Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.624
Πόντοι
496
Η ατμοσφαιρα που φτιαχνει η στεφανια και το μασαζ που κανει δυσκολα θα το βρειτε αλλου σε αυτες τις τιμες. Εχω απογοητευτει απο τα μαγαζια που εχω επισκεφθει ως τωρα και κλαιω τα λεφτα μου, μονο με τη στεφανια περναω οντως καλα και μου αποφορτιζει την ενταση. Και το πιο σημαντικο, υπαρχει παντα καλη επικοινωνια και ειναι ομιλητικοτατη, οχι σαν κατι αλλες θεοξυνες
ποτέ μην τις πεις όμως ότι πήγες με αλλη, ζηλεύει!!

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
σκεη μαλακια χωρις μασαζ εχει στο προγραμμα?ποσσο χρεωνει?

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Χθεσινή επίσκεψη στο "φαινόμενο" Βίκυ-Στεφανία...Μετά από πολλά καλά που άκουσα και κάποια αρνητικά και αφού επιτέλους καταφέραμε να βρεθούμε, (όπως έχουν πεί και άλλοι εδώ επικοινωνία πανεύκολη και υπεράνετο παρκιν).
H κοπέλα είναι πολύ πιο σέξι και όμορφη από οτι στις φωτογραφίες. Προσωπική άποψη αλλά πιστεύω αντικειμενική.
Το σώμα της θηλυκό με ωραία πιασίματα ό,τι πρέπει για τα δικά μου γούστα..Προσωπάκι ωραίο με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και ζουμερά χειλάκια.
Το μασάζ της πολύ καλό, ανταποκρίθηκε άμεσα όταν της ζήτησα μεγαλύτερη πίεση καθώς ήμουν αρκετά πιασμένος αλλά και όταν της ζήτησα να δυναμώσει τη θέρμανση..Γενικά πέρασα υπέροχα και σήμερα νιώθω άλλος άνθρωπος.Στεφανία μου σε ευχαριστώ για όλα είσαι μια γλύκα και θα τα πούμε ξανά με την πρώτη ευκαιρία!!
Sexaki έγινε;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
φίλε άκου θα σου πληρώσω εγώ την επίσκεψη κ αν σου πει δεν έχει σεξ θα σου δώσω κ εσένα αλλά τοσα να σταματήσεις να μας τα πριζεις

Αρκεί να έχεις κάνει μπανάκι ν; μπορούμε να κάτσουμε στο ίδιο δωμάτιο όχι να μην μπορούμε να είμαστε ούτε στην ίδια πολυκατοικία από την μποχα
Γιατί είναι ένας από τους λίγους λόγους που η Στεφανία θα αρνηθεί τις υπηρεσίες τής ο επόμενος λόγος είναι να είσαι μαλακας

GreekNightmare

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σκεη μαλακια χωρις μασαζ εχει στο προγραμμα?ποσσο χρεωνει?

Μα τι εκφρασεις ειναι αυτες?? Τς τς τς
Το κοριτσι λεμε ειναι αποφοιτη πανεπιστημιου! Ειναι σπουδαγμενη!
Δεν ειναι καμμια πουτανα για να μιλας ετσι!
Το επικεντρο των συναντησεων ειναι λεμε το επαγγελματικο, καλο μασαζ!
Αλλο που ψωνιζει πελατες απο το "bourdela" και με τους μισους πηδιεται γιατι τα 100 ευρα έχουν γλύκα.
Θα σε παρακαλούσα όμως να προσεχεις τις εκφρασεις σου, ακους εκει "σκετη μαλακια"!
Μασαζ με "αισθησιακες προεκτασεις" ειπαμε το λεμε μπροστα της, αλλιως θα σου κανει κι εσενα μαθηματα ηθικης και ειλικρίνειας.
(Εγω παντως σεβομαι πολυ περισσοτερο πουτανες χωρις πτυχια που γνωριζουν τι ειναι και τι κανουν - παρά τέτοια ψεύτικα άτομα κι ας κανει το καλυτερο "μασαζ")

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Μια πολύ γλυκιά καλημέρα με την καλύτερη διάθεση! :*

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
d4tfg4I5UwDghdf4tyswLHzBCOp.jpg

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.865
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! κανονικά διάθεσιμη όλες τις γιορτινες μέρες!

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.357
Πόντοι
1.076
στα βορεια δικια μας ειναι jimy... :walkingpenis:

pirateman