Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

kapoiosekei

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
17
Πόντοι
0
Καλημερούδια! Τέντα ανάμεσα στα πατουσάκια ο φίλος μας :*

Ο φιλαράκος του φίλου δείχνει να του αρέσει η περιποίηση από τα πατουσάκια. Δείχνει να βγάζει προσπερματικά ζουμάκια..

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.968

Lee Van Cleef

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Δείξε μας έναν προμότορα αυτή τη στιγμή.
Και γιατί κρατάς μυστική την άποψή σου ..?εφόσον με γνωρίζεις και είσαι και ευχαριστημένος όπως αναφέρεις δεν είναι λίγο οξύμωρο από τη μία να λες ότι σ καλύπτω κ από την ότι είσαι υπέρ των haters..
να το θεσω πιο κομψα αν δεν σου αρεσε η λεξη...

υπαρχουν πολλες υπερβολικες κριτικες...τοσο για την εμφανιση οσο και για τις υπηρεσιες σου.

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
184
Πόντοι
0
να το θεσω πιο κομψα αν δεν σου αρεσε η λεξη...

υπαρχουν πολλες υπερβολικες κριτικες...τοσο για την εμφανιση οσο και για τις υπηρεσιες σου.
οπότε αν δεν συμφωνούσες με τους haters τότε θα της είχες μεταβιβάσει και το σπίτι σου σου.. σωστά?

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.121
Πόντοι
441
Χμμμμ, είσαι σίγουρη ότι όταν ρωτάει αν είσαι ΟΚ, εννοεί όσον αφορά στο μασάζ; Χαχαχαχα!

Αυτό που θέλω να σχολιάσω θα μπορούσα να το γράψω σε νήμα οποιασδήποτε κοπέλας αλλά, με αφορμή το τελευταίο σχόλιο, γράφω εδώ. Όπως και κάθε σόσιαλ που σέβεται τον εαυτό του έχει και τους επαγγελματίες haters. Αλλά εσύ ρε φίλε έχεις ανέβη επίπεδο μάλλον γραφικότητας θα έλεγα. 2-3 χρόνια τώρα δεν έχεις βαρεθεί να τα χώνεις στη γυναίκα;;; Και ρωτάω αυτό επειδή βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δε σου δίνει καν σημασία. Δηλαδή αν σου έδινε και σου απαντούσε σε κάθε @@ριά που γράφεις, τι θα έκανες, θα έγραφες 30 αναρτήσεις ημερησίως να πονέσουν τα μάτια μας; Δικαίωμα σου είναι τη Στεφανία (και την κάθε Στεφανία) να τη θεωρείς πουτάνα Γ' Εθνικής, δικαίωμα του Α είναι να τη θεωρεί "μασέζ" με ερωτικές προεκτάσεις. Δικαίωμά σου να τη θεωρείς μπάζο, δικαίωμα του Β να τη θεωρεί εμφανίσιμη. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι σαν σχέση απόδοσης - τιμής δεν αξίζει, δικαίωμα του Γ είναι να τη θεωρεί VFM. Αν δεν σου αρέσει αυτό που πλασάρει και ο τρόπος που το πλασάρει, το ενδεχόμενο απλά να μην ξαναμπείς στο εν λόγω νήμα και να μη σπας τα @@ όλων των υπόλοιπων το έχεις σκεφτεί καθόλου ή σου βάζω δύσκολα; Δηλαδή στο δικό σου νήμα μπαίνει και γράφει; Αν είχες δικό σου νήμα κι έμπαινε κι έγραφε πράγματα που εσύ θεωρείς μαλακίες, τότε μαζί σου, να της την έλεγες. Και είναι φως φανάρι πόσο άκυρο έχεις φάει (καλά από τη συγκεκριμένη δεν το συζητώ) αλλά γενικά στη ζωή σου και δεν έχεις τι να κάνεις και μπαίνεις και βγάζεις όλα τα κόμπλεξ σου. Το "Have a life" το έχεις ακουστά; Πάλι σου βάζω δύσκολα...

Επαναλαμβάνω, αυτό δεν αφορά αποκλειστικά στο εν λόγω νήμα, θα μπορούσε να γραφτεί οπουδήποτε και αφορά σε όλους τους "επαγγελματίες" haters των σόσιαλ. Το συμπέρασμα είναι: δεν σας αρέσει αυτό που πλασάρει μία γυναίκα; Απόλυτα δεκτό, αλλά ρε παιδιά τον κήπο σας πείραξε; Στο δικό σας νήμα το πλασάρει; Το ενδεχόμενο αξιοπρεπούς αποχής το έχετε σκεφτεί; Τι λέω τώρα. Αφού στο βούρκο απευθύνομαι...
Αγαπούλη μου σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη σου πρόταση…
Την έχεις συναντήσει;
Έχεις άλλη άποψη για το πεσμένο στήθος της;
Είσαι στραβός ή απλά μ@λ@κ@σ;
Υπονοείς ότι ΔΕΝ είναι πεσμένο;!;!;!;!;!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.968
Οι εμμονές δημιουργούν ψυχοπάθεια. όταν κάποιος λέει το ίδιο και το ίδιο ,αυτό σημαίνει προμοτωρας,ακόμη κι αν αυτό που λέει είναι αρνητικό.
Λοιπόν να τα ξαναπούμε άλλη μία..Όσο κι αν προσπαθείς να μου δημιουργήσεις ανασφάλεια, εγώ ούλες στο σώμα μου δεν θέλω ,οπότε δεν θα μας επιβάλλεις την πλαστική επέμβαση ούτε σε μένα ούτε σε όσους αρέσει το στήθος μου. αν θέλεις να σου κάνω δώρο την αυξητική πέους μπας και ηρεμήσεις .. έχω πολύ καλό φιλο πλαστικό χειρουργό.. θα του πω την περίπτωσή σου μπάς κ σ αναλάβει.. εγώ έχω μάθει να παραμένω ακόμπλεξάρεστη, και με αυτοπεποίθηση για το σώμα μου. Μάθε πρώτα να σέβεσαι και ν φέρεσαι σαν άνθρωπος στις γυναίκες,και μετά έλα να μου δείξεις ελαττώμα η να μου δώσεις συμβουλές.

Συνημμένα

• IMG_20250108_225051.jpg
    IMG_20250108_225051.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 17
Τελευταία τροποποίηση:

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
184
Πόντοι
0
Αγαπούλη μου σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη σου πρόταση…
Την έχεις συναντήσει;
Έχεις άλλη άποψη για το πεσμένο στήθος της;
Είσαι στραβός ή απλά μ@λ@κ@σ;
Υπονοείς ότι ΔΕΝ είναι πεσμένο;!;!;!;!;!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;
Καλώς τον ηλίθιο που βγήκε από την τρύπα του! Δεν ξέρω αν έχει στήθος 50άρας, 60άρας ή 70άρας, εσύ τι ζόρι τραβάς για αυτό δεν καταλαβαίνω! Τι λέω τώρα! Με τον ηλίθιο δε βγάζεις άκρη, όσο και να αντιπαρατεθείς μαζί του, ηλίθιος θα παραμείνει! Επίσης δεν ξέρω αν η εν λόγω νεαρά κάνει ακάποτη πίπα σε λίγους και καλούς, το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είσαι εσύ ένας από αυτούς. Επίσης δεν ξέρω αν γαμιέται επιλεκτικά με όσους γουστάρει και όσους δεν γουστάρει τους αποφεύγει τεχνηέντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ ανήκεις στους δεύτερους...

Υ.Γ.: Από το 2008 στο σάιτ, τώρα θυμήθηκα να σπονσοράρω! Ο ηλίθιος είναι λογικό μόνο αυτό να συγκρατούσε από την ανάρτηση...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom