Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Μεγάλη καρδιά έδειξε.

Πέρα από το τεχνικό κομμάτι δηλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.988
Πόντοι
22.266
Παλιά ξέραμε ότι το μοναδικό σπορ που ο άνδρας είναι πιο καλός στα 30+ από τον εικοσάχρονο ήταν το μποξ

Πλέον θα λέμε κ το τέννις :confused:
Απιστευτο

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.418
Πόντοι
46.423
Nadal100.jpg

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Γάμησε ο Ναδάλ.Μπράβο του.Τρομερός αγώνας.Πραγματικά δεν ξέρω τι θα βλέπαμε για τελικό αν δεν είχε κάνει μαλακία ο Τζόκοβιτς.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.418
Πόντοι
46.423

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.418
Πόντοι
46.423

"Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε"

Med31.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456

"Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε"

Med31.jpg
Δεν έχει άδικο.Ίσως αν οι φίλαθλοι ήταν λίγο παραπάνω με το μέρος του να έπαιζε ακόμα καλύτερα αλλά τι να κάνουμε έκανε τρομερά πράγματα ο Ναδαλ και προφανώς όλοι θέλανε να κερδίσει ο Ναδαλ αφού έκανε την ανατροπή.Κατανοητό αυτό που λέει.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.418
Πόντοι
46.423

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.418
Πόντοι
46.423

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.100
Πόντοι
5.006

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.174
Πόντοι
3.786

Med31.jpg
Εντάξει,είναι φρέσκια η απογοήτευση.Μόλις αποσυρθούν οι Big 3,θα αποκτήσει κάποιες συμπάθειες,και ας μην παίζει ελκυστικό τένις.Πρέπει λίγο να δουλέψει το ψυχολογικό κομμάτι του αγώνα.Δεν είναι δυνατόν να έχει χάσει τόσα πολλά break points.Λίγο πιο προσεκτικός να ήταν,χωρίς τόσα αβίαστα λάθη,θα το είχε καθαρίσει 3-0 όπως τον Τζόκοβιτς στο US Open.Βέβαια ο Ναδάλ έκανε επική ανατροπή και του αξίζουν πολλά μπράβο.Έχτιζε τους πόντους με τακτική θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό.Το αριστερό του σφυροκόπημα με το forehand δεν παίζεται ακόμα και τώρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.556
Πόντοι
9.297
χαχα ε ναι ρε φίλε. Χαβαλέ κάνουμε. Ελληνάρες δεν είμαστε;
Αυτή δεν είναι όμως Ελληναρου...σιγά μην ακούει μπουζούκια..θα ακούει κλασική μουσική ( όχι άσχημο αυτό) ,θα τρώει light φαγητά( όχι καλό αυτό) και ίσως είναι κάπως φεμινίστρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom