια μας
Έχεις δίκιο δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι άλλο .. θα πρέπει να προσλάβει νέο προπονητή να πάρει καινούργια στοιχεία για να ξεκολλήσει λίγο απο τον πατέρα του …θα φτάσει μέχρι την κορυφή και αυτό το κάτι παραπάνω δεν μπορεί να του το δώσει ο πατέρας του πλέον ..Η άποψη μου είναι ότι ο Τσιτσιπας πρέπει να απογαλακτιστεί από τον πατέρα του αν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η κατάκτηση της κορυφής . Το τελευταίο χρόνο μόνο κακό του κάνει με την συμπεριφορά του.
τον έχουν βραχυκυκλώσει οι γονείς, ίσως κατά τα 30 να ξεμπλέξει.Η άποψη μου είναι ότι ο Τσιτσιπας πρέπει να απογαλακτιστεί από τον πατέρα του αν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η κατάκτηση της κορυφής . Το τελευταίο χρόνο μόνο κακό του κάνει με την συμπεριφορά του.
Αυτή η Σακκαρη πως την έχουν βγάλει ωραία δεν μπορώ να καταλάβω...Πολύ ομορφότερες από την Σακκαρη...να τα λέμε κι αυτά.
Αυτή η Σακκαρη πως την έχουν βγάλει ωραία δεν μπορώ να καταλάβω...
Όπου και να διαβάσεις αρκετοί την έχουν ως εμφανίσιμη.Οχι εδώ γενικά σε περιοδικά κλπΠοιός είπε ότι είναι όμορφη ?
olo φρου φρου και αρωματα μου εισαι η θα σοβαρευτεις να γινεις γκλομπεαρχης να παρεις και τα προβοσκιδουχα αλλιως σε βλεπω φουστα κλαρωτη και γαρυφαλλο στ αυτι σε κανα πανελ με την καινουργιουΠοιός είπε ότι είναι όμορφη ?
Ολα κριθηκαν στο ται μπρεικ του πρωτου σετ. Αν το ειχε παρει ο Στεφανος θα επαιρνε και το ματσ
Φαντάσου τι σαύρες πάνε και ζμπρωχνουν....Αυτή η Σακκαρη πως την έχουν βγάλει ωραία δεν μπορώ να καταλάβω...