Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506

Μερικα τυχαια, δε θα καθομαι να σου κανω μαθημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζαμπα χαραμιζεις φαιά ουσία
Εσυ εισαι τυχερος, δεν εχεις απ αυτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506
καλά άντε πήγαινε να δεις αν έρχομαι που τρώω την ώρα μου

ούτε δεδομένα ξέρεις ούτε πηγή έχεις ούτε καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που γράφεις...κάπου τα άκουσες και τα λες.

βαριέμαι να βρω τα άρθρα....εκτός αν εννοείς ότι το google γράφει την προπαγάνδα των συριζαίων....
Οριστε και τα ταμειακα σου διαθεσιμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506
Μαθατε και τα ταμειακα διαθεσιμα επειδη καπου τα ακουσατε και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ καθεστε και τσαμπουνατε εξυπναδες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Οριστε και τα ταμειακα σου διαθεσιμα.

Για αρχή (και θα σου απαντήσω μετά για το παραπάνω με τους ρυθμούς ανάπτυξης)

το άρθρο δεν λέει πουθενά ότι δεν υπήρχαν 36 δις...ίσα ίσα λέει ότι υπήρχαν.....επίσης το άρθρο επιβεβαιώνει ότι το ποσό ήρθε (και) από την υπερφορολόγηση...

και όχι μόνο τα επιβεβαιώνει αυτά αλλά επιβεβαιώνει επίσης ότι μαζεύτηκαν επειδή ο σύριζα ακολούθησε τις πολιτικές του επέβαλαν τα μνημόνια.

επιβεβαιώνει επίσης ότι αυτά τα βρήκε ο μητσοτάκης...και ότι μπήκαν στον ντορβά και έφτιαξαν ένα ταμείο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.

Άρα δεν καταλαβαίνω που ακριβώς έχεις δίκιο???? το μαξιλάρι υπήρχε...που δείχνει εδώ ότι δεν υπήρχε?

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456
Κασσελάκηδες πονάτε??? Που πήγε ο "Mr.Stefanos δε θα σας προδώσω ποτέ-ειμαι το Next Big Thing-θα νικήσω τον Μητσοτάκη " Εγώ πάντως εάν με περνούσε ο Βελόπουλος και ο Κουτσουμπας, θα άλλαζα κόμμα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Μερικα τυχαια, δε θα καθομαι να σου κανω μαθημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ εισαι τυχερος, δεν εχεις απ αυτο.
τώρα όσο για τους ρυθμούς ανάπτυξης...η Ελλάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα και πριν κυβερνήσει ο σύριζα...ακόμα και πριν τον σαμαρά...δεν ήρθε ο τσίπρας να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι ιδιαίτερο....οι ''θεσμοί'' επέβαλαν πολιτικέ και αυτοί ''διαπραγματεύονταν'' την υλοποίηση του....ο σαμαράς πριν από αυτόν γιατί δεν εκτόξευσε τους ρυθμούς ανάπτυξης?

Γιατί τότε η ευρώπη είχε τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης? τι παίχτηκε??? Άντε την πορτογαλία να την καταλάβω αλλά την γερμανία γιατί την βάζεις ως παράδειγμα??? γιατί δεν ψάχνεις να δεις και το δημόσιο χρέος της γερμανίας??? Η πορτογαλία πραγματικά έδειξε το παράδειγμα αλλά γιατί???? έκανε εξαγωγές....εδώ αν θυμάσαι έπαιρναν τα πακέτα ντελόρ για να πετάνε τις σοδειές....εκτός αν είχαμε υποδομές για ανάπτυξη το 2014 και ξαφνικά το 2015 τις γκρεμίσαμε.

Που είναι ο κοινός παρανομαστής που έκανε αυτές τις χώρες να έχουν ''τρελούς ρυθμούς'' ανάπτυξης και η Ελλάδα έχασε το τρένο????

Αφού και η Ελλάδα ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931

Ουσιαστικά θα δουμε αντιπολίτευση μετα τις γιορτες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506
Για αρχή (και θα σου απαντήσω μετά για το παραπάνω με τους ρυθμούς ανάπτυξης)

το άρθρο δεν λέει πουθενά ότι δεν υπήρχαν 36 δις...ίσα ίσα λέει ότι υπήρχαν.....επίσης το άρθρο επιβεβαιώνει ότι το ποσό ήρθε (και) από την υπερφορολόγηση...

και όχι μόνο τα επιβεβαιώνει αυτά αλλά επιβεβαιώνει επίσης ότι μαζεύτηκαν επειδή ο σύριζα ακολούθησε τις πολιτικές του επέβαλαν τα μνημόνια.

επιβεβαιώνει επίσης ότι αυτά τα βρήκε ο μητσοτάκης...και ότι μπήκαν στον ντορβά και έφτιαξαν ένα ταμείο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.

Άρα δεν καταλαβαίνω που ακριβώς έχεις δίκιο???? το μαξιλάρι υπήρχε...που δείχνει εδώ ότι δεν υπήρχε?
Αντε ρε σαχλαμαρα που καθομαι και ασχολουμαι σοβαρα…..

Εγραψα πουθενα εγω οτι δεν υπηρχαν ρε; Το αρθρο γραφει ξεκαθαρα οτι λιγο πολυ αυτα τα ποσα υπηρχαν παντα, ανα πασα στιγμη λιγο περισσοτερα, λιγο λιγοτερα και αναφερει απο που προηλθαν. Και η διαφορα που διαφημιζετε εσεις οι τσιπρικοι προηλθε ξεκαθαρα απο την αγρια φορολογηση σε καθε επιπεδο του αρχηγου σας.

Για τις τωρινες αξιολογησεις της οικονομιας δε βλεπω να εχετε καμια πρεμουρα να σχολιασετε, ακομα με τα πλεονασματα του αλεξη σας ασχολειστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506
τώρα όσο για τους ρυθμούς ανάπτυξης...η Ελλάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα και πριν κυβερνήσει ο σύριζα...ακόμα και πριν τον σαμαρά...δεν ήρθε ο τσίπρας να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι ιδιαίτερο....οι ''θεσμοί'' επέβαλαν πολιτικέ και αυτοί ''διαπραγματεύονταν'' την υλοποίηση του....ο σαμαράς πριν από αυτόν γιατί δεν εκτόξευσε τους ρυθμούς ανάπτυξης?

Γιατί τότε η ευρώπη είχε τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης? τι παίχτηκε??? Άντε την πορτογαλία να την καταλάβω αλλά την γερμανία γιατί την βάζεις ως παράδειγμα??? γιατί δεν ψάχνεις να δεις και το δημόσιο χρέος της γερμανίας??? Η πορτογαλία πραγματικά έδειξε το παράδειγμα αλλά γιατί???? έκανε εξαγωγές....εδώ αν θυμάσαι έπαιρναν τα πακέτα ντελόρ για να πετάνε τις σοδειές....εκτός αν είχαμε υποδομές για ανάπτυξη το 2014 και ξαφνικά το 2015 τις γκρεμίσαμε.

Που είναι ο κοινός παρανομαστής που έκανε αυτές τις χώρες να έχουν ''τρελούς ρυθμούς'' ανάπτυξης και η Ελλάδα έχασε το τρένο????

Αφού και η Ελλάδα ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ
Να τα ρωτησεις ολα αυτα στον κυριο Αλεξη και να ρωτησεις επισης γιατι δεν εσκισε τελικα τα μνημονια και δεν χορευαν οι αγορες στους ρυθμους του νταουλιου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Εγραψα πουθενα εγω οτι δεν υπηρχαν ρε; Το αρθρο γραφει ξεκαθαρα οτι λιγο πολυ αυτα τα ποσα υπηρχαν παντα, ανα πασα στιγμη λιγο περισσοτερα, λιγο λιγοτερα και αναφερει απο που προηλθαν. Και η διαφορα που διαφημιζετε εσεις οι τσιπρικοι προηλθε ξεκαθαρα απο την αγρια φορολογηση σε καθε επιπεδο του αρχηγου σας.

Για τις τωρινες αξιολογησεις της οικονομιας δε βλεπω να εχετε καμια πρεμουρα να σχολιασετε, ακομα με τα πλεονασματα του αλεξη σας ασχολειστε.

"Βαλε μου και το μαξιλαρι που αφησε ο αλεξης να ροκανισει ο κουλης, αντε πασακα μου, να ξερεις μονο πως αυτα πλεον ουτε οι ζαιοι δεν τα ανφερουν, προτιμουν να ξεχαστουν."

Αυτό δεν έγραψες? Ε σου έβαλα το μαξιλάρι...και σου έγραψα κιόλας (μη με κάνεις να το βρω...) ότι προήλθε από υπερφορολόγηση. Το άρθρο επίσης γράγει ότι έχουμε ταμειακά διαθέσιμα 36 δις και χρέος 355 δις...και είναι του 2023.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ google ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ 406,5 ΔΙΣ......μιλάμε ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ?????

Το γύρισες πάλι (και εσύ) στο να με λες συριζαίο...γιατί λίγες φορές έχω κράξει τον τσίπρα....

Πες μας για τις τωρινές αξιολογήσεις.....πως μας κόβουν που χρωστάμε 50 δις επιπλέον???? Και βέβαια για να καταλαβαινόμαστε...πήραμε και 31 δις από το ταμείο ανάκαμψης....για βάλε μου ρε επιστήμονα μια πηγή που να λέει πόσα δαπανήθηκαν και που?????????? για να καταλάβεις που πήγαν τα λεφτά.....ο τσίπρας τα μνημόνια του Άδωνη ακολούθησε πάντως...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706

Κάνεις λάθος, της Ζωίτσας είναι το παλικάρι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506
"Βαλε μου και το μαξιλαρι που αφησε ο αλεξης να ροκανισει ο κουλης, αντε πασακα μου, να ξερεις μονο πως αυτα πλεον ουτε οι ζαιοι δεν τα ανφερουν, προτιμουν να ξεχαστουν."

Αυτό δεν έγραψες? Ε σου έβαλα το μαξιλάρι...και σου έγραψα κιόλας (μη με κάνεις να το βρω...) ότι προήλθε από υπερφορολόγηση. Το άρθρο επίσης γράγει ότι έχουμε ταμειακά διαθέσιμα 36 δις και χρέος 355 δις...και είναι του 2023.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ google ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ 406,5 ΔΙΣ......μιλάμε ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ?????

Το γύρισες πάλι (και εσύ) στο να με λες συριζαίο...γιατί λίγες φορές έχω κράξει τον τσίπρα....

Πες μας για τις τωρινές αξιολογήσεις.....πως μας κόβουν που χρωστάμε 50 δις επιπλέον???? Και βέβαια για να καταλαβαινόμαστε...πήραμε και 31 δις από το ταμείο ανάκαμψης....για βάλε μου ρε επιστήμονα μια πηγή που να λέει πόσα δαπανήθηκαν και που?????????? για να καταλάβεις που πήγαν τα λεφτά.....ο τσίπρας τα μνημόνια του Άδωνη ακολούθησε πάντως...
Αρα αρχιδια μαξιλαρι αφησε ο αλεξης, οτι βρηκε πανω κατω και οτι υπηρχε και το 2023 επι κουλη απλα ο αλεκαρας ειχε και κατι ψιλα παραπανω που μας ειχε γαμησει στους φορους.
Κακως συζηταμε ακομα αυτο το θεμα, δεν εκανε κατι καινουριο ή διαφορετικο ο αλεκος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.198
Πόντοι
5.506

Οριστε, κανει αυτο;

screenshot_2024-09-10-18-02-38-087_com-android-chrome-jpg.1233562

Ο τσιπρας δεν ακολουθησε καθολου τα μνημονια του αδωνι, ο τσιπρας πηρε το νταουλι παρεα με τον φαλακρα και επαιζε τη χωρα στα ζαρια. Μολις του μπηκε το αγγουρι στον κωλο εγινε καλο παιδι και εστρωσε, η ζημια ειχε ηδη γινει. (Μη με ρωτησεις τωρα «ποια ζημια»).

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Αρα αρχιδια μαξιλαρι αφησε ο αλεξης, οτι βρηκε πανω κατω και οτι υπηρχε και το 2023 επι κουλη απλα ο αλεκαρας ειχε και κατι ψιλα παραπανω που μας ειχε γαμησει στους φορους.
Κακως συζηταμε ακομα αυτο το θεμα, δεν εκανε κατι καινουριο ή διαφορετικο ο αλεκος.
Εγώ δεν σχολίασα ούτε το που τα βρήκε ούτε ούτε το πως τα βρήκε

εγώ είπα ότι άφησε ένα μαξιλάρι (ταμείο προφανώς) με 35 δις.

Αφού ο αλέκος δεν έκανε κάτι διαφορετικό από τον σαμαρά και τον μητσοτάκη τότε το να τον βαφτίζεις χειρότερο τους δεν έχει κανένα νόημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom