"Είμαι μία ιδιαίτερη περίπτωση που δεν λειτουργω με γυμνές φωτογραφίες ή πορνοθεαμα για να σε προσεγγισω εσένα ή κάθε ενδιαφερόμενο.κερδισμένος θα βγεις, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο μάσαζ που σ ταξιδεύει".
Αυτό υποστηρίζει η στεφανία και όλοι όσοι την υποστηρίζουν.
Προσωπικά το βρίσκω φουλ υποκριτικό γι αυτο και δεν σκάω τα λεφτά μου σε μια κοπέλα που το παίζει ηθική και υψηλότερο επίπεδο από τις "απλές πουτάνες".
Δεν θέλω να σου ρθει ξαφνικό, αλλά πορνοθέαμα είσαι κι εσύ, δεν διαφέρεις σε κάτι.
Και όχι δεν έρχονται για ένα "υπέροχο μασάζ που τους ταξιδεύει", έρχονται για να χύσουνε.
Υποκρισία κι από σένα κι από όσους πάνε και σκάνε τόσα λεφτά για να το παίζει και ήθος. Έλεος.
Προτιμώ να τα δώσω σε μια που δεν το παίζει ιστορία, ξέρει τι είναι - δεν υποκρίνεται, δεν προσπαθεί να διδάξει ήθος μέσα σε σελίδες για πουτάνες στους υποψήφιους πελάτες και φυσικά δεν ξεδιαλέγει μόνο τα θετικά μηνύματα, κάνοντας μάλιστα επίθεση σε όσους γράφουν αρνητικά.
Μαλακίες τραβάς κοπελιά, και στους μισούς (αν σου αρέσουν) κάθεσαι κιόλας. Άσε τα διδάγματα ήθους και τις ειρωνίες του στυλ "αααχ , τι άλλο θα διαβάσουν τα ωραία μου ματάκια".
Δεν φταις εσύ βέβαια, φταίνει όσοι στα σκάνε.
(ναι, ρε 2 φορές έχω γράψει μόνο, για όσους είναι έτοιμοι να το σχολιάσουν κι αυτό. Προτιμώ να διαβάζω, με σε αυτή τη περίπτωση δεν άντεξα. Έλεος με την υποκρισία αυτή)