Νέα

Στέφανος Χίος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δεν υπάρχουν όρια στο χιούμορ
και γενικά δεν υπάρχουν όρια πουθενά  :cheesy:
Βεβαια,τυπε,χιουμορ ειναι να λες οτι μια επιχειρηση ειναι κλεφτες και απατεωνες επειδη το ειπε ενας ασχετος που δε ξερει τι του γινεται και συ το υιοθετεις βαζοντας το φορα παρτιδα σαν να ειναι ετσι,,να βαζεις ειδησεις προ τριετιας και να τις παρουσιαζεις σαν τωρινες,να λες ψεμματα εν γνωσει σου σωστα σκεφτομενος οτι υπαρχουν ηλιθιοι που δε δυιλιζουν τιποτα και αλλα πολλα.Μαλλον εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ.Και μενα μ αρεσει να βλεπω και να ακουω Τραγκα που κανει σοου αλλα δε τα παιρνω και ολα τοις μετροιτις με τον γελοιο τον Χιο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Βεβαια,τυπε,χιουμορ ειναι να λες οτι μια επιχειρηση ειναι κλεφτες και απατεωνες επειδη το ειπε ενας ασχετος που δε ξερει τι του γινεται και συ το υιοθετεις βαζοντας το φορα παρτιδα σαν να ειναι ετσι,,να βαζεις ειδησεις προ τριετιας και να τις παρουσιαζεις σαν τωρινες,να λες ψεμματα εν γνωσει σου σωστα σκεφτομενος οτι υπαρχουν ηλιθιοι που δε δυιλιζουν τιποτα και αλλα πολλα.Μαλλον εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ.Και μενα μ αρεσει να βλεπω και να ακουω Τραγκα που κανει σοου αλλα δε τα παιρνω και ολα τοις μετροιτις με τον γελοιο τον Χιο.

έλα μωρέ σιγά.
το καθηστερημένο που θα πιστέψει τον κάθε χίο-τράγκα-χατζηνικολάου-μπογδάνο κτλ κτλ αν δεν πιστέψει την μαλακία που θα ακούσει από αυτούς πίστεψε με θα βρει άλλη μαλακία να πιστέψει.
όπως καταλαβαίνεις δεν έχει σημασεία...

.....
σήμερα θα γίνει της πουτάνας στο μακελειό με το τουρκορωσικο σκηνικό  :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εσυ ο "πολυμαθης" το (ξανα)διαβασες το λευιτικο 'η εχεις αφοσιωθει να σπερνεις και αλλου τη σοφια σου;
κανεις αβαντα και στον ξυδη παναθεμα σε :2funny:, κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα.

ξυδη το μονο που δε μας απεδειξες ακομα ειναι αν οι προφητιες του παισιου, τις οποιες ανεβαζει ο χιος, ειναι αληθινες 'η οχι :jerking:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εσυ ο "πολυμαθης" το (ξανα)διαβασες το λευιτικο 'η εχεις αφοσιωθει να σπερνεις και αλλου τη σοφια σου;
κανεις αβαντα και στον ξυδη παναθεμα σε :2funny:, κουτσοι στραβοι στον αγιο παντελεημονα.

ξυδη το μονο που δε μας απεδειξες ακομα ειναι αν οι προφητιες του παισιου, τις οποιες ανεβαζει ο χιος, ειναι αληθινες 'η οχι :jerking:
Σαφως και το ξαναδιαβασα, αφου επανειλημμενα το παραμυθι της Καινης Διαθηκης γραφει οτι ο νομος της Παλαιας ισχυει αποδιδοντας τα λογια στο "Χριστο". Θελω να ξερω με τι ταλιμπαν εχω να κανω οταν ακουω "χριστιανος" γι'αυτο και το ξαναδιαβασα. ;) Μαλλον εσυ δεν τα διαβαζεις καλα απ'οτι φαινεται. Ανετρεξε στο τελευταιο μου μηνυμα πανω στο θεμα στο διπλα θρεντ να κανεις μια επαναληψη. Οταν τελειωσεις να ενημερωνεσαι απο το μακελειο και το defencenet φυσικα. Κατσε να σε βοηθησω γιατι το defencenet ανεβασε πολλες παπαριες σημερα και θα εχεις περιορισμενο χρονο στη διάθεσή σου υποθετω.

Καλα εννοειται οτι δε διαβασα το λινκ που παρεθεσες. Οποτε με τους Εβραιους λοιπον τι γινεται? Να υποθεσω οτι ο,τι γραφεται εδω μεσα για τους μουσουλμανους ισχυει και για τους Εβραιους που αποδεχονται πληρως την Παλαια?

Αυτα τα επιχειρηματα ειναι γνωστα και παλια παντως. Η Παλαια Διαθηκη μπορει να εχει συμπεριληφθει και κατα λαθος, δεν εξεταζω αυτο. Το κειμενο κρινω αποκλειστικα. Και στην τελικη ο Θεος της Παλαιας με τα αισχη δεν ειναι ιδιος με τον Θεο της Καινης? Η Καινη στηριζει τα "διδαγματα" της Παλαιας βλεπω εγω παντως.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Β' 3:16-17 16 πᾶσα γραφὴ θεόπνευστος καὶ ὠφέλιμος πρὸς διδασκαλίαν, πρὸς ἔλεγχον, πρὸς ἐπανόρθωσιν, πρὸς παιδείαν τὴν ἐν δικαιοσύνῃ, 17 ἵνα ἄρτιος ᾖ ὁ τοῦ Θεοῦ ἄνθρωπος, πρὸς πᾶν ἔργον ἀγαθὸν ἐξηρτισμένος.

ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 16:17-17 16 ῾Ο νόμος καὶ οἱ προφῆται ἕως ᾿Ιωάννου· ἀπὸ τότε ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ εὐαγγελίζεται, καὶ πᾶς εἰς αὐτὴν βιάζεται. 17 εὐκοπώτερον δέ ἐστι τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν παρελθεῖν ἢ τοῦ νόμου μίαν κεραίαν πεσεῖν.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 5:17-19 17 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας· οὐκ ἦλθον καταλῦσαι, ἀλλὰ πληρῶσαι. 18 ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἕως ἂν παρέλθῃ ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ, ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται. 19 ὃς ἐὰν οὖν λύσῃ μίαν τῶν ἐντολῶν τούτων τῶν ἐλαχίστων καὶ διδάξῃ οὕτω τοὺς ἀνθρώπους, ἐλάχιστος κληθήσεται ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν· ὃς δ᾿ ἂν ποιήσῃ καὶ διδάξῃ, οὗτος μέγας κληθήσεται ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν.

Οχι οτι τα παραδειγματα βιας και φονου απο την Καινη Διαθηκη δεν ειναι τοσα που εχω πελαγωσει αυτη τη στιγμη, πχ,

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 10:14-15 14 καὶ ὃς ἐὰν μὴ δέξηται ὑμᾶς μηδὲ ἀκούσῃ τοὺς λόγους ὑμῶν, ἐξερχόμενοι ἔξω τῆς οἰκίας ἢ τῆς πόλεως ἐκείνης ἐκτινάξατε τὸν κονιορτὸν τῶν ποδῶν ὑμῶν. 15 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀνεκτότερον ἔσται γῇ Σοδόμων καὶ Γομόρρας ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ἢ τῇ πόλει ἐκείνῃ.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 10:33-39 33 ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς. 34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ. 37 ῾Ο φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· 38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος. 39 ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ 11:20-24 20 Τότε ἤρξατο ὀνειδίζειν τὰς πόλεις ἐν αἷς ἐγένοντο αἱ πλεῖσται δυνάμεις αὐτοῦ, ὅτι οὐ μετενόησαν· 21 οὐαί σοι, Χοραζίν, οὐαί σοι, Βηθσαϊδά· ὅτι εἰ ἐν Τύρῳ καὶ Σιδῶνι ἐγενήθησαν αἱ δυνάμεις αἱ γενόμεναι ἐν ὑμῖν, πάλαι ἂν ἐν σάκκῳ καὶ σποδῷ καθήμεναι μετενόησαν. 22 πλὴν λέγω ὑμῖν, Τύρῳ καὶ Σιδῶνι ἀνεκτότερον ἔσται ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ἢ ὑμῖν. 23 καὶ σὺ Καπερναούμ, ἡ ἕως τοῦ οὐρανοῦ ὑψωθεῖσα, ἕως ᾅδου καταβιβασθήσῃ· ὅτι εἰ ἐν Σοδόμοις ἐγενήθησαν αἱ δυνάμεις αἱ γενόμεναι ἐν σοί, ἔμειναν ἂν μέχρι τῆς σήμερον. 24 πλὴν λέγω ὑμῖν ὅτι γῇ Σοδόμων ἀνεκτότερον ἔσται ἐν ἡμέρᾳ κρίσεως ἢ σοί.

Βλεπουμε μια εμμονη με τους "απιστους" λοιπον και εδω λοιπον... Απ'ολα εχει το μενου. Θες δουλεία? Εχει,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ 6:5-9 5 Οἱ δοῦλοι ὑπακούετε τοῖς κυρίοις κατὰ σάρκα μετὰ φόβου καὶ τρόμου ἐν ἁπλότητι τῆς καρδίας ὑμῶν ὡς τῷ Χριστῷ, 6 μὴ κατ' ὀφθαλμοδουλίαν ὡς ἀνθρωπάρεσκοι, ἀλλ' ὡς δοῦλοι τοῦ Χριστοῦ, ποιοῦντες τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ ἐκ ψυχῆς, 7 μετ' εὐνοίας δουλεύοντες ὡς τῷ Κυρίῳ καὶ οὐκ ἀνθρώποις, 8 εἰδότες ὅτι ὃ ἐάν τι ἕκαστος ποιήσῃ ἀγαθόν, τοῦτο κομιεῖται παρὰ τοῦ Κυρίου, εἴτε δοῦλος εἴτε ἐλεύθερος. 9 Καὶ οἱ κύριοι τὰ αὐτὰ ποιεῖτε πρὸς αὐτούς, ἀνιέντες τὴν ἀπειλήν, εἰδότες ὅτι καὶ ὑμῶν αὐτῶν ὁ Κύριός ἐστιν ἐν οὐρανοῖς, καὶ προσωποληψία οὐκ ἔστι παρ' αὐτῷ.

Θες θανατωση των πουστηδων και λοιπων ανωμαλων? Εχει,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ 1:27-32 27 ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες. 28 Καὶ καθὼς οὐκ ἐδοκίμασαν τὸν Θεὸν ἔχειν ἐν ἐπιγνώσει, παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς ἀδόκιμον νοῦν, ποιεῖν τὰ μὴ καθήκοντα, 29 πεπληρωμένους πάσῃ ἀδικίᾳ, πορνείᾳ πονηρίᾳ πλεονεξίᾳ κακίᾳ, μεστοὺς φθόνου φόνου ἔριδος δόλου κακοηθείας, 30 ψιθυριστάς, καταλάλους, θεοστυγεῖς, ὑβριστάς, ὑπερηφάνους, ἀλαζόνας, ἐφευρέτας κακῶν, γονεῦσιν ἀπειθεῖς, 31 ἀσυνέτους, ἀσυνθέτους, ἀστόργους, ἀσπόνδους, ἀνελεήμονας· 32 οἵτινες τὸ δικαίωμα τοῦ Θεοῦ ἐπιγνόντες, ὅτι οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες ἄξιοι θανάτου εἰσίν, οὐ μόνον αὐτὰ ποιοῦσιν, ἀλλὰ καὶ συνευδοκοῦσι τοῖς πράσσουσι.

Θες βιασμους της περιουσιας που λεγεται γυναικα πληρωνοντας απλα ενα προστιμο στον πατερα και μετα γαμο? Εχει στην Παλαια. Θες οργια με 3χρονα κοριτσακια αιχμαλωτους που οργανωνει ο Μωυσης? Εχει στην Παλαια και στο Ταλμουδ.

Δεν ειπα οτι τα κανουν οι Χριστιανοι αυτα. Αν ομως ξεπεφταν στον βαρβαρισμο, οι δικαιολογιες απο τα "ιερα κειμενα" ειναι εκει. Το επιχείρημά μου απλα ειναι οτι το να κρινεις το κειμενο μονο μιας απο τις τρεις Αβρααμικες θρησκειες ειναι τουλαχιστον υποκριτικο. Και το κοβω εδω.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σαφως και το ξαναδιαβασα, αφου επανειλημμενα το παραμυθι της Καινης Διαθηκης γραφει οτι ο νομος της Παλαιας ισχυει αποδιδοντας τα λογια στο "Χριστο". Θελω να ξερω με τι ταλιμπαν εχω να κανω οταν ακουω "χριστιανος" γι'αυτο και το ξαναδιαβασα. ;) Μαλλον εσυ δεν τα διαβαζεις καλα απ'οτι φαινεται. Ανετρεξε στο τελευταιο μου μηνυμα πανω στο θεμα στο διπλα θρεντ να κανεις μια επαναληψη. Οταν τελειωσεις να ενημερωνεσαι απο το μακελειο και το defencenet φυσικα. Κατσε να σε βοηθησω γιατι το defencenet ανεβασε πολλες παπαριες σημερα και θα εχεις περιορισμενο χρονο στη διάθεσή σου υποθετω.
αρτσι μπουρτσι και λουλας.
τι σχέση έχει το σάιτ από το οποίο ενημερώνομαι με τις δικές σου θεωρίες περί ορθοδοξίας.
Εγώ σου έβαλα αναφορές και από τη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια και από κάποιο σάιτ με αυτό το περιεχόμενο που άλλος ένας έξυπνος αριστερός και προοδευτικός σαν εσένα προσπαθούσε να πει την εξυπνάδα του αλλά μερικοί είστε τσακωμένοι με την αλήθεια.

Η ιδεολογία είναι το δεκανίκι του ανθρώπου που δε θέλει να σκεφτεί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φασιστακια μαζευτειτε σγουλια σγουλια,
όχι τιποτε αλλο, απλα για να εχουνε οι προοδευτικοι να μας ασχολιαζουν.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1379269107c8210e_l.jpg
    1379269107c8210e_l.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξεκινησε αλλα δεν ακουγεται ομως μολις το εφτιαξε.

αντε φασιστακια μαζευτειτε,

οι υπολοιπες δημοκρατικες και προοδευτικες δυναμεις αμα δεν εχετε τι να κανετε
δειτε & καμαρωστε τον αρχηγο σας

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άρχισε πάλι να προκαλεί ο χίος, ακούς εκεί να αμφισβητούμε την κυριαρχία του τούρκου στο αιγαίο

και επειδή δεν είδατε την εκπομπή από την αρχή, όπως εγώ, δείτε ότι απέμεινε και ΜΗΝ κλείσετε το σάιτ. μόλις κλείσει το stream πατάτε το στρογγυλό και το ξεκινάτε πάλι από την αρχή.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ξερω εγω..τοσο φανατικ του μακελειο δεν εχω ξαναδει... :o :o :o
όταν είσαι τέτοιες ώρες στο εργαστήριο ή στο γραφείο σχεδόν κάθε βράδυ κάτι πρέπει να κάνεις.
τώρα άμα σου πω ότι κάνω μετασχηματισμούς Z σε κάτι σήματα και μετρήσεις θα με πιστέψεις ή όχι;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
όταν είσαι τέτοιες ώρες στο εργαστήριο ή στο γραφείο σχεδόν κάθε βράδυ κάτι πρέπει να κάνεις.
τώρα άμα σου πω ότι κάνω μετασχηματισμούς Z σε κάτι σήματα και μετρήσεις θα με πιστέψεις ή όχι;
οχι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom