You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Τσιτσιπάς fans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 1.196
Δε βλέπω τέννις, αλλά το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θεωρούν αποτυχημένο κάποιον που διάλεξε να κάνει μια δουλειά και είναι τόσο καλός ώστε να έχει βγάλει 30 εκατομμύρια στα 26 του μόνο από αγώνες και να έχει εξασφαλίσει μέχρι και τα εγγόνια του με ξεπερνάει, indeed.
Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 144
- Like
- 23.785
- Πόντοι
- 25.186
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.483
- Πόντοι
- 46.423
Στέφανος Τσιτσιπάς: Όταν η μητέρα του πήγε σε συνέντευξη Τύπου και του έκανε παρατήρηση για τις δηλώσεις του - Δείτε βίντεο
Δείτε την παρέμβαση που είχε κάνει το 2020 η μητέρα του που τον έφερε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση
www.protothema.gr
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.349
- Πόντοι
- 446
Κλασσικός χωριάτης ο τύπος.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.510
- Πόντοι
- 9.931
Σε αυτη την περίπτωση ο Τσιτσιπας φταίει παλι τυποι; Η σκατορωσιδα που εχει για μανα μπηκε να του ζητήσει το λογο την ωρα που εδινε συνέντευξη, να κανει ρομπα μπροστα σε δημοσιογράφους τον ιδιο της τον γιο... Οποτε ναι κακος έβρισε δημόσια τον πατερα του αλλα απο τι φαίνεται θελει σκυλοβρισιμο ολόκληρη η οικογένεια του αλλα κατ ιδίαν.Στέφανος Τσιτσιπάς: Όταν η μητέρα του πήγε σε συνέντευξη Τύπου και του έκανε παρατήρηση για τις δηλώσεις του - Δείτε βίντεο
Δείτε την παρέμβαση που είχε κάνει το 2020 η μητέρα του που τον έφερε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέσηwww.protothema.gr
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 1.196
Χωρίς να σκαμπάζω από το άθλημα, αν πιάνω καλά την περίπτωση του Τσιτσιπά ίσως συμβαίνει το εξής. Ο τύπος με το ταλέντο του, τη δουλειά του και τη βοήθεια των γονιών του έφτασε top 10. Ίσως με κάποιον άλλο coach μπορεί να φτάσει παραπάνω, του λείπουν improvements σε επίπεδο τεχνικής και ψυχολογίας για να πλησιάσει στο επίπεδο των 5-6-7 αθλητών που είναι καλύτεροι από αυτόν και παίζουν συστηματικά τελικούς και ημιτελικούς grand slams κλπ. Οι γονείς του καταλαβαίνουν ότι αν κάνει αυτή τη κίνηση δε θα τον ελέγχουν όπως τώρα και θα χάσουν οικονομικά και αυτό δημιουργεί ένταση στις σχέσεις τους και τον έχει ρίξει και αγωνιστικά.Σε αυτη την περίπτωση ο Τσιτσιπας φταίει παλι τυποι; Η σκατορωσιδα που εχει για μανα μπηκε να του ζητήσει το λογο την ωρα που εδινε συνέντευξη, να κανει ρομπα μπροστα σε δημοσιογράφους τον ιδιο της τον γιο... Οποτε ναι κακος έβρισε δημόσια τον πατερα του αλλα απο τι φαίνεται θελει σκυλοβρισιμο ολόκληρη η οικογένεια του αλλα κατ ιδίαν.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.612
- Πόντοι
- 456
χα χα χα εδω ο αλλος ευχεται να παθει χιαστους ,και ενας αλλος μου λεει να παω ν;α βουτηξω το κεφαλι μου σε παραλια της Θηβας , πρωτον να βουτηξω μονο το κεφαλι μου γιατι? το αλλο σωμα πως και γιατι να το κρατησω εξω? δευτερον και γιατι να παω στη Θηβα που απο οσο θυμαμι οταν ειχα περασει τελευταια φορα δεν ειχε παραλια, οταν εδω ,στη πολη που μενω μονιμα τα τελευταια 27 χρονια εχει απαιχτη θαλασσα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ..καταλαβαινει κανεις πως καποιοι πιθανοωτατα να χρειαζονται καποιας ψυχολογικης βοηθειας , η απλως εχουν χασει πολλα στο στοιχημα ,η απλως μισουν οποιον εχει καταφερει κατι στη ζωη του ,ναναι ολοι αυτοι καλα γιατι εχουμε και κατι να γελαμεΔε βλέπω τέννις, αλλά το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που θεωρούν αποτυχημένο κάποιον που διάλεξε να κάνει μια δουλειά και είναι τόσο καλός ώστε να έχει βγάλει 30 εκατομμύρια στα 26 του μόνο από αγώνες και να έχει εξασφαλίσει μέχρι και τα εγγόνια του με ξεπερνάει, indeed.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.916
- Πόντοι
- 2.606
συγνώμη, επεμβαίνω για κάτι άσχετο αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει πάνω σε αυτό ο αγαπητός χρήστης @Μπιρλαςχα χα χα εδω ο αλλος ευχεται να παθει χιαστους ,και ενας αλλος μου λεει να παω ν;α βουτηξω το κεφαλι μου σε παραλια της Θηβας , πρωτον να βουτηξω μονο το κεφαλι μου γιατι? το αλλο σωμα πως και γιατι να το κρατησω εξω? δευτερον και γιατι να παω στη Θηβα που απο οσο θυμαμι οταν ειχα περασει τελευταια φορα δεν ειχε παραλια, οταν εδω ,στη πολη που μενω μονιμα τα τελευταια 27 χρονια εχει απαιχτη θαλασσα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ..καταλαβαινει κανεις πως καποιοι πιθανοωτατα να χρειαζονται καποιας ψυχολογικης βοηθειας , η απλως εχουν χασει πολλα στο στοιχημα ,η απλως μισουν οποιον εχει καταφερει κατι στη ζωη του ,ναναι ολοι αυτοι καλα γιατι εχουμε και κατι να γελαμε
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.250
- Πόντοι
- 3.656
Τι ΔΙΑΜΑΝΤΙ εισαι εσυ τυπαρα μου!!!!χα χα χα εδω ο αλλος ευχεται να παθει χιαστους ,και ενας αλλος μου λεει να παω ν;α βουτηξω το κεφαλι μου σε παραλια της Θηβας , πρωτον να βουτηξω μονο το κεφαλι μου γιατι? το αλλο σωμα πως και γιατι να το κρατησω εξω? δευτερον και γιατι να παω στη Θηβα που απο οσο θυμαμι οταν ειχα περασει τελευταια φορα δεν ειχε παραλια, οταν εδω ,στη πολη που μενω μονιμα τα τελευταια 27 χρονια εχει απαιχτη θαλασσα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ..καταλαβαινει κανεις πως καποιοι πιθανοωτατα να χρειαζονται καποιας ψυχολογικης βοηθειας , η απλως εχουν χασει πολλα στο στοιχημα ,η απλως μισουν οποιον εχει καταφερει κατι στη ζωη του ,ναναι ολοι αυτοι καλα γιατι εχουμε και κατι να γελαμε
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 1.196
Ο Κασελάκης του ΣΥΡΙΖΑ; Man, δεν ασχολούμαι πολύ με πολιτική και δεν το πιάνω το σχόλιο σου, κάντο πιο λιανά.Τα ίδια τραβάει και ο Κασελακης που πλούτισε νέος, έγινε κολοσσός με στήριξη προπονητή την πατέρα του...
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.612
- Πόντοι
- 456
δηλαδη δεν τη γλιτωνω τη Θηβα , λοιπον φερτε εσεις τη θαλασσα στη Θηβα και θα δω πως θα καταφερω να βουτηξω μονο το κεφαλι μου , δεν εχω κανει και ρυθμικη κολυμβηση ,αυτες το μπορουνσυγνώμη, επεμβαίνω για κάτι άσχετο αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει πάνω σε αυτό ο αγαπητός χρήστης @Μπιρλας
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.483
- Πόντοι
- 46.423
Αυτός είναι ο προσωρινός προπονητής του Τσιτσιπά μετά το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του
Το προσωρινό αντικαταστάτη του πατέρα του, Απόστολου Τσιτσιπά, βρήκε ο Στέφανος, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου να αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.
www.sport24.gr
Το έψαξε πολύ το θέμα.Φαντάσου ουσιαστικά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι για προπονητή πέρα από τον πατέρα του.Γυμναστή-διατροφολόγο ξέρουμε ποιους έχει ή είναι όλοι από την ακαδημία του Μουράτογλου;Αυτός είναι ο προσωρινός προπονητής του Τσιτσιπά μετά το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του
Το προσωρινό αντικαταστάτη του πατέρα του, Απόστολου Τσιτσιπά, βρήκε ο Στέφανος, με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου να αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.www.sport24.gr
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.612
- Πόντοι
- 456
ε ετσι ειναι μετα τις εικονες που ειχαμε δει στο Παρισι τοτε που ειχε το Φιλιπουση ,να βριζει η μητερα του το πατερα του ,λεγοντας του σκασε μι μιλας εισαι ασχετος , στη μεση ο Φιλιπουσης με τον χιτινγκ πλειερ, να κοιτα προ ςτο ταβανι ,λεγοντας απο μεσα του ,θεε μου που πηγα και εμπλεξα δε γκρι φαμιλυ ,αντε τωρα να τον παρει στα σοβαρα καποιος τοπ προπονητης ,ισως τον αναλαβει προσωπικα ο Μουρατογλου , αλλα ειναι λιγο αλμυρος στις αμοιβες του ιδωμεν
Ε ναι να είσαι προπονητής τώρα και να ανακατεύονται οι γονείς του αθλητή που προπονείς και να σου λένε τι κάνεις και τέτοια πράγματα.Τραγική κατάσταση.ε ετσι ειναι μετα τις εικονες που ειχαμε δει στο Παρισι τοτε που ειχε το Φιλιπουση ,να βριζει η μητερα του το πατερα του ,λεγοντας του σκασε μι μιλας εισαι ασχετος , στη μεση ο Φιλιπουσης με τον χιτινγκ πλειερ, να κοιτα προ ςτο ταβανι ,λεγοντας απο μεσα του ,θεε μου που πηγα και εμπλεξα δε γκρι φαμιλυ ,αντε τωρα να τον παρει στα σοβαρα καποιος τοπ προπονητης ,ισως τον αναλαβει προσωπικα ο Μουρατογλου , αλλα ειναι λιγο αλμυρος στις αμοιβες του ιδωμεν
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.483
- Πόντοι
- 46.423
Το έψαξε πολύ το θέμα.Φαντάσου ουσιαστικά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι για προπονητή πέρα από τον πατέρα του.Γυμναστή-διατροφολόγο ξέρουμε ποιους έχει ή είναι όλοι από την ακαδημία του Μουράτογλου;
Γυμναστή έχει έναν Έλληνα που ζει στο Μονακό ο οποίος γυμνάζει και οδηγούς της φόρμουλα 1.
Διαζύγιο Τσιτσιπά-Φιωτάκη με σοβαρές αιχμές από τον fitness trainer | Tennis24
Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ανακοίνωσε ο Έλληνας γυμναστής, Χρήστος Φιωτάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Έλληνα άσο και τις προτεραιότητες που έχει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA, ο Φιωτάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την ομάδα του...
www.tennis24.gr
Αλλά από ότι διαβάζω τον σχόλασε και αυτόν ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις