Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.996
ακριβως γι αυτό φίλε μου… Για να εξαφανίζονται κριτικές σε νήματα σαν της Στεφανίας, οι οποίες είναι κυρίως παραπλανητικές! Άμα τις διαβάσεις θα νομίζεις πως θα πας για να σου κάνει μασάζ η Εμιλυ Ρατακοφσκι, στη χειρότερη περίπτωση… και εν τελεί θα εμφανιστεί η Στεφανια με τις γόβες-βατραχοπέδιλα…!
Μιλάς εσύ για παραπληροφόρηση όταν 18 από τα 20 μηνύματά σου είναι για το τι γόβες φοράω!!!
Εφόσον δεν έχεις συναντήσει και ούτε πρόκειται σε τι ακριβώς συνεισφέρεις εσύ εδώ μέσα?? Είναι αυτό ενημέρωση?!

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.868
Πόντοι
12.056
Μιλάς εσύ για παραπληροφόρηση όταν 18 από τα 2 μηνύματά σου είναι για το τι γόβες φοράω!!!
Εφόσον δεν έχεις συναντήσει και ούτε πρόκειται σε τι ακριβώς συνεισφέρεις εσύ εδώ μέσα?? Είναι αυτό ενημέρωση?!
κανονικα επρεπε να ρωτησεις τι νουμερο φοραει...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.996
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα νήματα τών κοριτσιών πέφτει τέτοιο ξεκατινιασμα κ χάνονται κριτικές; Με συνέπεια να χάνονται σημαντικές πληροφορίες για την εκάστοτε κοπέλα κ πρέπει μετά να ψάχνουμε σελίδες πίσω. Φτιάξτε ένα νήμα για κράξιμο κ βγάλτε εκεί το άχτι σας. Ενδιαφέρομαι να συναντήσω την κοπέλα κ αναγκάζομαι να ψάχνω μέσα στο χάος. Ας υπάρχουν μόνο οι κριτικές εδώ που έχει να κάνει με τις υπηρεσίες κ την εμφανιση.
Έχεις απόλυτο δίκιο δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Λυπάμαι που επικρατεί αναστάτωση. Aντι ν υπάρχει ουσιώδης ενημέρωση, με κριτικές θετικές η αρνητικές πού είναι και ο σκοπός του forum γενικότερα.. έχει καταντήσει η χειρότερη ζώνη μεσημεριανής εκπομπής..

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
72
Πόντοι
0
Οι εμμονές δημιουργούν ψυχοπάθεια. όταν κάποιος λέει το ίδιο και το ίδιο ,αυτό σημαίνει προμοτωρας,ακόμη κι αν αυτό που λέει είναι αρνητικό.
Λοιπόν να τα ξαναπούμε άλλη μία..Όσο κι αν προσπαθείς να μου δημιουργήσεις ανασφάλεια, εγώ ούλες στο σώμα μου δεν θέλω ,οπότε δεν θα μας επιβάλλεις την πλαστική επέμβαση ούτε σε μένα ούτε σε όσους αρέσει το στήθος μου. αν θέλεις να σου κάνω δώρο την αυξητική πέους μπας και ηρεμήσεις .. έχω πολύ καλό φιλο πλαστικό χειρουργό.. θα του πω την περίπτωσή σου μπάς κ σ αναλάβει.. εγώ έχω μάθει να παραμένω ακόμπλεξάρεστη, και με αυτοπεποίθηση για το σώμα μου. Μάθε πρώτα να σέβεσαι και ν φέρεσαι σαν άνθρωπος στις γυναίκες,και μετά έλα να μου δείξεις ελαττώμα η να μου δώσεις συμβουλές.
Είσαι πολύ καλό γκαυλακι !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.689
Πόντοι
6.056
Αγαπούλη μου σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη σου πρόταση…
Την έχεις συναντήσει;
Έχεις άλλη άποψη για το πεσμένο στήθος της;
Είσαι στραβός ή απλά μ@λ@κ@σ;
Υπονοείς ότι ΔΕΝ είναι πεσμένο;!;!;!;!;!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;
Τυπάρα .... ξέρεις να ξεχωρίζεις φυσικά στήθη ...

από τα 235/35/19 που αντί για το νορμάλ 36 psi , έχουν βάλει .... 45 ....
ή τα 225/45/17 που αντί για 32psi .... έχουν βάλει 40
και είναι ... ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ;;;;;;

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Όλοι τα παίρνετε όταν θα ειπωθεί κάτι που δεν σας αρέσει.για ποιον λόγο όμως?ο καθένας έχει την άποψη του.το σημαντικό είναι να μην ξεφεύγουμε από την αντικειμενικότητα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.394
Πόντοι
5.435
Έχεις απόλυτο δίκιο δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Λυπάμαι που επικρατεί αναστάτωση. Aντι ν υπάρχει ουσιώδης ενημέρωση, με κριτικές θετικές η αρνητικές πού είναι και ο σκοπός του forum γενικότερα.. έχει καταντήσει η χειρότερη ζώνη μεσημεριανής εκπομπής..
και γιατί δεν φεύγεις?
Αλλά βέβαια... τσάμπα διαφήμιση, για να βγάζεις μαύρο χρήμα που αλλού θα βρεις?
Ή μήπως κόβεις απόδειξη παροχής και έχεις και pos όπως όλοι εμείς που έχουμε μαγαζιά και μας γαμάει η εφορία κάθε χρόνο για να βγάζει τα σπασμένα τα δικά σας που βγάζετε μαύρο χρήμα?

Μου αρέσει που έχεις και άποψη για τον ιστότοπο που σε φιλοξενεί τσάμπα, για να βγάζεις μαύρο χρήμα και μας το παίζεις και χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
Ρε φτύσε τα μπούτια σου να κάνουμε τσουλήθρα

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.996
και γιατί δεν φεύγεις?
Ή μήπως κόβεις απόδειξη παροχής και έχεις και pos όπως όλοι εμείς που έχουμε μαγαζιά και μας γαμάει η εφορία κάθε χρόνο για να βγάζει τα σπασμένα τα δικά σας που βγάζετε μαύρο χρήμα?

Μου αρέσει που έχεις και άποψη για τον ιστότοπο που σε φιλοξενεί τσάμπα, για να βγάζεις μαύρο χρήμα και μας το παίζεις και χαλίφης στην θέση του χαλίφη.
Κάτι τέτοια δείχνουν το μέγεθος της κακίας και της ζήλιας.
Αν δεν χαιρόσουν και δεν επιθυμούσες τόσο πολύ να κλείσει αυτό το νήμα ..επιτόπου θα ζητούσα κάτι τέτοιο ..αλλά δεν θα σου κάνω αυτή τη χάρη.
Άποψη έχω όταν ξεφεύγει η κατάσταση.. κάνω υπομονή αλλά κάποιοι τύποι σαν εσένα δείχνουν πόσο απαισιοι και απάνθρωποι μπορεί να γίνουν.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.394
Πόντοι
5.435
Κάτι τέτοια δείχνουν το μέγεθος της κακίας και της ζήλιας.
Αν δεν χαιρόσουν και δεν επιθυμούσες τόσο πολύ να κλείσει αυτό το νήμα ..επιτόπου θα ζητούσα κάτι τέτοιο ..αλλά δεν θα σου κάνω αυτή τη χάρη.
Άποψη έχω όταν ξεφεύγει η κατάσταση.. κάνω υπομονή αλλά κάποιοι τύποι σαν εσένα δείχνουν πόσο απαισιοι και απάνθρωποι μπορεί να γίνουν.
που είδες να γράφω ότι θέλω να κλείσει το νήμα σου?
Δεν μου κάνει βέβαια εντύπωση που απαντάς άσχετα με αυτό που παρέθεσα.

Και για να στο κάνω πιο εύκολο γιατί μάλλον πρέπει να είσαι και λίγο περιορισμένης ευθύνης...
Είναι λοιπόν σαν να με φιλοξενείς εσύ στο σπίτι σου για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να πληρώνω ούτε ευρώ και εγώ σε αντάλλαγμα της καλής σου φιλοξενείας να θέλω να κάνω διαρίθμηση στο σπίτι σου, να αλλάξω τον τρόπο που ζεις και διάφορα τέτοια. Αυτό είναι. Τόσο απλό.

Τελικά όλες μα όλες οι πουτάνες σκέφτεστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Copy & paste ρε πούστη μου. 15 χρόνια που είμαι σε αυτό το χώρο, δεν έχω δει ούτε 1 που να έχει άλλο τρόπο σκέψης.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.996

Και για να στο κάνω πιο εύκολο γιατί μάλλον πρέπει να είσαι και λίγο περιορισμένης ευθύνης...
Είναι λοιπόν σαν να με φιλοξενείς εσύ στο σπίτι σου για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να πληρώνω ούτε ευρώ και εγώ σε αντάλλαγμα της καλής σου φιλοξενείας να θέλω να κάνω διαρίθμηση στο σπίτι σου, να αλλάξω τον τρόπο που ζεις και διάφορα τέτοια. Αυτό είναι. Τόσο απλό.

Τελικά όλες μα όλες οι πουτάνες σκέφτεστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Copy & paste ρε πούστη μου. 15 χρόνια που είμαι σε αυτό το χώρο, δεν έχω δει ούτε 1 που να έχει άλλο τρόπο σκέψης.
Καλά το να προσβάλλεις και να μη σέβεσαι το έχεις εύκολα για πλάκα.
Ας το κάνω εγώ πιο απλό το ερώτημα ...εσύ τώρα τι ακριβώς μας προσφέρεις?πού είναι η ενημέρωση με τα συγκεκριμένα post?
Υπάρχουν κάποια κανονισμοί σε αυτό το site .δεν έχω δει πουθενά να μπορεί ο καθένας να είναι επιτρεπτό να βρίζει και να προσβάλλει και να ξεφεύγει από το σκοπό που είναι η ενημέρωση.
Δεν έχουν δίκιο όσοι το έχουν αναφέρει ??που ψάχνουν να βρουν μία πληροφορία και τελικάότι χάνεται η μπάλα με κάτι τέτοια post άσχετα και γεμάτα ειρωνεία και κακία.. αυτό επισημάνα και σε αυτό συμφώνησα. Μην τα γενικεύεις όλα. Δεν αναφέρθηκα στη φιλοξενία του site.

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.868
Πόντοι
12.056
και γιατί δεν φεύγεις?

κανε εισηγηση στον διαχειριστη να βαλει ολες τις κοπελες να πληρωνουν

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.394
Πόντοι
5.435
Καλά το να προσβάλλεις και να μη σέβεσαι το έχεις εύκολα για πλάκα.
Ας το κάνω εγώ πιο απλό το ερώτημα ...εσύ τώρα τι ακριβώς μας προσφέρεις?πού είναι η ενημέρωση με τα συγκεκριμένα post?
Υπάρχουν κάποια κανονισμοί σε αυτό το site .δεν έχω δει πουθενά να μπορεί ο καθένας να είναι επιτρεπτό να βρίζει και να προσβάλλει και να ξεφεύγει από το σκοπό που είναι η ενημέρωση.
που σε έβρισα? που σε πρόσβαλα?

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
194
Πόντοι
0
Για να κρίνουμε αντικειμενικά, δεδομένου ότι ο μέσος όρος των μελών του εν λόγω φόρουμ είναι 1.90 με στιβαρά μπράτσα, κοιλιακούς φέτες, macho αρσενικά και την έχουν 22 πόντους κατά μέσο όρο, χάρη κάνετε στις κορασίδες που τις πληρώνετε και βγάζουν μαύρο χρήμα, δεν σας κάνουν αυτές χάρη!

Και μετά το τρολάρισμα, για να σοβαρολογήσουμε, όταν η πλειοψηφία εδώ μέσα είναι αμφίβολο αν στη ζωή τους έχουν πάει με μη εκδιδόμενη γυναίκα και μόνο επ' αμοιβή έχουν γευτεί τη χαρά του σεξ, επειδή απλά δεν τους κάθεται καμία, όχι τόσο λόγω εμφάνισης όσο λόγω νοοτροπίας των σπηλαίων (για κάποιους δε είναι οφθαλμοφανές ότι ...δεν), είναι λογικό τη γυναίκα να τη βλέπουν σαν αντικείμενο. So simple...

Και για να σας προλάβω: δεδομένου ότι είμαι 17 χρόνια στο σάιτ κι έχω μόλις 80 μηνύματα (διότι η αξιοπιστία του κάθε γράφοντος κρίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον αριθμό μηνυμάτων σε σχέση με τον καιρό που είναι στο σάιτ βεβαίως βεβαίως), είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές ότι ...προμοτάρω τη Στεφανία. Ναι, το δηλώνω απερίφραστα: για κάθε ανάρτηση - διαφήμιση που της κάνω μου κάνει σκόντο 30% σε κάθε συνεδρία... Μπίζνα, δούναι και λαβείν, όχι μαλακίες!

Είπα να κλείσω όπως ξεκίνησα, ήτοι τρολάροντας...

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.868
Πόντοι
12.056
Για να κρίνουμε αντικειμενικά, δεδομένου ότι ο μέσος όρος των μελών του εν λόγω φόρουμ είναι 1.90 με στιβαρά μπράτσα, κοιλιακούς φέτες και macho αρσενικά, χάρη κάνετε στις κορασίδες που τις πληρώνετε, δεν σας κάνουν αυτές χάρη!

Και μετά το τρολάρισμα, για να σοβαρολογήσουμε, όταν η πλειοψηφία εδώ μέσα είναι αμφίβολο αν στη ζωή τους έχουν πάει με μη εκδιδόμενη γυναίκα και μόνο επ' αμοιβή έχουν γευτεί τη χαρά του σεξ, επειδή απλά δεν τους κάθεται καμία, όχι τόσο λόγω εμφάνισης όσο λόγω νοοτροπίας των σπηλαίων (για κάποιους δε είναι οφθαλμοφανές ότι ...δεν), είναι λογικό τη γυναίκα να τη βλέπουν σαν αντικείμενο. So simple...

Και για να σας προλάβω: δεδομένου ότι είμαι 17 χρόνια στο σάιτ κι έχω μόλις 80 μηνύματα, είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές ότι ...προμοτάρω τη Στεφανία. Ναι, το δηλώνω απερίφραστα: για κάθε ανάρτηση - διαφήμιση που της κάνω μου κάνει σκόντο 30% σε κάθε συνεδρία...

Είπα να κλείσω όπως ξεκίνησα, ήτοι τρολάροντας...
να κανω μια ερωτηση οι φετες ειναι οριζοντιες η καθετες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom