Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.346
Πόντοι
8.815
κακομαθημενο κωλοπαιδο με συμπεριφορα κοινου αλητη,για πολλα χαστουκια το πουστοπαιδο

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Δε βλέπω τέννις, αλλά το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θεωρούν αποτυχημένο κάποιον που διάλεξε να κάνει μια δουλειά και είναι τόσο καλός ώστε να έχει βγάλει 30 εκατομμύρια στα 26 του μόνο από αγώνες και να έχει εξασφαλίσει μέχρι και τα εγγόνια του με ξεπερνάει, indeed.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.483
Πόντοι
46.423

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.349
Πόντοι
446
Κλασσικός χωριάτης ο τύπος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
Σε αυτη την περίπτωση ο Τσιτσιπας φταίει παλι τυποι; Η σκατορωσιδα που εχει για μανα μπηκε να του ζητήσει το λογο την ωρα που εδινε συνέντευξη, να κανει ρομπα μπροστα σε δημοσιογράφους τον ιδιο της τον γιο... Οποτε ναι κακος έβρισε δημόσια τον πατερα του αλλα απο τι φαίνεται θελει σκυλοβρισιμο ολόκληρη η οικογένεια του αλλα κατ ιδίαν.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Σε αυτη την περίπτωση ο Τσιτσιπας φταίει παλι τυποι; Η σκατορωσιδα που εχει για μανα μπηκε να του ζητήσει το λογο την ωρα που εδινε συνέντευξη, να κανει ρομπα μπροστα σε δημοσιογράφους τον ιδιο της τον γιο... Οποτε ναι κακος έβρισε δημόσια τον πατερα του αλλα απο τι φαίνεται θελει σκυλοβρισιμο ολόκληρη η οικογένεια του αλλα κατ ιδίαν.
Χωρίς να σκαμπάζω από το άθλημα, αν πιάνω καλά την περίπτωση του Τσιτσιπά ίσως συμβαίνει το εξής. Ο τύπος με το ταλέντο του, τη δουλειά του και τη βοήθεια των γονιών του έφτασε top 10. Ίσως με κάποιον άλλο coach μπορεί να φτάσει παραπάνω, του λείπουν improvements σε επίπεδο τεχνικής και ψυχολογίας για να πλησιάσει στο επίπεδο των 5-6-7 αθλητών που είναι καλύτεροι από αυτόν και παίζουν συστηματικά τελικούς και ημιτελικούς grand slams κλπ. Οι γονείς του καταλαβαίνουν ότι αν κάνει αυτή τη κίνηση δε θα τον ελέγχουν όπως τώρα και θα χάσουν οικονομικά και αυτό δημιουργεί ένταση στις σχέσεις τους και τον έχει ρίξει και αγωνιστικά.

• Like
Αντιδράσεις: soul3

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Δε βλέπω τέννις, αλλά το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θεωρούν αποτυχημένο κάποιον που διάλεξε να κάνει μια δουλειά και είναι τόσο καλός ώστε να έχει βγάλει 30 εκατομμύρια στα 26 του μόνο από αγώνες και να έχει εξασφαλίσει μέχρι και τα εγγόνια του με ξεπερνάει, indeed.
χα χα χα εδω ο αλλος ευχεται να παθει χιαστους ,και ενας αλλος μου λεει να παω ν;α βουτηξω το κεφαλι μου σε παραλια της Θηβας , πρωτον να βουτηξω μονο το κεφαλι μου γιατι? το αλλο σωμα πως και γιατι να το κρατησω εξω? δευτερον και γιατι να παω στη Θηβα που απο οσο θυμαμι οταν ειχα περασει τελευταια φορα δεν ειχε παραλια, οταν εδω ,στη πολη που μενω μονιμα τα τελευταια 27 χρονια εχει απαιχτη θαλασσα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ..καταλαβαινει κανεις πως καποιοι πιθανοωτατα να χρειαζονται καποιας ψυχολογικης βοηθειας , η απλως εχουν χασει πολλα στο στοιχημα ,η απλως μισουν οποιον εχει καταφερει κατι στη ζωη του ,ναναι ολοι αυτοι καλα γιατι εχουμε και κατι να γελαμε

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
539
Πόντοι
81
Πολύ κακομαθημένος στεναχωριέμαι για τον πατέρα του

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.916
Πόντοι
2.606
χα χα χα εδω ο αλλος ευχεται να παθει χιαστους ,και ενας αλλος μου λεει να παω ν;α βουτηξω το κεφαλι μου σε παραλια της Θηβας , πρωτον να βουτηξω μονο το κεφαλι μου γιατι? το αλλο σωμα πως και γιατι να το κρατησω εξω? δευτερον και γιατι να παω στη Θηβα που απο οσο θυμαμι οταν ειχα περασει τελευταια φορα δεν ειχε παραλια, οταν εδω ,στη πολη που μενω μονιμα τα τελευταια 27 χρονια εχει απαιχτη θαλασσα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ..καταλαβαινει κανεις πως καποιοι πιθανοωτατα να χρειαζονται καποιας ψυχολογικης βοηθειας , η απλως εχουν χασει πολλα στο στοιχημα ,η απλως μισουν οποιον εχει καταφερει κατι στη ζωη του ,ναναι ολοι αυτοι καλα γιατι εχουμε και κατι να γελαμε
συγνώμη, επεμβαίνω για κάτι άσχετο αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει πάνω σε αυτό ο αγαπητός χρήστης @Μπιρλας

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.250
Πόντοι
3.656
Τι ΔΙΑΜΑΝΤΙ εισαι εσυ τυπαρα μου!!!!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.251
Πόντοι
3.556
Τσιτσιπά & family ... γυρίστε το ρε μαλάκες reality σαν την Καρντάσιαν ... αυτή έβριζε γκόμενους ... οικογένεια κανείς ... θα πρωτοπορήσεις :confused::confused:

karelias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
0
Συμβαίνουν εντάσεις στο επαγγελματικό τένις δεν είναι ο πρώτος αθλητής που τσακώνεται και βρίζει τον προπονητή του...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.382
Πόντοι
1.196
Τα ίδια τραβάει και ο Κασελακης που πλούτισε νέος, έγινε κολοσσός με στήριξη προπονητή την πατέρα του...
Ο Κασελάκης του ΣΥΡΙΖΑ; Man, δεν ασχολούμαι πολύ με πολιτική και δεν το πιάνω το σχόλιο σου, κάντο πιο λιανά.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
συγνώμη, επεμβαίνω για κάτι άσχετο αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει πάνω σε αυτό ο αγαπητός χρήστης @Μπιρλας
δηλαδη δεν τη γλιτωνω τη Θηβα , λοιπον φερτε εσεις τη θαλασσα στη Θηβα και θα δω πως θα καταφερω να βουτηξω μονο το κεφαλι μου , δεν εχω κανει και ρυθμικη κολυμβηση ,αυτες το μπορουν

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.483
Πόντοι
46.423

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
Το έψαξε πολύ το θέμα.Φαντάσου ουσιαστικά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι για προπονητή πέρα από τον πατέρα του.Γυμναστή-διατροφολόγο ξέρουμε ποιους έχει ή είναι όλοι από την ακαδημία του Μουράτογλου;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
ε ετσι ειναι μετα τις εικονες που ειχαμε δει στο Παρισι τοτε που ειχε το Φιλιπουση ,να βριζει η μητερα του το πατερα του ,λεγοντας του σκασε μι μιλας εισαι ασχετος , στη μεση ο Φιλιπουσης με τον χιτινγκ πλειερ, να κοιτα προ ςτο ταβανι ,λεγοντας απο μεσα του ,θεε μου που πηγα και εμπλεξα δε γκρι φαμιλυ ,αντε τωρα να τον παρει στα σοβαρα καποιος τοπ προπονητης ,ισως τον αναλαβει προσωπικα ο Μουρατογλου , αλλα ειναι λιγο αλμυρος στις αμοιβες του ιδωμεν

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
456
ε ετσι ειναι μετα τις εικονες που ειχαμε δει στο Παρισι τοτε που ειχε το Φιλιπουση ,να βριζει η μητερα του το πατερα του ,λεγοντας του σκασε μι μιλας εισαι ασχετος , στη μεση ο Φιλιπουσης με τον χιτινγκ πλειερ, να κοιτα προ ςτο ταβανι ,λεγοντας απο μεσα του ,θεε μου που πηγα και εμπλεξα δε γκρι φαμιλυ ,αντε τωρα να τον παρει στα σοβαρα καποιος τοπ προπονητης ,ισως τον αναλαβει προσωπικα ο Μουρατογλου , αλλα ειναι λιγο αλμυρος στις αμοιβες του ιδωμεν
Ε ναι να είσαι προπονητής τώρα και να ανακατεύονται οι γονείς του αθλητή που προπονείς και να σου λένε τι κάνεις και τέτοια πράγματα.Τραγική κατάσταση.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.483
Πόντοι
46.423
Το έψαξε πολύ το θέμα.Φαντάσου ουσιαστικά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι για προπονητή πέρα από τον πατέρα του.Γυμναστή-διατροφολόγο ξέρουμε ποιους έχει ή είναι όλοι από την ακαδημία του Μουράτογλου;

Γυμναστή έχει έναν Έλληνα που ζει στο Μονακό ο οποίος γυμνάζει και οδηγούς της φόρμουλα 1.

Αλλά από ότι διαβάζω τον σχόλασε και αυτόν ...

:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom