biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 23.723
Όχι καλέ εγώ είμαι των βορείων προαστίων φαν.Στο Φάληρο μένει η Στεφανία μάγκες?
Μαρούσι με φιλοθέη και από τα δύο έχουμε χαχα
Όχι καλέ εγώ είμαι των βορείων προαστίων φαν.Στο Φάληρο μένει η Στεφανία μάγκες?
Θεσσαλονίκη εννοώ. Φάληρο είναι η γειτονιά που αρχίζει μετά τον Λευκό Πύργο και φτάνει ως το Ποσειδώνιο...Όχι καλέ εγώ είμαι των βορείων προαστίων φαν.
Μαρούσι με φιλοθέη και από τα δύο έχουμε χαχα
Πού να φανταστεί κανείς ναι.. φάληρο έχουμε και εμείς έχετε και εσείς!Θεσσαλονίκη εννοώ. Φάληρο είναι η γειτονιά που αρχίζει μετά τον Λευκό Πύργο και φτάνει ως το Ποσειδώνιο...
Στο ωραιότερο γήπεδο της ΕλλάδαςΠού να φανταστεί κανείς ναι.. φάληρο έχουμε και εμείς έχετε και εσείς!
Χαριλάου είμαι τώρα στη θεσσαλονίκη, προς το γνωστό γήπεδο..
Κωλαρακι ποίημαΡοδάκινο δηλαδή?!
Με τους καλύτερους οπαδούς!!!Στο ωραιότερο γήπεδο της Ελλάδας
Καλημέρα μωράκι. Αυτό περιλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα με μασάζ και εκτόνωση;Καλημέρα με πολύ διάθεση και ποιότητα!
Καλησπέρα αμεεΚαλημέρα μωράκι. Αυτό περιλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα με μασάζ και εκτόνωση;
μας καυλωσες πάλι μωρόΚαλή κυριακή από την πιο αισθησιακή πόλη της ελλάδας θεσσαλονίκη τοοοπ!
θα χυσω και μονο με αυτα τα περιεργα καλτσακια πραγματικάΚαλή κυριακή από την πιο αισθησιακή πόλη της ελλάδας θεσσαλονίκη τοοοπ!
Γλυψιμο της Κωλαρα σου μωρόΚαλή κυριακή από την πιο αισθησιακή πόλη της ελλάδας θεσσαλονίκη τοοοπ!
@dimigoallΚαλή κυριακή από την πιο αισθησιακή πόλη της ελλάδας θεσσαλονίκη τοοοπ!
Γλυψιμο της Κωλαρα σου μωρό
![]()
Ήρεμα Πανούλη
Τρομερός χαρακτήρας, καυλωτικο κορίτσι ,απαλό δερματακι...ψυχούλαΚαλή κυριακή από την πιο αισθησιακή πόλη της ελλάδας θεσσαλονίκη τοοοπ!
Απαλό Δερματάκι ?Τρομερός χαρακτήρας, καυλωτικο κορίτσι ,απαλό δερματακι...ψυχούλα
Βελούδινο δερματάκι γεμάτο κολλαγόνο και ελαστίνη!