Ο Στέφανος τσιτσιπάς είναι πολύ μεγάλος αθλητής και ταυτόχρονα ενα παιδί στα 23 του χρόνια, που πρέπει να διαχειριστεί καταστάσεις πολύ δυνατές, ασφυκτικές και σπάνιες για έναν κοινό άνθρωπο.
Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι μετά από την σωματική και διανοητική κούραση ενός αγώνα αυτό το παιδί που μας έχει δώσει τόσες χαρές δεν έκανε δηλώσεις αλλά απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Ξέρω ότι μπορείτε να μου απαντήσετε διάφορα θετικά και αρνητικά, καλά και άσχημα αλλά ας μην είμαστε μόνο επικριτές η οπαδοι των πάντων.
Όλοι μας έχουμε μια άποψη και μια γνώμη την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να την δηλώνουμε όταν μας την ζητούν.
Για να προλάβω μερικούς θέλω να σας πω ότι πριν την λέξη υποχρέωση παραλείπω τον επιθετικό προσδιορισμό ηθική γιατί τον θεωρώ αυτονόητο για τον χαρακτήρα, τον τρόπο σκέψης και την όποια μόρφωση μου.
ΥΓ:
Είμαι εμβολιασμένος και θεωρώ εγκληματική πράξη προς το κοινωνικό σύνολο των μη εμβολιασμό.
Θα έπρεπε, ίσως να είχε σκεφθεί την συμμετοχή του στα προωθητικά σποτ του εμβολιασμού ή τα λόγια που είπε προχθές, συμφωνώ.
Μαυρίζει η ψυχή μου όμως η μάλλον μου τη δίνει πολύ όταν κάποιοι ψάχνουν την ευκαιρία και κυρίως δημιουργούν-κατασκευαζουν τις κατάλληλες συνθήκες, παρερμηνεύοντας η βάζοντας τρικλοποδιές σε κάποιους έτσι ώστε να μηδενίσουν τα πάντα κι έτσι να δημιουργήσουν ντορο...
ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ....