biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.548
πρωινα κανεις συνεδρια να ερθω αυριο αν εχεις ελευθερο;Καλοοοοο
Βέβαια αρκει ν τηλεφωνήσεις!πρωινα κανεις συνεδρια να ερθω αυριο αν εχεις ελευθερο;
Ε μία ισορροπία ρ παιδί μου! δαντελωτό είναι χαχαχΑπό εκεί που μας καυλώνεις με τα στριγκακια και τα μαγιό μας έβαλες τα ριχτάρια!!! Μας είχε κακομαθει ελπίζω να επανέλθεις δριμύτερη!!
Ετσιιιι πολλές "αποχρώσεις"στυλ! ποικιλίαόχι και τα Mules και όλο το πακέτο δουλεύει μια χαρά σε εμένα
Ρε παιχτη… φιλικα δεν εχει σημασια απο που ειναι η φωτο, δεν ειναι ωραιο να εκθετουμε τον αλλον ετσι…. Με την ιδια λογικη αν εγω ηξερα ποιος εισαι και σε ρεπορταζ με γενικο πλανο για τις διακοπες σε πετυχαινα που μπανεις στο καραβι για το νισακι που πας και απομωνονα την φωτο σου και ελαγα αυτος ειναι ο ψωλινιος που εχει παει με ενα σωρο πουτανες με κινδυνο να σε δει η οικογενεια σου , οι φιλοι σου κλπ κλπ ειλικρινα δεν θα θυμωνες;;;ΟΠΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΎΣΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ)
Ρε παιχτη… φιλικα δεν εχει σημασια απο που ειναι η φωτο, δεν ειναι ωραιο να εκθετουμε τον αλλον ετσι…. Με την ιδια λογικη αν εγω ηξερα ποιος εισαι και σε ρεπορταζ με γενικο πλανο για τις διακοπες σε πετυχαινα που μπανεις στο καραβι για το νισακι που πας και απομωνονα την φωτο σου και ελαγα αυτος ειναι ο ψωλινιος που εχει παει με ενα σωρο πουτανες με κινδυνο να σε δει η οικογενεια σου , οι φιλοι σου κλπ κλπ ειλικρινα δεν θα θυμωνες;;;
Καλησπέρα μόλις έφυγα!καλησπερα ομορφη στεφανια!! εισαι αθηνα ή μας αφησες παλι?
Και πότε με το καλό επιστρέφεις?Καλησπέρα μόλις έφυγα!
Θ επιστρέψω 1 Ιουλίου ανανεωμένη κ εξωτικηηηηΠου είσαι @biky-stefania έχεις μέρες να ανεβάσεις και μας έχει λείψει το κορμάκι σου!