Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Οκ boss, αλλά επέτρεψε να εκφρασω ενα παραπονάκι....με τόση βωμολοχία που επικρατεί εδω μέσα, αυτό πείραξε;

Τουλάχιστον εσείς που έχετε τη δυνατότητα της διαγραφής μηνυμάτων, σβήστε τη λάθος αγγελία και όσες αναρτήσεις σχετίζονται με αυτή.

Babis47 δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι... εγώ πλήρωσα 40€ διότι επέλεξα πρόγραμμα μιας ώρας με φραπέ. Ο άλλος που πλήρωσε 70€, προφανώς επέλεξε πρόγραμμα με πιο "αναβαθμισμένες" υπηρεσίες.

:rockon: :rockon: :rockon:

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
η Βίκυ-Στεφανία  παίρνει 40€ για μασάζ με διάρκεια μία ώρα και στο φινάλε εκσπερματώνετε στο χεράκι της!!!Για ότι άλλο πρόγραμμα  υπάρχει εξτρα χρέωση.
Το μασάζ είναι πολύ καλό και για αυτό και μόνο αξίζει τον κόπο!!!αν θέλει κανείς κάτι περισσότερο εξαρτάται τι τον φτιάχνει....Η κοπέλα έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και είναι ευγενέστατη και ζεστή....από τη μέση και κάτω έχει τα κιλάκια της που σε άλλους θα αρέσουν και σε άλλους δε θα αρέσουν..μία δοκιμή θα σας πείσει...εγώ πάντως για μασάζ ξαναπήγαινα ευχαρίστως και αν μου βγάλει σαν αύρα  αυτό που μου έβγαλε την πρώτη φορά, θα δοκίμαζα  και κάτι περισσότερο...αυτά από πρόσφατη επίσκεψη..

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21

Άρα το ρεζουμέ :

40  ο φραπές ,  70  το κυρίως γεύμα.

Για τις άλλες αγγελίες (των 50) είναι προφανές ότι αφορούν άλλες κοπέλες, αρκεί κανείς να δει τις φωτό στο προφίλ της Βίκυ - Στεφανίας για να δει ότι πρόκειται για άλλο άτομο.

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
η Βίκυ-Στεφανία  παίρνει 40€ για μασάζ με διάρκεια μία ώρα και στο φινάλε εκσπερματώνετε στο χεράκι της!!!Για ότι άλλο πρόγραμμα  υπάρχει εξτρα χρέωση.
Το μασάζ είναι πολύ καλό και για αυτό και μόνο αξίζει τον κόπο!!!αν θέλει κανείς κάτι περισσότερο εξαρτάται τι τον φτιάχνει....Η κοπέλα έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και είναι ευγενέστατη και ζεστή....από τη μέση και κάτω έχει τα κιλάκια της που σε άλλους θα αρέσουν και σε άλλους δε θα αρέσουν..μία δοκιμή θα σας πείσει...εγώ πάντως για μασάζ ξαναπήγαινα ευχαρίστως και αν μου βγάλει σαν αύρα  αυτό που μου έβγαλε την πρώτη φορά, θα δοκίμαζα  και κάτι περισσότερο...αυτά από πρόσφατη επίσκεψη..

Σωστός ο παίχτης!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086

συμφωνω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προφανώς σβηστήκανε σελίδες,μαζί και το δικό μου σχόλιο που δεν ήταν σπαμ....συμβαίνουν αυτά......
Ειχα σχολιάσει ότι την κοπέλλα δεν την εχω συναντήσει,αλλά φαίνεται οτι κανει καλό μασαζ,απο τα λεγόμενα των συναγωνιστών,και εκτόνωση,ενω,απο τα γραφόμενα της φαίνεται ευγενική και προσεκτική.....
Οποιος θέλει κάτι περισσότερο,το συζητάει μαζί της και αποφασίζει....μεγάλα παιδιά είμαστε....οι αντεγκλήσεις και οι τσακωμοί δεν προσφέρουν κάτι στην ενημέρωση.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Προφανώς σβηστήκανε σελίδες,μαζί και το δικό μου σχόλιο που δεν ήταν σπαμ....συμβαίνουν αυτά......
Ειχα σχολιάσει ότι την κοπέλλα δεν την εχω συναντήσει,αλλά φαίνεται οτι κανει καλό μασαζ,απο τα λεγόμενα των συναγωνιστών,και εκτόνωση,ενω,απο τα γραφόμενα της φαίνεται ευγενική και προσεκτική.....
Οποιος θέλει κάτι περισσότερο,το συζητάει μαζί της και αποφασίζει....μεγάλα παιδιά είμαστε....οι αντεγκλήσεις και οι τσακωμοί δεν προσφέρουν κάτι στην ενημέρωση.
τα πηρε το ευρηκα... :s&m_2: :s&m_2:

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743
α μπραβο!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το μασάζ είναι πολύ καλό και για αυτό και μόνο αξίζει τον κόπο!!!αν θέλει κανείς κάτι περισσότερο εξαρτάται τι τον φτιάχνει....Η κοπέλα έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και είναι ευγενέστατη και ζεστή....απτό τη μέση και κάτω έχει τα κιλάκια της που σε άλλους θα αρέσουν και σε άλλους δε θα αρέσουν..μία δοκιμή θα σας πείσει...εγώ πάντως για μασάζ ξαναπήγαινα ευχαρίστως και αν μου βγάλει σαν αύρα  αυτό που μου έβγαλε την πρώτη φορά, θα δοκίμαζα  και κάτι περισσότερο...αυτά από πρόσφατη επίσκεψη..

Σωστος

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τελικά με ψήσατε με τη συζήτηση εδω και γνώρισα απο κοντά την κοπέλλα.......πολύ τίμια επιλογή.Νεα και δροσερή παρουσία,ευγενέστατη,φιλική με το χαμόγελο....
Ο χωρος μικρός αλλά ζεστός,πολύ καθαρός και με ωραία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.Η ντουσιέρα με τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν στο "τηλέφωνο" του ντους,όλα τα λεφτά....... :2funny: :2funny:
Το μασαζ εξαιρετικό,πολύ χαλαρωτικό και με πίεση στα σωστά σημεία.Δεν κοίταξε ρολοι,κάναμε χαβαλέ,συζητήσαμε για το που θα παμε διακοπές,γενικά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα..........

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημερα και πολλά φιλιά σε όλους! Μια γλυκιά υπενθύμιση για όλους τους φίλους που ακολουθούν το νήμα μου από την αρχή, και μια ενημέρωση για όλους τους νέους φίλους που μπαίνουν τώρα ! Ο τιμοκατάλογος μου είναι ο εξής:

1  ωρα μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 40
1,5 ώρα μασάζ σε όλο το σώμα με happy ending = 50
2  ώρες μασαζ σε όλο το σώμα με happy ending = 60

Αυτή η πληροφορία από την Βίκυ-Στεφανια για όσους ρωτούν για τις υπηρεσίες της.Σελιδα 14, απάντηση #195. Καλημέρα Στεφανία ...

nobodyelsebutme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Κριτικές
15
Like
475
Πόντοι
291

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ρε σεις ειστε 100% σιγουροι οτι δεν ειναι η ιδια; Εγω οταν την ειχα συναντησει πιο παλια μου θυμιζει πολυ το σωμα της στις φωτογραφιες. Ακομα και η φωνη στο τηλεφωνο ειναι η ιδια.

οχι φιλε δεν παιζει

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.568
Πόντοι
29.667
Ρε σεις ειστε 100% σιγουροι οτι δεν ειναι η ιδια; Εγω οταν την ειχα συναντησει πιο παλια μου θυμιζει πολυ το σωμα της στις φωτογραφιες. Ακομα και η φωνη στο τηλεφωνο ειναι η ιδια.

Όχι φίλε δεν εινσι αυτή. Καμία σχέση.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16

Nobodyelse...αν κοιτάξεις λίγο στις προηγούμενες σελίδες ή στο προφίλ της θα δεις φωτογραφίες της Βίκυ- Στεφανιας(και έχει αρκετές) όπου έχεις όλη την εικόνα, πρόσωπο,σώμα κλπ.Να συνδυάζεις τις φωνές δεν έχεις την εικόνα.Απλα κοίταξε.Καλημερα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.743
καλη κυριακη σε ολους!σας περιμενω με χαρα κ σημερα

magkos

Μέλος