Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
:*

Συνημμένα

• IMG_20240602_183225.jpg
    IMG_20240602_183225.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 154
OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Από εκεί που μας καυλώνεις με τα στριγκακια και τα μαγιό μας έβαλες τα ριχτάρια!!! Μας είχε κακομαθει ελπίζω να επανέλθεις δριμύτερη!!
Ε μία ισορροπία ρ παιδί μου! δαντελωτό είναι χαχαχ

PaulAtr9

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
51
Πόντοι
0
όχι και τα Mules και όλο το πακέτο δουλεύει μια χαρά σε εμένα

anasterr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Που είσαι @biky-stefania έχεις μέρες να ανεβάσεις και μας έχει λείψει το κορμάκι σου!

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.892
Πόντοι
2.471
ΟΠΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΎΣΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ)
Ρε παιχτη… φιλικα δεν εχει σημασια απο που ειναι η φωτο, δεν ειναι ωραιο να εκθετουμε τον αλλον ετσι…. Με την ιδια λογικη αν εγω ηξερα ποιος εισαι και σε ρεπορταζ με γενικο πλανο για τις διακοπες σε πετυχαινα που μπανεις στο καραβι για το νισακι που πας και απομωνονα την φωτο σου και ελαγα αυτος ειναι ο ψωλινιος που εχει παει με ενα σωρο πουτανες με κινδυνο να σε δει η οικογενεια σου , οι φιλοι σου κλπ κλπ ειλικρινα δεν θα θυμωνες;;;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.091
Πόντοι
4.365
Ρε παιχτη… φιλικα δεν εχει σημασια απο που ειναι η φωτο, δεν ειναι ωραιο να εκθετουμε τον αλλον ετσι…. Με την ιδια λογικη αν εγω ηξερα ποιος εισαι και σε ρεπορταζ με γενικο πλανο για τις διακοπες σε πετυχαινα που μπανεις στο καραβι για το νισακι που πας και απομωνονα την φωτο σου και ελαγα αυτος ειναι ο ψωλινιος που εχει παει με ενα σωρο πουτανες με κινδυνο να σε δει η οικογενεια σου , οι φιλοι σου κλπ κλπ ειλικρινα δεν θα θυμωνες;;;

Καμία σχέση, ατυχές παράδειγμα. Εκτίθηκε μόνη της στην τηλεόραση και έβγαλε ένα πλάνο της. Δεν έστειλε στους δικούς της κανα βίντεο να παίζει πούτσες..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.408
Πόντοι
456
εφοσον δεν υπαρχει η συναινεση της ιδιας , η φωτο πρεπει να σβησθει αμεσα.

OP
OP
biky-stefania

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.548
Ναι το τι κάνει κάποιος και αν αποφασίζει να εκτεθεί στην τηλεόραση δεν πρέπει να συνδέεται με το μπου.. ναι κάποιος πρέπει να διαγράψει τη φωτογραφία γιατί δεν έχει δικαίωμα να εκθέσει το πρόσωπό μου κανείς.

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.892
Πόντοι
2.471
Εγω απλα την αποψη μου λεω…. Οτι απλα δεν ειναι ωραιο για τον οποιονδηποτε ! Δεν χρειαζεται να εισαι χακερ για να κανεις την συνδεση μεταξυ των, τελος παντων , οπως δεν θα μαρεσε η μανα μου η οποιοσδηποτε δικος μου ανθρωπος πουριτανος (γιατι ετσι ειναι οι δικοι μας ανθρωποι) να μαθει οτι καθε τρεις και λιγο ψωνιζω η ολομερις συζηταω για βιζιτοκαταστασεις το ιδιο νομιζω ισχυει για ολο το κοινο εδω μεσα.
Εστω και για την μια στο εκατομμυριο που θα το δει καποιος εδω μεσα.
Μια αποψη ειπα και τελος μην το αναπαραγουμε ο καθενας κανει οτι θελει

papias69

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
0
Ρε μη μαλώνεται το θέμα ειναι οτι το χάνουμε το κορμί πατριώτ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Josex

dob

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
καλησπερα ομορφη στεφανια!! εισαι αθηνα ή μας αφησες παλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom