Διαγραμμένο μέλος 236032
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στεφάνια στείλε μου στο κάνε... Έχω αύριο ρεπό και θέλω ξεκούραση χεχε
καλημέρα κάλεσε με καλε!!!Στεφάνια στείλε μου στο κάνε... Έχω αύριο ρεπό και θέλω ξεκούραση χεχε
Girlfriend χωρίς γλειφομούνι;;;;Καθενας με τα γουστα του φιλε.
Η συγκεκριμενη για μενα ειναι top στο gfe!
Girlfriend χωρίς γλειφομούνι;;;;
Συγχαρητήρια για τη μνήμη!!! Μετά από 6 χρόνια και θυμάσαι το χρήστη και το νικνέιμ!!!!Jimmy άσε τα Αστειάκια και έλα μετά από έξι χρόνια+ που έχεις να με δεις να με βρεις στον υπέροχο χώρο μ!
Πες τα χρυσόστομε! Ανένδοτη!Girlfriend χωρίς γλειφομούνι;;;;
Όπα....όπα όπα όπα !!!Εγω το χω γλειψει το μουνακι της!!
Πω περασαν κ.ολας 6 χρονιαJimmy άσε τα Αστειάκια και έλα μετά από έξι χρόνια+ που έχεις να με δεις να με βρεις στον υπέροχο χώρο μ!
Μια φορα μονο οταν την πρωτογνωρισα φιλε.Όπα....όπα όπα όπα !!!
Όπα....όπα όπα όπα !!!
Έτσι είναι!! Η αλήθεια είναι ότι η Στεφανία είναι top στο μασαζ κι έχει εξελιχθεί φανταστικά και στο κρεβάτι... Όταν βρεθήκαμε πρώτη φορά πριν χρόνια, της είχα πει ότι η εξέλιξή της στον ερωτικό τομέα θα είναι εντυπωσιακή γιατί έχει εξαιρετικές προδιαγραφές. Μάλλον κατά κάποιο τρόπο είχε δυσανασχετήσει μ αυτό που της είχα πει γιατί επέμενε κι επιμένει βεβαίως ότι δίνει έμφαση στο μασάζ. Της είπα ότι έχει όλο το πακέτο γιατί απλά αγαπάει τη δουλειά της και είναι άριστη επαγγελματίας. Οπότε, ως άριστη επαγγελματίας κι επειδή δίνει έμφαση στη μέγιστη ικανοποίηση του άλλου, η εξέλιξή της και ότι προσφέρει είναι αβίαστα και στα δύο τμήματα της παροχής υπηρεσιών της.... Ανυπομονώ να τη δω, όχι μόνο εγώ αλλά νομίζω και πάρα πολλοί ακόμη εδώ στην ωραία Θεσσαλονίκη... Θετική αύρα, όμορφη κοπέλα, εξαιρετική στη δουλειά της, VFM γι αυτό που προσφέρει. Μακάρι να ήταν κι άλλες κοπέλες στο χώρο του μασάζ σαν την Στεφανία!!!Καθενας με τα γουστα του φιλε.
Η συγκεκριμενη για μενα ειναι top στο gfe!
Xa xaΈτσι είναι!! Η αλήθεια είναι ότι η Στεφανία είναι top στο μασαζ κι έχει εξελιχθεί φανταστικά και στο κρεβάτι... Όταν βρεθήκαμε πρώτη φορά πριν χρόνια, της είχα πει ότι η εξέλιξή της στον ερωτικό τομέα θα είναι εντυπωσιακή γιατί έχει εξαιρετικές προδιαγραφές. Μάλλον κατά κάποιο τρόπο είχε δυσανασχετήσει μ αυτό που της είχα πει γιατί επέμενε κι επιμένει βεβαίως ότι δίνει έμφαση στο μασάζ. Της είπα ότι έχει όλο το πακέτο γιατί απλά αγαπάει τη δουλειά της και είναι άριστη επαγγελματίας. Οπότε, ως άριστη επαγγελματίας κι επειδή δίνει έμφαση στη μέγιστη ικανοποίηση του άλλου, η εξέλιξή της και ότι προσφέρει είναι αβίαστα και στα δύο τμήματα της παροχής υπηρεσιών της.... Ανυπομονώ να τη δω, όχι μόνο εγώ αλλά νομίζω και πάρα πολλοί ακόμη εδώ στην ωραία Θεσσαλονίκη... Θετική αύρα, όμορφη κοπέλα, εξαιρετική στη δουλειά της, VFM γι αυτό που προσφέρει. Μακάρι να ήταν κι άλλες κοπέλες στο χώρο του μασάζ σαν την Στεφανία!!!
Περνάει ο χρόνος τζιμακοοο!
Έχω γενέθλια αύριο αλλά ακόμα νιώθω και είμαι φρεσκαδούραΝαι ο μπουστης
Ειναι αδυσωπυτος!!!!
Θα με κάνεις να ερθω Θεσσαλονίκη τώρα χαχαχαΈτσι είναι!! Η αλήθεια είναι ότι η Στεφανία είναι top στο μασαζ κι έχει εξελιχθεί φανταστικά και στο κρεβάτι... Όταν βρεθήκαμε πρώτη φορά πριν χρόνια, της είχα πει ότι η εξέλιξή της στον ερωτικό τομέα θα είναι εντυπωσιακή γιατί έχει εξαιρετικές προδιαγραφές. Μάλλον κατά κάποιο τρόπο είχε δυσανασχετήσει μ αυτό που της είχα πει γιατί επέμενε κι επιμένει βεβαίως ότι δίνει έμφαση στο μασάζ. Της είπα ότι έχει όλο το πακέτο γιατί απλά αγαπάει τη δουλειά της και είναι άριστη επαγγελματίας. Οπότε, ως άριστη επαγγελματίας κι επειδή δίνει έμφαση στη μέγιστη ικανοποίηση του άλλου, η εξέλιξή της και ότι προσφέρει είναι αβίαστα και στα δύο τμήματα της παροχής υπηρεσιών της.... Ανυπομονώ να τη δω, όχι μόνο εγώ αλλά νομίζω και πάρα πολλοί ακόμη εδώ στην ωραία Θεσσαλονίκη... Θετική αύρα, όμορφη κοπέλα, εξαιρετική στη δουλειά της, VFM γι αυτό που προσφέρει. Μακάρι να ήταν κι άλλες κοπέλες στο χώρο του μασάζ σαν την Στεφανία!!!
Σου στέλνω αεροπορικό εισιτήριο τώρα!!!!Θα με κάνεις να ρθω Θεσσαλονίκη τώρα χαχαχα
Σε εκτιμώ και εγώ πάρα πολύ Είναι Αμοιβαία τα αισθήματα ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις αναφορές που κάνεις για μένα και πραγματικά είσαι Εξαιρετικός κ πολύ μπροστά γιατί όντως ξέρεις να διακρίνεις και να διαβάζεις πίσω από το χαρακτήρα!
Να πας... σε άλλο επίπεδο είναι, εξαιρετικά υψηλό... της βγαίνει αβίαστα όλο αυτό.Αν και έχω να πάω από το 19,η κοπέλα ήταν εξαιρετική και τότε και φαίνεται πως έχει εξελιχθεί. Άριστη στο μασάζ και σε ότι άλλο έπιανε με τα χεράκια της.