Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (7 μέλη και 72 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.982
ακριβως γι αυτό φίλε μου… Για να εξαφανίζονται κριτικές σε νήματα σαν της Στεφανίας, οι οποίες είναι κυρίως παραπλανητικές! Άμα τις διαβάσεις θα νομίζεις πως θα πας για να σου κάνει μασάζ η Εμιλυ Ρατακοφσκι, στη χειρότερη περίπτωση… και εν τελεί θα εμφανιστεί η Στεφανια με τις γόβες-βατραχοπέδιλα…!
Μιλάς εσύ για παραπληροφόρηση όταν 18 από τα 20 μηνύματά σου είναι για το τι γόβες φοράω!!!
Εφόσον δεν έχεις συναντήσει και ούτε πρόκειται σε τι ακριβώς συνεισφέρεις εσύ εδώ μέσα?? Είναι αυτό ενημέρωση?!

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.848
Πόντοι
12.056
Μιλάς εσύ για παραπληροφόρηση όταν 18 από τα 2 μηνύματά σου είναι για το τι γόβες φοράω!!!
Εφόσον δεν έχεις συναντήσει και ούτε πρόκειται σε τι ακριβώς συνεισφέρεις εσύ εδώ μέσα?? Είναι αυτό ενημέρωση?!
κανονικα επρεπε να ρωτησεις τι νουμερο φοραει...

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.982
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα νήματα τών κοριτσιών πέφτει τέτοιο ξεκατινιασμα κ χάνονται κριτικές; Με συνέπεια να χάνονται σημαντικές πληροφορίες για την εκάστοτε κοπέλα κ πρέπει μετά να ψάχνουμε σελίδες πίσω. Φτιάξτε ένα νήμα για κράξιμο κ βγάλτε εκεί το άχτι σας. Ενδιαφέρομαι να συναντήσω την κοπέλα κ αναγκάζομαι να ψάχνω μέσα στο χάος. Ας υπάρχουν μόνο οι κριτικές εδώ που έχει να κάνει με τις υπηρεσίες κ την εμφανιση.
Έχεις απόλυτο δίκιο δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Λυπάμαι που επικρατεί αναστάτωση. Aντι ν υπάρχει ουσιώδης ενημέρωση, με κριτικές θετικές η αρνητικές πού είναι και ο σκοπός του forum γενικότερα.. έχει καταντήσει η χειρότερη ζώνη μεσημεριανής εκπομπής..

• Like
Αντιδράσεις: Nevio

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
68
Πόντοι
0
Οι εμμονές δημιουργούν ψυχοπάθεια. όταν κάποιος λέει το ίδιο και το ίδιο ,αυτό σημαίνει προμοτωρας,ακόμη κι αν αυτό που λέει είναι αρνητικό.
Λοιπόν να τα ξαναπούμε άλλη μία..Όσο κι αν προσπαθείς να μου δημιουργήσεις ανασφάλεια, εγώ ούλες στο σώμα μου δεν θέλω ,οπότε δεν θα μας επιβάλλεις την πλαστική επέμβαση ούτε σε μένα ούτε σε όσους αρέσει το στήθος μου. αν θέλεις να σου κάνω δώρο την αυξητική πέους μπας και ηρεμήσεις .. έχω πολύ καλό φιλο πλαστικό χειρουργό.. θα του πω την περίπτωσή σου μπάς κ σ αναλάβει.. εγώ έχω μάθει να παραμένω ακόμπλεξάρεστη, και με αυτοπεποίθηση για το σώμα μου. Μάθε πρώτα να σέβεσαι και ν φέρεσαι σαν άνθρωπος στις γυναίκες,και μετά έλα να μου δείξεις ελαττώμα η να μου δώσεις συμβουλές.
Είσαι πολύ καλό γκαυλακι !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.680
Πόντοι
6.056
Αγαπούλη μου σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη σου πρόταση…
Την έχεις συναντήσει;
Έχεις άλλη άποψη για το πεσμένο στήθος της;
Είσαι στραβός ή απλά μ@λ@κ@σ;
Υπονοείς ότι ΔΕΝ είναι πεσμένο;!;!;!;!;!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;
Τυπάρα .... ξέρεις να ξεχωρίζεις φυσικά στήθη ...

από τα 235/35/19 που αντί για το νορμάλ 36 psi , έχουν βάλει .... 45 ....
ή τα 225/45/17 που αντί για 32psi .... έχουν βάλει 40
και είναι ... ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ;;;;;;

Bj lover

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Όλοι τα παίρνετε όταν θα ειπωθεί κάτι που δεν σας αρέσει.για ποιον λόγο όμως?ο καθένας έχει την άποψη του.το σημαντικό είναι να μην ξεφεύγουμε από την αντικειμενικότητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom