jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μήπως τον στενοχώρησες?
Etsi
μήπως τον στενοχώρησες?
αχου χρυσουλι μου
αχου χρυσουλι μου
καλα κι εσυ μην τον πας τοσο πια στην κοντρα :- ασε να το σκεφτει λιγο :headbaning
Σωστά τα λες!καμία κόντρα αλίμονο!
Καιρό τώρα το σκέφτεται!αλλά δεν το αποφασίζει!απ' τότε που έχω δικό μου χώρο αντί ν τον διευκολύνει τον δυσκολέψε!
άντε να δούμε πότε θα μάθουμε στις παραθέσεις,να μην σβήνουμε το quote....καλα κι εσυ μην τον πας τοσο πια στην κοντρα :- ασε να το σκεφτει λιγο :headbaning
Σωστά τα λες!καμία κόντρα αλίμονο!
Καιρό τώρα το σκέφτεται!αλλά δεν το αποφασίζει!απ' τότε που έχω δικό μου χώρο αντί ν τον διευκολύνει τον δυσκολέψε!
άντε να δούμε πότε θα μάθουμε στις παραθέσεις,να μην σβήνουμε το quote....
Η Στεφη ειναι δυναμη,αλλα κ εγω εχω θεμα με το χωρο της,οχι γιατι δεν ειναι ωραιος η κατι αλλο,απλα ειναι σε πολυ αβολο σημειο για εμενα που κινουμαι κεντρο κ νοτια.Απαιτειται πολυ χρονος για τη μετακινηση.εσείς χάνετε που δεν έρχεστε σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα!!ότι είναι εντελώς αδιάλλακτος ο τζιμ είναι το πρόβλημα!όντως!
Η Στεφη ειναι δυναμη,αλλα κ εγω εχω θεμα με το χωρο της,οχι γιατι δεν ειναι ωραιος η κατι αλλο,απλα ειναι σε πολυ αβολο σημειο για εμενα που κινουμαι κεντρο κ νοτια.Απαιτειται πολυ χρονος για τη μετακινηση.
ΥΓ.πολλα φιλια Στεφη κ καλα Χριστουγεννα!
Ακριβώς αυτό το θέμα έχω και εγώ. Η κοπέλα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει, ο χώρος της είναι πολύ όμορφος, ΑΛΛΑ η τοποθεσία είναι θέμα για εμένα που βρίσκομαι στο κέντρο. Anyhow (που λένε και στο χουριό μου), καλές γιορτές στην κούκλα!Η Στεφη ειναι δυναμη,αλλα κ εγω εχω θεμα με το χωρο της,οχι γιατι δεν ειναι ωραιος η κατι αλλο,απλα ειναι σε πολυ αβολο σημειο για εμενα που κινουμαι κεντρο κ νοτια.Απαιτειται πολυ χρονος για τη μετακινηση.
ΥΓ.πολλα φιλια Στεφη κ καλα Χριστουγεννα!
πες το ψέματα άλλοι θέλουμε 100 ευρώ έξοδα πηγενε έλα κ 200χιλιομετρα στην πλάτη κ δεν κολλαμε κ άλλοι θέλουν να ανοίγουν την πόρτα τους κ να είναι απέναντι...Άλλοι δεν έχουν αξιόλογους χώρους στην πόλη τους, και εσεις δεν πάτε γιατι είναι "μακριά". λες και μιλάτε για κανα ταξίδι απόσταση. μου θυμήσατε ένα πανελλήνιο meeting που είχα πριν λίγο χρόνια στην Αθήνα, ενος αυτοκινητιστικού club. Κατέβηκαν άτομα απο Βόλο, Λάρισα, θεσσαλονίκη, Πάτρα, για καφέ στο ΣΕΦ και οι αθηναίοι δεν ήρθανε γιατι είναι "μακριά"
κάποιοι αν δεν τους κάνουν τα χατίρια καρφώνουν κ χωρίς να είναι στη γειτονιά τους...Όχι μόνο θέλουν να είναι απέναντι από την πόρτα τους αλλά εφ όσον πάνε και πηδήξουν μετά θα πάρουν τηλέφωνο στην Αστυνομία και θα καρφωσουν ότι στην γειτονιά τους υπάρχει κρυφό Μπουρδελλο