spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
έχει γούστο???...Θα ντυθεις αγιοβασιλίτσα????
Μαρί, αληθεύει αυτό που λέει ο Λεόν....??
έχει γούστο???...Θα ντυθεις αγιοβασιλίτσα????
ποτέ μην τις πεις όμως ότι πήγες με αλλη, ζηλεύει!!Η ατμοσφαιρα που φτιαχνει η στεφανια και το μασαζ που κανει δυσκολα θα το βρειτε αλλου σε αυτες τις τιμες. Εχω απογοητευτει απο τα μαγαζια που εχω επισκεφθει ως τωρα και κλαιω τα λεφτα μου, μονο με τη στεφανια περναω οντως καλα και μου αποφορτιζει την ενταση. Και το πιο σημαντικο, υπαρχει παντα καλη επικοινωνια και ειναι ομιλητικοτατη, οχι σαν κατι αλλες θεοξυνες
έχει γούστο???...
Μαρί, αληθεύει αυτό που λέει ο Λεόν....??
σκεη μαλακια χωρις μασαζ εχει στο προγραμμα?ποσσο χρεωνει?
Sexaki έγινε;Χθεσινή επίσκεψη στο "φαινόμενο" Βίκυ-Στεφανία...Μετά από πολλά καλά που άκουσα και κάποια αρνητικά και αφού επιτέλους καταφέραμε να βρεθούμε, (όπως έχουν πεί και άλλοι εδώ επικοινωνία πανεύκολη και υπεράνετο παρκιν).
H κοπέλα είναι πολύ πιο σέξι και όμορφη από οτι στις φωτογραφίες. Προσωπική άποψη αλλά πιστεύω αντικειμενική.
Το σώμα της θηλυκό με ωραία πιασίματα ό,τι πρέπει για τα δικά μου γούστα..Προσωπάκι ωραίο με ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και ζουμερά χειλάκια.
Το μασάζ της πολύ καλό, ανταποκρίθηκε άμεσα όταν της ζήτησα μεγαλύτερη πίεση καθώς ήμουν αρκετά πιασμένος αλλά και όταν της ζήτησα να δυναμώσει τη θέρμανση..Γενικά πέρασα υπέροχα και σήμερα νιώθω άλλος άνθρωπος.Στεφανία μου σε ευχαριστώ για όλα είσαι μια γλύκα και θα τα πούμε ξανά με την πρώτη ευκαιρία!!
φίλε άκου θα σου πληρώσω εγώ την επίσκεψη κ αν σου πει δεν έχει σεξ θα σου δώσω κ εσένα αλλά τοσα να σταματήσεις να μας τα πριζειςSexaki έγινε;
σκεη μαλακια χωρις μασαζ εχει στο προγραμμα?ποσσο χρεωνει?
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! κανονικά διάθεσιμη όλες τις γιορτινες μέρες!
στα βορεια δικια μας ειναι jimy...
Δεν ξέρω μπορεί να κάνει outcall..
δυσκολο,αλλα ολα γινονται...παντως μια χαρα ειναι ο χωρος της
μα γιατί? είναι μεγάλη ευκολία...Το ξερω αλλα incall εγω ποτε!!!
μα γιατί? είναι μεγάλη ευκολία...
τι φοβάσαι? τις κάμερες?