iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Ναι, αλλά πας και στα μπουρδελάκια. Κι εκεί σαν incall δεν είναι;Δεν φοβαμαι κατι
Απλα δεν παω
Μονο χοτελι
Ναι, αλλά πας και στα μπουρδελάκια. Κι εκεί σαν incall δεν είναι;Δεν φοβαμαι κατι
Απλα δεν παω
Μονο χοτελι
Ναι, αλλά πας και στα μπουρδελάκια. Κι εκεί σαν incall δεν είναι;
Α ρε Τζίμι με τις ιδιοτροπίες σου κ τις φανερώνεις κ δημοσιως!!ν πεις ότι δεν με ξέρεις!
Με μπέρδεψες κ με κέντρο??τι φάση?
εγω ημουν πιο αντιθετος απο εσενα και οπως ξερεις σε συγκεκριμενο χωρο παω οποτε μια δοκιμη μπορεις να την κανεις ;) αν δεν σου αρεσει ντυνεσαι και φευγειςΔεν φοβαμαι κατι
Απλα δεν παω
Μονο χοτελι
εγω ημουν πιο αντιθετος απο εσενα και οπως ξερεις σε συγκεκριμενο χωρο παω οποτε μια δοκιμη μπορεις να την κανεις ;) αν δεν σου αρεσει ντυνεσαι και φευγεις
αγαπητέ,δεν παίζει να μην του αρέσει τέτοιος ωραιος χώρος! εξάλλου δεν του είμαι κ άγνωστη!εγω ημουν πιο αντιθετος απο εσενα και οπως ξερεις σε συγκεκριμενο χωρο παω οποτε μια δοκιμη μπορεις να την κανεις ;) αν δεν σου αρεσει ντυνεσαι και φευγεις
αγαπητέ,δεν παίζει να μην του αρέσει τέτοιος ωραιος χώρος! εξάλλου δεν του είμαι κ άγνωστη!
Απλά προφανώς είναι απόλυτος ο τζιμαρας κ δεν πείθεται καθόλου!
μαύρη πέτρα έριξες όμως αφού δεν έρχεσαι ακαρδε!Πως με ξερεις
Πως με ξερεις
Πως με ξερεις
Πως με ξερεις
Αφιερωμένο στον Τζίμημαύρη πέτρα έριξες όμως αφού δεν έρχεσαι ακαρδε!
Αφιερωμένο στον Τζίμη
μαύρη πέτρα έριξες όμως αφού δεν έρχεσαι ακαρδε!
δεν τον αδικώ γιατι και εγω δεν παω ;) απλος θεωρω οτι δεν ειναι διαλακτικοςαγαπητέ,δεν παίζει να μην του αρέσει τέτοιος ωραιος χώρος! εξάλλου δεν του είμαι κ άγνωστη!
Απλά προφανώς είναι απόλυτος ο τζιμαρας κ δεν πείθεται καθόλου!
εσείς χάνετε που δεν έρχεστε σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα!!ότι είναι εντελώς αδιάλλακτος ο τζιμ είναι το πρόβλημα!όντως!δεν τον αδικώ γιατι και εγω δεν παω ;) απλος θεωρω οτι δεν ειναι διαλακτικος
δεν τον αδικώ γιατι και εγω δεν παω ;) απλος θεωρω οτι δεν ειναι διαλακτικος
εσείς χάνετε που δεν έρχεστε σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα!!ότι είναι εντελώς αδιάλλακτος ο τζιμ είναι το πρόβλημα!όντως!
μαύρη πέτρα έριξες όμως αφού δεν έρχεσαι ακαρδε!
εδω φιλε εισαι λιγο φαουλ ;) αν δεν σου αρεσει κατι φευγεις πολυ απλοΚ συ??
καλα κι εσυ μην τον πας τοσο πια στην κοντρα :- ασε να το σκεφτει λιγοεσείς χάνετε που δεν έρχεστε σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα!!ότι είναι εντελώς αδιάλλακτος ο τζιμ είναι το πρόβλημα!όντως!