biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
θα είναι!Μακάρι βρε κορίτσι μου να είναι σύντομα
Ας σκεφτούμε αισιόδοξα )))
θα είναι!Μακάρι βρε κορίτσι μου να είναι σύντομα
θα είναι!
Ας σκεφτούμε αισιόδοξα )))
αμ δεν θα ειναι .....
για να δούμε!! πολύ θα το ήθελα από την απόλυτη ηρεμία ν γίνει χαμοοοος!
Ανατριχιασα.....
είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο μην ανησυχείς δεν κουράζομαι ειδικά με τόσο μεγάλο διάστημα ανάπαυλας 2 μήνες κοντεύουν..!!Οχι χαμός γιατι μπορει να παθεις υπερκοπωση!!
Ασε που αντι να μας κανεις μασαζ θα ζητας να σου κάνουμε εμεις (να αντιστραφούν οι ρόλοι)!
[quote author=georginio1987 notid=180779Πολύ κάλο κορίτσι και πολύ κάλο μασάζ !
είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο μην ανησυχείς δεν κουράζομαι ειδικά με τόσο μεγάλο διάστημα ανάπαυλας 2 μήνες κοντεύουν..!!
Κ λόγω του δοτικου μου χαρακτήρα προτιμώ να προσφέρω εγώ μασάζ με όλη μου την καρδιά ;)
Χαχα από εξοπλισμό είμαι πλήρης!Κάνε προμήθεια αναλωσίμων (λάδι, παντόφλες, κλπ) απο τώρα γιατί όταν θα ξεκινήσει η κίνηση μάλλον δεν θα προλαβαίνεις!!!!
;) ;) ;)
σε αυτό έχεις δίκιο.Αμα δε βγει εμβόλιο , μην ελπίζετε σε επαναφορά στην -όπως την ξέραμε- εποχή.
Καλή μεγάλη εβδομάδα γλυκέ μου!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στα πιο αισθησιακά και απαλά χέρια του μασάζ... Ελπίζω τώρα λόγω των ημερών να ξεκουράζεσαι γιατί μετά βλέπω να παίρνεις φωτιά... κ εσύ και εμείς μαζί... Τι θα έλεγες λόγω των γεγονότων και ότι δεν μπορούμε να σε επισκεφτούμε να ανέβαζες μια φωτογραφία για το λαό σου...? Τα φιλιά μου και καλή Ανάσταση σου εύχομαι...
ωχ!λες τέλος μαϊου κ αν ?Προβλεπεται ευκολα ακομη τουλαχιστον ακομα 1,5 με 2 μηνες αργια
Εν τω μεταξυ μεχρι τωρα ημουν πολυ χαλαρος τωρα εχουν αρχισει ολα και βαρανε κοκκινο
Καλή μεγάλη εβδομάδα γλυκέ μου!
Ξεκούραση κ όσο περισσότερο δημιουργικός χρόνος!
Θα προσπαθήσω ν ανεβάσω κάποια φωτογραφία με ένα από τα φορέματα της καινούργιας συλλογής αφού προς το παρόν δεν μπορώ ν τα παρουσιάσω σε live performance ;)
Καλή μεγάλη εβδομάδα γλυκέ μου!
Ξεκούραση κ όσο περισσότερο δημιουργικός χρόνος!
Θα προσπαθήσω ν ανεβάσω κάποια φωτογραφία με ένα από τα φορέματα της καινούργιας συλλογής αφού προς το παρόν δεν μπορώ ν τα παρουσιάσω σε live performance ;)