jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Κι εγώ μάσησα τις τρελές παραμυθες....αλλα πλήρωσα και έμαθα....
Για πε
Κι εγώ μάσησα τις τρελές παραμυθες....αλλα πλήρωσα και έμαθα....
τι να πω....δεν περασα καλά....αν εσυ περασες,οκ .δεν θα διαφωνήσω....Μπορεί να είναι η χημεία,τα μαθηματικα,τα αρχαία....Για πε
τι να πω....δεν περασα καλά....αν εσυ περασες,οκ .δεν θα διαφωνήσω....Μπορεί να είναι η χημεία,τα μαθηματικα,τα αρχαία....
Για μενα η κοπελα ειναι ο ορισμος του gfe!!
μασαζ άτεχνο ,ύφος παγωμένο....Δ ν ευχαριστηθηκα καθόλου,μη λεω και πολλά για αυτη αρπαζεται,και μπαίνει εδώ και σε διαβάζει κανονικά....αλλα ,το ξαναλέω,μονο αν πας εχεις γνώμη....τοσοι ενθουσιασμένοι πελάτες δεν μπορει να εχουν όλοι άδικο.....Σύμφωνοι και κατανοητό! Μπορώ να ρωτήσω όμως τι σε χάλασε?
κι εγω μια φορα έχω παει! Θέλω να ξαναπάω, πέρασα πολύ καλά, αλλά πολύ μακριάαααααμασαζ άτεχνο ,ύφος παγωμένο....Δ ν ευχαριστηθηκα καθόλου,μη λεω και πολλά για αυτη αρπαζεται,και μπαίνει εδώ και σε διαβάζει κανονικά....αλλα ,το ξαναλέω,μονο αν πας εχεις γνώμη....τοσοι ενθουσιασμένοι πελάτες δεν μπορει να εχουν όλοι άδικο.....
προσωπικα θεωρω οτι η κοπελα υστερει ως ενα βαθμο στο θεμα της εμφανισης... αν κι αυτο ειναι υποκειμενικο ζητημα, περι ορεξεως... ουδεις λογος!
εαν ειχε και την εμφανιση στο ολο πακετο, εκτιμω οτι η τιμη θα ηταν διαφορετικη, ή μπορει να ηταν υποδεεστερη στις υπηρεσιες της... βεβαια αυτο δεν παυει να ειναι μια υποθεση...
προκειται για μια ωριαια(+) συνευρεση... πας, δεχεσαι τις προσφερόμενες υπηρεσειες, είτε αυτές αφορούν το μασαζ και την εκτόνωση δια χειρομάλαξης, ειτε το φουλ πακετο (τα οποια και προσφερει με ζεση κι οχι εν ειδει αγγαρείας)...και χαιρεται...
αυτα περι χημειων, φυσικων και... αρχαιων κωμωδιων, δεν τα καταλαβαινω... (τι χημεια χρειαζεται για να απολαυσεις ενα μασαζ ή χειρομαλαξη φαλου!)...
θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο συγκεκριμενοι, για μια πιο επικοδομητικη κουβεντα...
οπως κι επισης θα ηταν γονιμο να αναφερθουν κοπελες με αντιστοιχη σχεση τιμης - προσφερομενης υπηρεσιας -(αξιοπρεπους) χωρου, για να συγκρινουμε και για να εχουμε ενα μπουσουλα για τα κριτιρια και τα επιπεδα του "ιδανικου" (υπο τα συγκεκριμενα δεδομενα) του καθενος...
edit: την ωρα που εγραφα ειδα οτι ο "φιλος" εγινε πιο συγκεκριμενος... δεκτον!
ρε παιδια, δεν εχει νοημα να προσπαθεις να αλλαξεις την αποψη καποιου που ειχε μια αρνητικη εμπειρια ή καποιου που ειχε μια θετικη εμπειρια.
Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι:
Πριν την πρωτη επαφη να ξερουμε αν η ζυγαρια ειναι θετικη ή αρνητικη, τιποτα αλλο. Μετα την πρωτη επαφη, εχουμε αποψη και την γραφουμε!
Φυσικα και σε καποιους δεν θα αρεσει, φυσικα και καποιοι θα περνανε παντα καλα.
Ξερω τη Στεφ κατι χρονια και ποτε δεν ειχα καν "μετρια" εμπειρια... παντα ηταν απο καλα εως πολυ καλα η ωρα μου μαζι της.
Η χημεια και τα μαθηματικα, παιζουν ρολο, και παντα θα παιζουν, κυριως στο ειδος της παροχης που δινει!
Ενα αρνητικο σχολιο λοιπον ή και δυο και τρια, στον ογκο που αφηνει ευχαριστημενους, δειχνει οτι δεν εχει πεσει η ποιοτητα.
(Σημ. πριν καιρο, ειχα ενα θεμα που με ενοχλησε, το εγραψα εδω και η αντιδραση της ηταν να εκνευριστει αρχικα αλλα τελικα να ρωτησει κατα λεξη "τι μπορω να κανω για να το διορθωσω". Αμα λοιπον, βρειτε τετοια αντιμετωπιση στο χωρο απο αλλη κοπελα, να μου πειτε και μενα)
Πολύ σωστά, εδώ μέσα περνουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όπως και να το κάνουμε (πέρα από κάποια θέματα που είναι αντικειμενικά πχ υγεία, καθαριότητα κτλ) μιλάμε για καταστάσεις εντελώς υποκειμενικά, γιαυτό το σημαντικότερο όλων, η χημεία!ρε παιδια, δεν εχει νοημα να προσπαθεις να αλλαξεις την αποψη καποιου που ειχε μια αρνητικη εμπειρια ή καποιου που ειχε μια θετικη εμπειρια.
Πριν την πρωτη επαφη να ξερουμε αν η ζυγαρια ειναι θετικη ή αρνητικη, τιποτα αλλο. Μετα την πρωτη επαφη, εχουμε αποψη και την γραφουμε!
Ξερω τη Στεφ κατι χρονια και ποτε δεν ειχα καν "μετρια" εμπειρια... παντα ηταν απο καλα εως πολυ καλα η ωρα μου μαζι της.
Η χημεια και τα μαθηματικα, παιζουν ρολο, και παντα θα παιζουν, κυριως στο ειδος της παροχης που δινει!
Ενα αρνητικο σχολιο λοιπον ή και δυο και τρια, στον ογκο που αφηνει ευχαριστημενους, δειχνει οτι δεν εχει πεσει η ποιοτητα.
(Σημ. πριν καιρο, ειχα ενα θεμα που με ενοχλησε, το εγραψα εδω και η αντιδραση της ηταν να εκνευριστει αρχικα αλλα τελικα να ρωτησει κατα λεξη "τι μπορω να κανω για να το διορθωσω". Αμα λοιπον, βρειτε τετοια αντιμετωπιση στο χωρο απο αλλη κοπελα, να μου πειτε και μενα)
καλησπέρα!σε ευχαριστώ πολύ γιαυτη την ειλικρινή γνώμη.μπραβο στη Στεφανια! Σταθερα σε ψηλο επιπεδο χρονια τωρα , κι ας την εχουν γλωσσοφαει αντρες και γυναικες ;)
ρε παιδια, δεν εχει νοημα να προσπαθεις να αλλαξεις την αποψη καποιου που ειχε μια αρνητικη εμπειρια ή καποιου που ειχε μια θετικη εμπειρια.