Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
θα επρεπε παντως η πολιτικη προστασια να μεριμνησει και για τετοια θεματα , πχ εγω ειμαι ενα μηνα+ σπιτι δεν εχω βγει ουτε για σουπερ μαρκετ ολα ηλεκτρονικα τα παραγγελνω  και δεν εχω συναναστραφει με κανεναν οποτε εχω ξεπερασει και τις 14 μερες , κοπελες στο χωρο δοξα το θεο υπαρχουν παρα πολλες , ας ανιστοιχουσαν μια κοπελα που και η ιδια εχει ξεπερασει το 14ημερο  με εναν πελατη και τελος  και να σου λεει μονο εσυ εισαι γιαυτη και μονο αυτη ειναι για σενα , βγαλε και ενα κωδικο για μηνυματακι και ολα καλα  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
ανοργανωσια ρε γαμωτο  χαχαχαχα

ΥΓ. Ωχ βαλε μας και φορεματα εσωρουχα κλπ , ειμαστε που ειμαστε θα μασαμε σιδερα  :erection:
Καλο πασχα και καλη Ανασταση να εχετε ολοι

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.034
μονο φορεματα εχει η συλλογη ?? απο lingerie τιποτα ?
πάρα πολλά ,κιμονό, lingerie κτλ απλά δεν ανεβάζω τετοια σε δημόσια θέα.
Η βασική μου ιδιότητα είναι αυτή της μασάζ όποτε δεν ταιριάζει με το προφίλ μου ν ανεβάσω γυμνές η αποκαλυπτικες φωτό.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.034
θα επρεπε παντως η πολιτικη προστασια να μεριμνησει και για τετοια θεματα , πχ εγω ειμαι ενα μηνα+ σπιτι δεν εχω βγει ουτε για σουπερ μαρκετ ολα ηλεκτρονικα τα παραγγελνω  και δεν εχω συναναστραφει με κανεναν οποτε εχω ξεπερασει και τις 14 μερες ,ας ανιστοιχουσαν μια κοπελα που και η ιδια εχει ξεπερασει το 14ημερο  με εναν πελατη και τελος  και να σου λεει μονο εσυ εισαι γιαυτη και μονο αυτη ειναι για σενα , βγαλε και ενα κωδικο για μηνυματακι και ολα καλα  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
ανοργανωσια ρε γαμωτο  χαχαχαχ

Καλο πασχα και καλη Ανασταση να εχετε ολοι
καλησπέρα!
Έχεις απόλυτο δίκιο έτσι θα έπρεπε να υπάρχει ένα σύστημα κ εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές κ έτσι θα υπήρχε κ σχέση αποκλειστικότητας κ απόλυτης εμπιστοσύνης αλλά που τέτοια τύχη..
Καλή δύναμη προς τ παρόν κ καλή εντελώς διαφορετική φέτος Ανάσταση ;)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Η βασική μου ιδιότητα είναι αυτή της μασάζ όποτε δεν ταιριάζει με το προφίλ μου ν ανεβάσω γυμνές η αποκαλυπτικες φωτό.

ε καλα μην ορκιζεσαι , καπου σε εχει παρει το ματι μου ... πιο παλια βεβαια...
οσο για τισ ιδιοτητες σας κυρια μου και τις ξερουμε και μας εχετε περιποιηθει στο παρελθον

:knockinb: :knockinb:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.034
Στεφανία μου σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .
Εισαι το πιο γλυκό κορίτσι του χώρου .
Αωυπομονώ για την ώρα που θα επανέλθουμε στην κανονικότητα  και θ μπορέσω να αφεθώ στα θαυματουργά χεράκια σου .
Υπομονή - κουράγιο και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ευχαριστω γλυκέ μου ;)
Όλα καλά θα πάνε όσο κ αν είναι μια δυσκολη δοκιμασία όλο αυτό θα το ξεπεράσουμε!! ;)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Κακως!! :grin:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
κατσε και λιγο ησυχος ρε γερο μου,που ολο αποκαλυπτικα και γυμνα θελεις.εδω εχουμε μεγαλη εβδομαδα και κοροναιο.αλωστε το κοριτσι δεν μας εχει συνηθησει σε τετοιου ειδους θεαματα.μασαζ ομως κανει καταπληκτικο ε?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κατσε και λιγο ησυχος ρε γερο μου,που ολο αποκαλυπτικα και γυμνα θελεις.εδω εχουμε μεγαλη εβδομαδα και κοροναιο.αλωστε το κοριτσι δεν μας εχει συνηθησει σε τετοιου ειδους θεαματα.μασαζ ομως κανει καταπληκτικο ε?

Αγκρινο κ επαυξανω
Καυλαντα κανουμε
Σε ολα καταπληκτικη ειναι :afro:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Αγκρινο κ επαυξανω
Καυλαντα κανουμε
Σε ολα καταπληκτικη ειναι :afro:
ναι ρε πλακουλα κανω και γω.εμεις δεν παρεξηγιομαστε.επ ευκαιρια καλη ανασταση σε ολους και ολες.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
χαχαχαχαχ βρε τον Τζίμι!!
Μεγάλη εβδομάδα εγκράτεια κ αποφυγή των πειρασμών!!
Νηστειαααααα

Τι νηστεία μας λές?
Μείναμε μέσα και μονο τρώμε!! Οταν θα σε επισκεφθούμε θα πρέπει να κανεις σπεσιαλ ενισχύσεις στο μασαζοκρεβατο!!!

anthimos93

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
118
Πόντοι
1
Στεφάνια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη ότι καλύτερο σου εύχομαι με υγεία και ευτυχία!!!

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.034
Στεφάνια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη ότι καλύτερο σου εύχομαι με υγεία και ευτυχία!!!
αληθώς ο κύριος!
Υγεία και αγάπη :)
Κ ν μπορούμε επιτέλους ν απολαύσουμε όσες χαρές έχουμε στερηθεί τόσες μέρες!

xronakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
343
Πόντοι
21
Χριστος Ανεστη κ απο μενα Στεφανια μου Χρονια σου πολλα με υγεια κ ευτυχια.Κανουμε υπομονη για να απολαυσουμε οσο συντομοτερα γινετε το θεικο μασαζ σου και την ενεργεια που αποκομιζουμε απο το υπεροχο περιβαλλον σου,Φιλακια πολλαααααααααα.
Υ.Γ Μας λειπεις πολυ.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.034
Χριστος Ανεστη κ απο μενα Στεφανια μου Χρονια σου πολλα με υγεια κ ευτυχια.Κανουμε υπομονη για να απολαυσουμε οσο συντομοτερα γινετε το θεικο μασαζ σου και την ενεργεια που αποκομιζουμε απο το υπεροχο περιβαλλον σου,Φιλακια πολλαααααααααα.
Υ.Γ Μας λειπεις πολυ.
υγεία κ αισιοδοξία πάνω από όλα γλυκέ μου!
Κ μένα μου έχει λείψει η γλυκιά αίσθηση ευδαιμονίας που γεμίζει τα συναισθήματα μου καθώς προσφέρω μασάζ!
Μακάρι ν οδεύουμε στο τέλος αυτού του περιορισμού κ ν σταματήσει το βασανιστήριο της απαγόρευσης!
Όλα θα πάνε καλά :*
Φιλάκια

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.743
Πόντοι
456