Κανενα προβλημα . Προς Θεου.AAAA sorry δεν καταλαβα οτι ηταν αναμνησεις απο τα παλια...
ευχαριστω παντως.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
όχι αγάπη στον ίδιο εξαιρετικό Φιλοθέη, που έχεις έρθει είμαιΣτεφ καλησπέρα! Έχεις αλλάξει χώρο;;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Βλέπεις έχουμε όπως φαίνεται και αυτούς με τις προϊστορικές αναφορές...AAAA sorry δεν καταλαβα οτι ηταν αναμνησεις απο τα παλια...
ευχαριστω παντως.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
Καλώς ήλθες στην Αθήνα! Ωραίες φωτογραφίες, παρατηρώ πως ομορφαίνεις κι άλλοκαλημέρα καλημέρα!επιστροφή σιγά σιγά στα αθηναϊκά εδάφη με τηνπιο ανανεωμένη κ θετική διάθεση!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Καλώς σε βρίσκω αστέρι μουΚαλώς ήλθες στην Αθήνα! Ωραίες φωτογραφίες, παρατηρώ πως ομορφαίνεις κι άλλο
Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Θα τα πούμε σύντομα!! ☺όχι αγάπη στον ίδιο εξαιρετικό Φιλοθέη, που έχεις έρθει είμαι
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
Αντε κοπελαρα μου σε περιμένουμε με ανυπομονησία... είσαι εξαίρετη σε όλα και μας λειπειςέχει κανονιστεί κ η αγαπημένη Θεσσαλονίκη μέσα στο Νοέμβριο!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Και εγώ ανυπομονώ αγαπητέ μ! σε ένα μήνα περίπου σας έρχομαιΑντε κοπελαρα μου σε περιμένουμε με ανυπομονησία... είσαι εξαίρετη σε όλα και μας λειπεις
Η τύπισσα στο βίντεο είναι "καθηγήτρια" και "μαστόρισσα"! Του το κάνει πολύ μαεστρικά και τεχνικά...Παίρνει master στο σεξ!Είδες φαντασία όμως?
τον πηδάει βάζοντας ως λιπαντικό στο πλαστικό το σπέρμα του...
Το σεξ θέλει φαντασία... εκεί είναι η μεγάλη ηδονή !!!
think about it
...Και εκπρόσωπος...και "αντιπροσωπος"
Ωραία! Θα κρυώσει και ο καιρός και θα μπορέσουμε να σε απολαύσουμε συνοδεία όλων των αξεσουάρ (κάλτσες-καλσόν, γόβες, κολλητές φούστες-φορέματα κλπ.)! Αναμένουμε...Και εγώ ανυπομονώ αγαπητέ μ! σε ένα μήνα περίπου σας έρχομαι
FollowtheDarkRabbit
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
hi new και εγω pm για λεπτομερειες ?Καλώς σε βρίσκω αστέρι μου
Ρε φίλε όντως τώρα; Αλαβάστρινο κορμί; Έλεος με τους σαλιάρηδες εδώ μέσα…Τέλεια, αυτό το αλαβάστρινο κορμί πολύ μου έχει λείψει, ανυπομονώ να βρεθώ ............... δίπλα του.
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 491
δεν ξέρεις τον αισθησιασμο που αποπνέει η συγκεκριμένη και δεν χρειάζεται να τον μάθεις... άσε εμάς τους σαλιαρηδες όπως λες, να την απολαμβάνουμε τη Στεφανια μας... εμείς κάτι ξέρουμε... αισθησιακό μασαζ, ξεκούραση, και απίστευτη πλέον και στα υπόλοιπα τα όμορφα... αυτά, τα σαλιαρικα σύμφωνα μ εσένα...Ρε φίλε όντως τώρα; Αλαβάστρινο κορμί; Έλεος με τους σαλιάρηδες εδώ μέσα…
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.994
Καλημέρα Μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμεhi new και εγω pm για λεπτομερειες ?
επαγγελματικό μασάζ στον χώρο μ
προσφέρω επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακές υπηρεσίες σε δικό μου χώρο Φιλοθέη, Μαρούσι Στεφανία 698 6 2013 70 διαθέσιμη από τις 11:00 το πρωί ως 12:00 το βράδυ
kanesex.com
Συνημμένα
Φορτηγατζής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 687
- Πόντοι
- 361
Στεφάνια…με διαφορά η καλύτερη!!Καλημέρα Μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε
προσφέρω επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακές υπηρεσίες σε δικό μου χώρο Φιλοθέη, Μαρούσι Στεφανία 698 6 2013 70 διαθέσιμη από τις 11:00 το πρωί ως 12:00 το βράδυkanesex.com
Καλημέρα Μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε
προσφέρω επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακές υπηρεσίες σε δικό μου χώρο Φιλοθέη, Μαρούσι Στεφανία 698 6 2013 70 διαθέσιμη από τις 11:00 το πρωί ως 12:00 το βράδυkanesex.com
Sexy!!!Καλημέρα Μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε
sexy!!!Καλημέρα Μπορείς να με καλέσεις να συνεννοηθούμε
Φίλε είδες πουθενά να αναφέρομαι στις υπηρεσίες της κοπέλας οι οποίες κατά την άποψη μου είναι καλές! Ωστόσο το να λες αλαβάστρινο το κορμί της είναι τουλάχιστον άστοχο και γλοιώδες…. Αυτάδεν ξέρεις τον αισθησιασμο που αποπνέει η συγκεκριμένη και δεν χρειάζεται να τον μάθεις... άσε εμάς τους σαλιαρηδες όπως λες, να την απολαμβάνουμε τη Στεφανια μας... εμείς κάτι ξέρουμε... αισθησιακό μασαζ, ξεκούραση, και απίστευτη πλέον και στα υπόλοιπα τα όμορφα... αυτά, τα σαλιαρικα σύμφωνα μ εσένα...
Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Το αλάβαστρινος το χρησιμοποιούν και για λευκές, λείες επιδερμίδες. Δεν ήταν και υπερβολικός ο φίλος που τον πήρες απ' τα μούτρα.Φίλε είδες πουθενά να αναφέρομαι στις υπηρεσίες της κοπέλας οι οποίες κατά την άποψη μου είναι καλές! Ωστόσο το να λες αλαβάστρινο το κορμί της είναι τουλάχιστον άστοχο και γλοιώδες…. Αυτά
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
Λείο ναι, λευκό όχι. Και οι μαύρες μπορεί να έχουν αλαβάστρινη επιδερμίδα, η Στεφάνια πάντως δεν έχειΤο αλάβαστρινος το χρησιμοποιούν και για λευκές, λείες επιδερμίδες. Δεν ήταν και υπερβολικός ο φίλος που τον πήρες απ' τα μούτρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K