biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 23.930
Ε οχιιιΚοπελιά, παρτουζακι κάνεις?
Ε οχιιιΚοπελιά, παρτουζακι κάνεις?
Ούτε στην προσωπικη ζωη σου?Ε οχιιι
Ζουμερότατο!Όσο και να κάνεις zooμ ... Το ροδάκινο Μ παραμένει ζουμεροοο
Θέλουμε το γατάκι σου και το κωλαρακι σου να είναι βελούδο με λέιζερ ιδανικά για να σε γλύφουμε μέχρι να στεγνώσουμε καβλιαραΌσο και να κάνεις zooμ ... Το ροδάκινο Μ παραμένει ζουμεροοο
Συμφωνώ και είμαι υπέρ απαλη σε δέρμα και αίσθηση! Στα τελευταία που γράφεις δν συμφωνω καθόλου γιατί δεν είναι κάτι που μου αρέσει και το έχω πει χιλιάδες φορέςΘέλουμε το γατάκι σου και το κωλαρακι σου να είναι βελούδο με λέιζερ ιδανικά για να σε γλύφουμε μέχρι να στεγνώσουμε καβλιαρα
Φρέσκο φρέσκο και μέσα στους χυμούςΌσο και να κάνεις zooμ ... Το ροδάκινο Μ παραμένει ζουμεροοο
Miss piggy...?τώρα να σχολιάσω????
ή ν αφήσω να το πάρει το ποτάμι....μέρες που είναι ...αλλά και πλησιάζουν
![]()
Γούστα είναι αυτά.....εσένα μπορεί να σου αρέσουν οι 90-60-90....τώρα να σχολιάσω????
![]()
τώρα να σχολιάσω????
![]()
Τι να σχολιάσεις?μια εικόνα χίλιες λέξειςτώρα να σχολιάσω????
![]()
Καλησπέρα ωραία χαίρομαι αν θέλεις μπορείς να μοιραστείς περισσότερες λεπτομέρειες μαζί μας !Καλημέρα Στεφανία,δύο φορές έχω έρθει συνολικά δεν μπορώ να πω πέρασα αρκετά καλα
Σίγουρα όχι δεν με εκφράζουν εμένα αυτά έναν παρτενέρ και καλό θέλω!Ούτε στην προσωπικη ζωη σου?
Πιστεύεις ότι πηδαει ο ωραίος ή ο γενναίος?Σίγουρα όχι δεν με εκφράζουν εμένα αυτά έναν παρτενέρ και καλό θέλω!
Δεν σε έχει τύχει κακός ή μέτριος?Σίγουρα όχι δεν με εκφράζουν εμένα αυτά έναν παρτενέρ και καλό θέλω!
Αυτός που έχει τύπο ,στυλ!Πιστεύεις ότι πηδαει ο ωραίος ή ο γενναίος?
Όταν αποφασίσω να κυκλοφορήσω βιβλιογραφία θα έχει πολύ ενδιαφέρον!Δεν σε έχει τύχει κακός ή μέτριος?
Μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα, δε θα σε παρεξησουμε χαχαχΑυτός που έχει τύπο ,στυλ!