maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
μα ποτέ όμωςωπ περνεις και Σίτι τουρ???...κριτική θα γράψεις (πότε)?
Τόσα χρόνια δεν έχω γράψει θα το κάνω στα γεράματα ρε?
Ότι ξέρω βοηθάω στο φόρουμ
μα ποτέ όμωςωπ περνεις και Σίτι τουρ???...κριτική θα γράψεις (πότε)?
Καλησπέρα Μάικ!μου προκαλεί εντύπωση που για όλα μα για όλα όμως τα ευτράπελα έχεις αντίστοιχες βιωματικες-παραπλησιες εμπειρίες κ κάνεις τους αντίστοιχους συνειρμούς!
ήμουν ήσυχο παιδάκι γι'αυτόΚαλησπέρα Μάικ!μου προκαλεί εντύπωση που για όλα μα για όλα όμως τα ευτράπελα έχεις αντίστοιχες βιωματικες-παραπλησιες εμπειρίες κ κάνεις τους αντίστοιχους συνειρμούς!
συγνώμη εσύ το συνεχισες κ με ρώταγες απλά σου απανταγα...Μάικ,πήγαινε στο νημα σπαμ,αρλεκιν,και γράψε εκεί ότι σου κατέβει!
ΤΕΛΟΣ!!!!!
δεν με ενδιαφέρει το συγνώμη σου.το κάνεις συνέχεια και παντού.ελεος πια!ήμουν ήσυχο παιδάκι γι'αυτό
συγνώμη εσύ το συνεχισες κ με ρώταγες απλά σου απανταγα...
Άλλη μια απολαυστική <<θεραπευτική >> ώρα με την θεσπέσια Βίκυ-Στεφανια.Τα βελούδινα και απαλά χεράκια της και όλος ο αισθησιασμός που επικρατεί στον χώρο με οδήγησαν στο ζενίθ της απόλαυσης και του ερωτισμού!!!!Και βέβαια όλα αυτά τα πρόσφερε ντυμένη άγιο Βασιλίτσα σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων !!!!Α και μην ξεχάσω στο τέλος πριν το <<όμορφο τελείωμα>> φόρεσε και μια αισθησιακή μάσκα έτσι για να δέσει όλο το σκηνικό.!!Γλυκιά μου Στεφάνια μου να είσαι πάντα καλά να μας προσφέρεις τις υπηρεσίες σου Καλά Χριστούγεννα με υγεία !!!Στο επανιδείν.
ωραίος παίχτη!!!!Άλλη μια απολαυστική <<θεραπευτική >> ώρα με την θεσπέσια Βίκυ-Στεφανια.Τα βελούδινα και απαλά χεράκια της και όλος ο αισθησιασμός που επικρατεί στον χώρο με οδήγησαν στο ζενίθ της απόλαυσης και του ερωτισμού!!!!Και βέβαια όλα αυτά τα πρόσφερε ντυμένη άγιο Βασιλίτσα σύμφωνα με το πνεύμα των Χριστουγέννων !!!!Α και μην ξεχάσω στο τέλος πριν το <<όμορφο τελείωμα>> φόρεσε και μια αισθησιακή μάσκα έτσι για να δέσει όλο το σκηνικό.!!Γλυκιά μου Στεφάνια μου να είσαι πάντα καλά να μας προσφέρεις τις υπηρεσίες σου Καλά Χριστούγεννα με υγεία !!!Στο επανιδείν.
σου αρεσε η μασκα ατιμοΑυτα ειναι
σου αρεσε η μασκα ατιμο
μεζονέτα λέγεται παρακαλω!Δεν είναι μαγαζί είναι σπίτι μεγάλο με υπόγειο.
με αρχαιοελληνική διακόσμηση..μεζονέτα λέγεται παρακαλω!
έτσι!γτ το γούστο είναι ωραίο!με αρχαιοελληνική διακόσμηση..
όσον αφορά την περιοχή βρίσκομαι Φιλοθέη Αμαρουσίου.Που ακριβώς βρίσκεται το μαγαζι;;
με αρχαιοελληνική διακόσμηση..
δεν κάνεις καμιά βόλτα.βορεια (σχεδόν) είναι....
δεν κάνεις καμιά βόλτα.βορεια (σχεδόν) είναι....