You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Χίος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Σύλληψη του Στέφανου Χίου στο Γύθειο - Τι συνέβη - MeaCulpa.gr
Σύμφωνα με το notospress.gr, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σπάρτη για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Σε μια εκδρομή στο Γύθειο κι ενώ έπινε καφέ, ενεπλάκη σε καυγά με άγνωστη γυναίκα. Οι δύο τους διαφώνησαν έντονα και σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ενώ το περιστατικό...meaculpa.gr
Σταδιάλα το καριολάκι τον τρέχει τον άνθρωπο Χριστουγεννιάτικο ...
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 746
ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ – ΠΑΡΤΕ ΤΟ! ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
Το τηλεφώνημα των εκπομπής Ραδιομακελάρηδες και του Στέφανου Χίου στον Μάκη Μπαλαούρα, μέσα σε λίγη ώρα, έγινε πρώτο θέμα στο διαδίκτυο. Το διαδίκτυο έχει πέσει. Ακολουθεί ολόκληρο το απόσπασμα αμοντάριστο https://rumble.com/embed/v2budq8/?pub=969h
www.makeleio.gr
Χίος γλεντάει Μπαλαούρα(Φρουρά,φρουρά,φρουρά-Κάτσει κάτου,κάτσει κάτου λέγω) του Τσύριζα,απόσπαμα απο την χθεσινή εκπομπή.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 456
ναι αλλά αυτός γράφει κάθε μέρα οτι ο μητσοτάκης είναι γιος του τέρρη χρυσού.Ποιο βλάκας από τον Χίο δεν υπαρχει
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 6.515
Ο ΜπαλαουραςΠοιο βλάκας από τον Χίο δεν υπαρχει
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Ποιο βλάκας από τον Χίο δεν υπαρχει
Βλάκας επειδή λέει αλήθειες;;;;
Κατ'εσέ δηλαδής είναι έξυπνοι οι της κυβέρνησης που για τα ΠΑΝΤΑ λένε ψέματα;;;;;
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Μήπως του τα χώνει ο Μελισσανίδης?Βλάκας επειδή λέει αλήθειες;;;;
Κατ'εσέ δηλαδής είναι έξυπνοι οι της κυβέρνησης που για τα ΠΑΝΤΑ λένε ψέματα;;;;;
Loser99
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Αν και ιδεολογικά μας χωρίζει το Grand Canyon (φασίστας αυτός, αριστερός εγώ), και παρότι ως δημοσιογράφος έχει κάνει μαλακίες (πχ γράφει για τον Καρατζαφέρη ότι βίασε τηλεπαρουσιάστρια του Τηλεάστυ, τώρα ΑΡΤ, και όταν ο τελευταίος βάζει δικηγόρο τον Κούγια το παίρνει πίσω ο Χίος... και γενικά έχει γράψει κι άλλα χυδαία πράγματα) (πλην κάποιων φορών που τα χώνει ορθώς σε ΝΔ και Βελόπουλο), σαν την περσόνα του πολύ θυμωμένου ανθρωπου (βλ. Τσουκαλάς, αν και ο Χίος έχει πιο πρωτότυπες αντιδράσεις από αυτόν) μου αρέσει να τον βλέπω για να εκτονώνομαι.
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.783
- Πόντοι
- 5.956
Εχει δίκιο ο Στέφανος Χίος. Μπορεί να τα λέει κάπως υπερβολικά μερικές φορές, αλλά κατά βάθος είναι σωστός.
xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Σε πολλά έχει δίκιο αλλά ότι όλοι πια ξέρουν την αηδία και το ψέμα ως αλήθεια τον έχει κάνει έτσι. Τρελαίνεσαι ρε παιδί μου τώρα με όλο τον κόσμο να λέει το κόκκινο είναι μπλε και το μπλε είναι κόκκινο ότι το κόκκινο γίνεται μπλε και τα λοιπά και μην τολμήσεις να πεις αλλιώς. Μόνο οι ιδεολογίες εγκεγκριμένες από τον Κουλη στέκουν..Εχει δίκιο ο Στέφανος Χίος. Μπορεί να τα λέει κάπως υπερβολικά μερικές φορές, αλλά κατά βάθος είναι σωστός.
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.783
- Πόντοι
- 5.956
Στον αέρα της σημερινής εκπομπής, αποφάσισε ο Στέφανος Χίος, να διακόψει τις ζωντανές ραδιοφωνικές του εκπομπές, που συνάρπασαν πλήθος κόσμου.
Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου: “Μετά από πολύ σκέψη αποφασίζω, να διακόψω τις ζωντανές εκπομπές, παρά το γεγονός ότι τις παρακολουθούσε πλήθος φίλων ακροατών και γυναικών φιλενάδων μου. Πιέσεις ασφυκτικού περιεχομένου, συνεχείς απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου, επαγγελματικές τριβές με την εταιρεία στην οποία εργάζομαι, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τους Ραδιομακελάρηδες. Εις το επανιδείν σε άλλα μαρμαρένια αλώνια. Σας ευχαριστώ όλους θερμώς”.
Στέφανος Χίος
Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου: “Μετά από πολύ σκέψη αποφασίζω, να διακόψω τις ζωντανές εκπομπές, παρά το γεγονός ότι τις παρακολουθούσε πλήθος φίλων ακροατών και γυναικών φιλενάδων μου. Πιέσεις ασφυκτικού περιεχομένου, συνεχείς απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου, επαγγελματικές τριβές με την εταιρεία στην οποία εργάζομαι, με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τους Ραδιομακελάρηδες. Εις το επανιδείν σε άλλα μαρμαρένια αλώνια. Σας ευχαριστώ όλους θερμώς”.
Στέφανος Χίος
satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.783
- Πόντοι
- 5.956
Εγραψε ο Στέφανος πάλι.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.907
- Πόντοι
- 3.656
Αναζητείται ο Στέφανος Χίος μετά τη μήνυση της Αλεξίας Μπακογιάννη - Το σήμα της Αστυνομίας για το επεισόδιο στο καφέΜήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατέθεσε σύμφωνα με την Αστυνομία, η Αλεξία Μπακογιάννη στις 15.55 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης
www.newsit.gr
|
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 239
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις