You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Χίος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 299K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.500
- Πόντοι
- 3.656
πες τα ρε τυπε!!ο γκειτς το μουνοπανο,οι εβραιοι,οι ροτσιλντ και οι μασονοι κρυβονται απο πισω!!!Η χουντα της καραντινας και της παιδεραστειας φυλακίζει τις αδεσμευτες φωνές
πες τα ρε τυπε!!ο γκειτς το μουνοπανο,οι εβραιοι,οι ροτσιλντ και οι μασονοι κρυβονται απο πισω!!!Η χουντα της καραντινας και της παιδεραστειας φυλακίζει τις αδεσμευτες φωνές
Και ο Τζορτζ Σορος
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.500
- Πόντοι
- 3.656
τυπε συγγνωμη....τον ειχα ξεχασει...λογικα και ο μπεζος...οχι ο γιαννης ο δικος μας...ο αλλος του αμαζονπες τα ρε τυπε!!ο γκειτς το μουνοπανο,οι εβραιοι,οι ροτσιλντ και οι μασονοι κρυβονται απο πισω!!!Η χουντα της καραντινας και της παιδεραστειας φυλακίζει τις αδεσμευτες φωνές
Και ο Τζορτζ Σορος
δε μπου(maker) αλεξδικηγορος υπερασπισης θα παει ο αλεξ?
αλεξ ο γνωστος τυπε?
η' εννοεις για τον κουγια?
λες να μας τρολαρει τοσα χρονια ο κουγιας με αλεξ 71 ε τον μπουστηδικηγορος υπερασπισης θα παει ο αλεξ?
αλεξ ο γνωστος τυπε?
η' εννοεις για τον κουγια?
Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Λευτερια στον Στεφανο ρεεεε μουνιαααα
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Tύποι εχω ξαναπει, ο φίλτατος Κουγιας ειναι "Αλεξιος" και εγω ειμαι "Αλεξανδρος"
Ξεφτιλα ο Σερ Κουγιας....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Για τον Αλεξη τα εχουμε ξαναπει. Ειναι αρρωστος με τη δημοσιοτητα. Θεωρω πολυ πιθανο να ΜΗΝ αναλαβει την υποθεση. Του αρκει ομως που θα βγαινει δυο-τρεις μερες στα καναλια και θα εμφανιζεται. Μετα θα πει "δεν αναλαμβανω γιατι ερχεται σε αντιθεση με τις ηθικες αξιες μου" και θα αυτο-παινευεται κιολας. Εχει αρρώστια ο ανθρωπος.Tύποι εχω ξαναπει, ο φίλτατος Κουγιας ειναι "Αλεξιος" και εγω ειμαι "Αλεξανδρος"
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 5.506
Για τον Αλεξη τα εχουμε ξαναπει. Ειναι αρρωστος με τη δημοσιοτητα. Θεωρω πολυ πιθανο να ΜΗΝ αναλαβει την υποθεση. Του αρκει ομως που θα βγαινει δυο-τρεις μερες στα καναλια και θα εμφανιζεται. Μετα θα πει "δεν αναλαμβανω γιατι ερχεται σε αντιθεση με τις ηθικες αξιες μου" και θα αυτο-παινευεται κιολας. Εχει αρρώστια ο ανθρωπος.Tύποι εχω ξαναπει, ο φίλτατος Κουγιας ειναι "Αλεξιος" και εγω ειμαι "Αλεξανδρος"
Ε ενταξει, μια δοση Κουγιωσυνης την κουβαλατε οι του επαγγελματος, μεταξυ μας.
Συνελαβαν το Στεφανο; Πεφτω απο τα συννεφα, μη βγαλει ενα πρωτοσελιδο/ κοσμημα με αληθειες αμεσως η χουντα να τον φιμωσει.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Εγω εχω μια αλλη απορια.Δεν φοβαται τον κοσμο?
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τον Δημήτρη Λιγνάδη επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ ο Αλέξης Κούγιας.
Ο ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται κρατούμενος στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία του που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο, βρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας ο οποίος μάλιστα όταν αναχώρησε συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκο Γεωργουλέα, μετά από επίσκεψη στον υπό κράτηση σκηνοθέτη-ηθοποιό, αναφέρει το sputniknews.gr.
Ανακοινώσεις για τους λόγους της επίσκεψής του στον Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται τις επόμενες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
www.thes.gr/lifestyle/o-kougias-episkefthike-ton-lignadi-sti-gada/[/url]
Ο ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται κρατούμενος στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία του που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ωστόσο, βρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας ο οποίος μάλιστα όταν αναχώρησε συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκο Γεωργουλέα, μετά από επίσκεψη στον υπό κράτηση σκηνοθέτη-ηθοποιό, αναφέρει το sputniknews.gr.
Ανακοινώσεις για τους λόγους της επίσκεψής του στον Δημήτρη Λιγνάδη αναμένονται τις επόμενες ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
www.thes.gr/lifestyle/o-kougias-episkefthike-ton-lignadi-sti-gada/[/url]
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τωρα θα βγαλουν φημες οτι ειναι και αυτος πουστης,ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι πουστης,ειναι ενας σοβαρος οικογενειορχειςΠληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
τωρα θα βγαλουν φημες οτι ειναι και αυτος πουστης,ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι πουστης,ειναι ενας σοβαρος οικογενειορχεις
Αυτός δεν έλεγε ότι δεν αναλαμβάνει ποτέ παιδόφιλους και τοκογλύφους;
τωρα θα βγαλουν φημες οτι ειναι και αυτος πουστης,ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι πουστης,ειναι ενας σοβαρος οικογενειορχειςΠληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
παντως ο πουστης το αλμα εις κοντο το περασε με επιτυχια
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ευκολα εβαλε απο κατω του το εμπόδιοπαντως ο πουστης το αλμα εις κοντο το περασε με επιτυχια
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.847
- Πόντοι
- 5.006
μια ψιλη τυπε.Τελικά Μενδωνη και Παναγιωταρέα πλακομουνιαζονται?
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.269
- Πόντοι
- 2.356
Πρωτοσέλιδο εφημερίδας, ρε μαλάκες.
H Sun στην Αγγλία είναι σαν το ντομινό μπροστά στο μακελειό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 239
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις