Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Είχα καιρό να βρεθω με τη Στεφανία.. η προηγούμενη φορά ήταν πριν από 3 χρόνια περίπου, τότε που πρωτοξεκίνησε να ασχολείται  το μασαζ...
Αποφάσισα να την επισκεφτώ στο χώρο της αυτή τη φορά αν και βρίσκεται πολύ μακρυά από εκεί που μένω. Χαλάλι όμως γιατί άξιζε τον κόπο
Ανανεωμένη έχοντας αδυνατίσει από την τελευταία φορά που την θυμόμουν. Σε κάνει να αισθανθείς άνετα. Ο χώρος καθαρός και "ζεστός" σε προδιαθέτει για μασαζ και για ό,τι άλλο επακολουθήσει
Το μασαζ της από τα καλύτερα που θα βρει κάποιος σε αυτό το χώρο. Δυνατό εκεί που πρέπει, απαλό και αισθησιακό στα πόδια με πολλά περάσματα από τα επίμαχα σημεία. Η φραπεδιά αργή απολαυστική χωρίς βιασύνες και με χαμόγελο. Όχι σαν άλλες που σε κοιτάνε και ξινίζουν τα μούτρα τους.
Παραπάνω δεν προχώρησα. Λόγω περιορισμένου χρόνου επέλεξα το πρόγραμμα της 1 ώρας με φραπέδάκι με "δωράκι" τα 40€.

Σωστός! 

Σαφής και κατατοπιστικός!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Καλησπέρα συναγωνιστές. Σήμερα συναντήθηκα με την Βυκη-Στεφανία στον χώρο της στο Ψυχικό. Ωραίος μικρός χώρος,αρκετά συμπαθητικός με ένα μιον (μικρό μπάνιο και χρειάζεται αλλαγή το τηλέφωνο του ντουζ).Η Βυκη χαρούμενη με υποδέχτηκε με ένα πράσινο μίνι φόρεμα. Μπήκα για μπάνιο και μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι του ντουζ και η Βυκη άρχισε το μασάζ στο οποίο ήταν καταπληκτική. Μέσα στα τρια καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει. Πολύ χαλαρωτικό και ταυτόχρονα ερεθιστικό.Στην αρχή ξεκίνησε με την πλάτη και μετά επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σώμα (χέρια και πόδια).Μετα μου φέρνει ένα μαξιλάρι και γυρνάω ανάσκελα και ξεκινάει το μασάζ από τα πόδια και ανέβηκε προς τα πάνω.Εφτασε στο σώμα και συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα και μετά κατέβηκε στην επίμαχη περιοχή. Ο μικρός έγινε μεγάλος και Η Βυκη ήταν πίσω από το κεφάλι μου και μου έκανε μαλάξεις στον μικρό και εγώ έγκυρα τις βυζάρες.  Η ώρα πέρασε νεράκι χωρίς να το καταλάβω. Δεν έχω να γράψω πολλά για το τι έγινε από εκεί και πέρα γιατί πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε στο μασάζ το οποίο ήταν εκπληκτικό.

Εν ολίγοις πέρασα πολύ καλά και έπιασαν τόπο τα 70 ευρώ που έδωσα. Σίγουρα θα ξαναπάω για το μασάζ που είναι πολύ καλό.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Το τηλεφωνο του ντουζ δεν ειναι χαλασμενο απλα πρεπει να σε γνωριζει για να σου κανει τα χατηρια  :happy:  :happy:

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316
Το τηλεφωνο του ντουζ δεν ειναι χαλασμενο απλα πρεπει να σε γνωριζει για να σου κανει τα χατηρια  :happy:  :happy:
φιλαρακι ειμαι υδραυλικος αν ξαναπας φοναξε να παμε παρεα

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Οχι ρε απλα αφηνεις την στεφανια να το ρυθμισει και δεν το πειραζεις ,μια χαρα κανεις ντουζακι.
Εχω προσπαθησει να το ρυθμισω και εγω αλλα ηταν σαν τουρκικο χαμαμ ,μια παγος μια καυτο ,μονο που δεν χοροπηδουσα μεσα στο ντουζ.
:headbaning1:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Οχι ρε απλα αφηνεις την στεφανια να το ρυθμισει και δεν το πειραζεις ,μια χαρα κανεις ντουζακι.
Εχω προσπαθησει να το ρυθμισω και εγω αλλα ηταν σαν τουρκικο χαμαμ ,μια παγος μια καυτο ,μονο που δεν χοροπηδουσα μεσα στο ντουζ.
δεν εχει θερμοσιφωνα και χρησιμοποιει ταχυθερμαντηρα, οποτε ζεστο νερο μονο με χαμηλη ροη,με μετρια χλιαρο και ου τω καθεξης.
Τελικα η κοπελα με χλωρινη και απολυμαντικο πλενεται? μου ηρθε αυτη η γευση οταν αρχισα να την πιπιλαω.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.251
Πόντοι
2.456
Ρε επιστημονα που πηγες, στο τσερνομπιλ? :2funny:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
δεν εχει θερμοσιφωνα και χρησιμοποιει ταχυθερμαντηρα, οποτε ζεστο νερο μονο με χαμηλη ροη,με μετρια χλιαρο και ου τω καθεξης.
Τελικα η κοπελα με χλωρινη και απολυμαντικο πλενεται? μου ηρθε αυτη η γευση οταν αρχισα να την πιπιλαω.

Εχεις παει με την στεφανια φιλε?
Πες μας τιποτα.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλό σου απόγευμα Στεφανία...

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Είχα καιρό να βρεθω με τη Στεφανία.. η προηγούμενη φορά ήταν πριν από 3 χρόνια περίπου, τότε που πρωτοξεκίνησε να ασχολείται  το μασαζ...
Αποφάσισα να την επισκεφτώ στο χώρο της αυτή τη φορά αν και βρίσκεται πολύ μακρυά από εκεί που μένω. Χαλάλι όμως γιατί άξιζε τον κόπο
Ανανεωμένη έχοντας αδυνατίσει από την τελευταία φορά που την θυμόμουν. Σε κάνει να αισθανθείς άνετα. Ο χώρος καθαρός και "ζεστός" σε προδιαθέτει για μασαζ και για ό,τι άλλο επακολουθήσει
Το μασαζ της από τα καλύτερα που θα βρει κάποιος σε αυτό το χώρο. Δυνατό εκεί που πρέπει, απαλό και αισθησιακό στα πόδια με πολλά περάσματα από τα επίμαχα σημεία. Η φραπεδιά αργή απολαυστική χωρίς βιασύνες και με χαμόγελο. Όχι σαν άλλες που σε κοιτάνε και ξινίζουν τα μούτρα τους.
Παραπάνω δεν προχώρησα. Λόγω περιορισμένου χρόνου επέλεξα το πρόγραμμα της 1 ώρας με φραπέδάκι με "δωράκι" τα 40€.

................

40   ;;;

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές. Σήμερα συναντήθηκα με την Βυκη-Στεφανία στον χώρο της στο Ψυχικό. Ωραίος μικρός χώρος,αρκετά συμπαθητικός με ένα μιον (μικρό μπάνιο και χρειάζεται αλλαγή το τηλέφωνο του ντουζ).Η Βυκη χαρούμενη με υποδέχτηκε με ένα πράσινο μίνι φόρεμα. Μπήκα για μπάνιο και μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι του ντουζ και η Βυκη άρχισε το μασάζ στο οποίο ήταν καταπληκτική. Μέσα στα τρια καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει. Πολύ χαλαρωτικό και ταυτόχρονα ερεθιστικό.Στην αρχή ξεκίνησε με την πλάτη και μετά επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σώμα (χέρια και πόδια).Μετα μου φέρνει ένα μαξιλάρι και γυρνάω ανάσκελα και ξεκινάει το μασάζ από τα πόδια και ανέβηκε προς τα πάνω.Εφτασε στο σώμα και συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα και μετά κατέβηκε στην επίμαχη περιοχή. Ο μικρός έγινε μεγάλος και Η Βυκη ήταν πίσω από το κεφάλι μου και μου έκανε μαλάξεις στον μικρό και εγώ έγκυρα τις βυζάρες.  Η ώρα πέρασε νεράκι χωρίς να το καταλάβω. Δεν έχω να γράψω πολλά για το τι έγινε από εκεί και πέρα γιατί πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε στο μασάζ το οποίο ήταν εκπληκτικό.

Εν ολίγοις πέρασα πολύ καλά και έπιασαν τόπο τα 70 ευρώ που έδωσα. Σίγουρα θα ξαναπάω για το μασάζ που είναι πολύ καλό.

................

η 70 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τώρα μπερδευτήκαμε!

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.885
Πόντοι
456
Ο πρωτος πηρε καλαμακι με ψωμακι και ο δευτερος πηρε 2πλο πιτογυρο δεν εχουν την ιδια τιμη.
Αν δεν με πιστευεις ρωτα και εναν σουβλαντζη.
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom