biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.970
Φτάνει με τα νότια,έλα και εδώ βόρεια.καλημέρα καλημέρα!επιστροφή σιγά σιγά στα αθηναϊκά εδάφη με τηνπιο ανανεωμένη κ θετική διάθεση!
έχει κανονιστεί κ η αγαπημένη Θεσσαλονίκη μέσα στο Νοέμβριο!Φτάνει με τα νότια,έλα και εδώ βόρεια.
Ημέρα επιστροφής?καλημέρα καλημέρα!επιστροφή σιγά σιγά στα αθηναϊκά εδάφη με τηνπιο ανανεωμένη κ θετική διάθεση!
Φιλε θα σε στενοχωρησω
Σε μενα αρνηθηκε σεξ στο παλιο της στεκι Νεο Ψυχικο πρωινο ραντεβου.
πολυ ωραιο μασαζ και χειρομαλακτικη και τελος αγαπητε ....
Καταλαβα οτι "διαλεγει....".
Ουτε ασχημος ειμαι κατα γενικη ομολογια ουτε σεξ προγραμμα ελαβα αν και την επισκεφθηκα 3 φορες.Όσο και άσχημος να σαι θεωρώ ότι θα κάνει σεξ-προγραμμα
Μπορεί να τον έχεις μεγάλο και την τρόμαξες!Ουτε ασχημος ειμαι κατα γενικη ομολογια ουτε σεξ προγραμμα ελαβα αν και την επισκεφθηκα 3 φορες.
Μεχρι στοματικο και φθανει !!!
Αποστειρωμενα πραγματα
άρτια αφιχθείσα αγαπημένε!Ημέρα επιστροφής?
Για να προετοιμαστουμε για μεγάλες συγκινήσεις!
Καλώς ήρθες λοιπόν!άρτια αφιχθείσα αγαπημένε!
το παρατραβαμε και θα φαμε και ξυλο απο την κυρια ....Μπορεί να τον έχεις μεγάλο και την τρόμαξες!
Με τα λεφτά που ζητάει τυπε μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες εμφανισιακά και σε υπηρεσίεςτο παρατραβαμε και θα φαμε και ξυλο απο την κυρια ....
λογω δηλωσεων της δηλαδη...
Ελα και προς τα εδω ρε παιδακι μου............έχει κανονιστεί κ η αγαπημένη Θεσσαλονίκη μέσα στο Νοέμβριο!
Εμφανισιακά ίσως αλλά σε υπηρεσίες δε ξέρω αν ισχύει.Με τα λεφτά που ζητάει τυπε μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες εμφανισιακά και σε υπηρεσίες
εννοειται γι αυτο δεν ξαναπατησαΜε τα λεφτά που ζητάει τυπε μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες εμφανισιακά και σε υπηρεσίες
Με την καινούργια χρονιά θα δω τι μπορώ να διαμορφώσω!Ελα και προς τα εδω ρε παιδακι μου............
Τέλεια, αυτό το αλαβάστρινο κορμί πολύ μου έχει λείψει, ανυπομονώ να βρεθώ ............... δίπλα του.καλημέρα καλημέρα!επιστροφή σιγά σιγά στα αθηναϊκά εδάφη με τη νπιο ανανεωμένη κ θετική διάθεση!
γλυκε μ εσυΤέλεια, αυτό το αλαβάστρινο κορμί πολύ μου έχει λείψει, ανυπομονώ να βρεθώ ............... δίπλα του.
με το στοματικο ποσο πηγε το μαλλι?Ουτε ασχημος ειμαι κατα γενικη ομολογια ουτε σεξ προγραμμα ελαβα αν και την επισκεφθηκα 3 φορες.
Μεχρι στοματικο και φθανει !!!
Αποστειρωμενα πραγματα
για να ειμαι ειλικρινης μετα απο τοσα χρονια ουτε που θυμαμαι.με το στοματικο ποσο πηγε το μαλλι?
AAAA sorry δεν καταλαβα οτι ηταν αναμνησεις απο τα παλια...για να ειμαι ειλικρινης μετα απο τοσα χρονια ουτε που θυμαμαι.