You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Τσιτσιπάς fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.988
- Πόντοι
- 22.266
Παλιά ξέραμε ότι το μοναδικό σπορ που ο άνδρας είναι πιο καλός στα 30+ από τον εικοσάχρονο ήταν το μποξ
Πλέον θα λέμε κ το τέννις
Απιστευτο
Απιστευτο
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.418
- Πόντοι
- 46.423
Στη ξεχωριστή λίστα της ITF η Λάκη | Tennis24
Η Μιχαέλα Λάκη, πρωταθλήτρια ευρώπης το 2019 (U14) και πρόσφατη quarterfinalist στο Australian Open, είναι ανάμεσα στις 44 τενίστρες στον κόσμο που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα “Grand Slam Player Development Programme” της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για το 2022. Το πρόγραμμα αυτό...
www.tennis24.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.418
- Πόντοι
- 46.423
Μεντβέντεφ για τις αποδοκιμασίες: 'Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι'
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξέσπασε για τη συμπεριφορά του κόσμου και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως από εδώ και πέρα θα παίζει για τον εαυτό του και όλους τους Ρώσους ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει κάποιο Grand Slam.
www.sport24.gr
"Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε"
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν έχει άδικο.Ίσως αν οι φίλαθλοι ήταν λίγο παραπάνω με το μέρος του να έπαιζε ακόμα καλύτερα αλλά τι να κάνουμε έκανε τρομερά πράγματα ο Ναδαλ και προφανώς όλοι θέλανε να κερδίσει ο Ναδαλ αφού έκανε την ανατροπή.Κατανοητό αυτό που λέει.Μεντβέντεφ για τις αποδοκιμασίες: 'Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι'
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξέσπασε για τη συμπεριφορά του κόσμου και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως από εδώ και πέρα θα παίζει για τον εαυτό του και όλους τους Ρώσους ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει κάποιο Grand Slam.www.sport24.gr
"Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε"
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.100
- Πόντοι
- 5.006
Παλιά ξέραμε ότι το μοναδικό σπορ που ο άνδρας είναι πιο καλός στα 30+ από τον εικοσάχρονο ήταν το μποξ
Απιστευτο
και το ταβλι
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.174
- Πόντοι
- 3.786
Εντάξει,είναι φρέσκια η απογοήτευση.Μόλις αποσυρθούν οι Big 3,θα αποκτήσει κάποιες συμπάθειες,και ας μην παίζει ελκυστικό τένις.Πρέπει λίγο να δουλέψει το ψυχολογικό κομμάτι του αγώνα.Δεν είναι δυνατόν να έχει χάσει τόσα πολλά break points.Λίγο πιο προσεκτικός να ήταν,χωρίς τόσα αβίαστα λάθη,θα το είχε καθαρίσει 3-0 όπως τον Τζόκοβιτς στο US Open.Βέβαια ο Ναδάλ έκανε επική ανατροπή και του αξίζουν πολλά μπράβο.Έχτιζε τους πόντους με τακτική θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό.Το αριστερό του σφυροκόπημα με το forehand δεν παίζεται ακόμα και τώραΜεντβέντεφ για τις αποδοκιμασίες: 'Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι'
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξέσπασε για τη συμπεριφορά του κόσμου και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως από εδώ και πέρα θα παίζει για τον εαυτό του και όλους τους Ρώσους ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει κάποιο Grand Slam.www.sport24.gr
Όμορφο!!!!
Κουκλάκι!!!!! Καταγωγή Ρωσία?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.556
- Πόντοι
- 9.297
Δεν γινόταν να κάνει τα στραβά μάτια...Η Ασδεράκη είναι εξαιρετική.
Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.556
- Πόντοι
- 9.297
Αυτή δεν είναι όμως Ελληναρου...σιγά μην ακούει μπουζούκια..θα ακούει κλασική μουσική ( όχι άσχημο αυτό) ,θα τρώει light φαγητά( όχι καλό αυτό) και ίσως είναι κάπως φεμινίστρια...χαχα ε ναι ρε φίλε. Χαβαλέ κάνουμε. Ελληνάρες δεν είμαστε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις