Νέα

Στεφανία μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Ρε αρχοντα αυτο που δε θα καταλαβεις ποτε ( 304 σελιδεσ γαρ ) ειναι οτι με τη Στεφανια το γαμησι δεν ειναι το δεδομενο. Μπορει να προκυψει , μπορει και οχι
Απο την αλλη , αν πας σε ενα callgirl και ζητησεις επαγγελματικο μασαζ θα βαλει τα γελια και θα σταυροκοποιεται
Οτι δεν είναι δεδομένο το ξέρεις από προσωπική εμπειρία ή απλά διαβάζοντας τις 304 σελίδες;

O_papous

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Like
164
Πόντοι
0
ε Τετάρτη σιγά σιγά..
Αρτι αφιχθείς από τα χεράκια της στεφανίας.
Εύκολο το ραντεβού μέσω viber και τηλεφωνικά. Χώρος δικός της καθαρός και περιποιημένος.
Πρόγραμμα full 1 ½ ώρας
Μοντέλο δεν είναι , αλλά ούτε και είδα κάπου να πλασάρετε ως τέτοιο. Η κοπέλα κάνει αισθησιακό μασαζ.
Κορμάκι τρουλωτό με τα κατάλληλα πιασίματα για μένα.
Υποδοχή με τεράστιο χαμόγελο. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και να περιμένεις αυτό που θα έρθει χαλαρώνοντας.
Μασαζάκι 1 ώρα χαλαρωτικό και προς το τέλος άρχισαν να ανεβαίνουν οι ρυθμοί.
Καθώς έχω δοκιμάσει και κανονικό μασάζ, αλλά και υποτίθεται αισθησιακό, η στεφανία σου κάνει μασάζ όπως πρέπει για να χαλαρώσεις…… άνετα πχ θα ροχάλιζα…… αλλά με "ξύπνησε" την κατάλληλη στιγμή.....
Συμμετοχή πολύ καλή.
Η κοπέλα είναι καθαρή και προσέχει.
Όπως κάθε γυναίκα, θέλει να βρεις τα κουμπιά της, δεν είναι ρομπότ, γιατί διάβασα αρκετά περίεργα σχόλια και ήμουν κάπως προετοιμασμένος……
Για μένα σε τέτοιο επίπεδο θα έπρεπε να είναι οι υπηρεσίες στην θεσσαλονίκη και όχι το κορόιδεμα που βλέπω με τα 30+20+20+… και του λουριού το κέρατο.
Μπαμ , μπαμ 2 τιμές να ξέρεις τι θα πάρεις. Τώρα εάν κάποιος ελπίζει με 50 ευρώ να κάνει μασάζ και να γαμήσει κιόλας, ας σκεφτεί ότι μόνον τα ποτά σε κανένα κολόμπαρο, ή μια ταβέρνα δεν κοστίζουν τόσο.

Όταν ξαναέρθει στην πόλη μας , θα προτιμηθεί σίγουρα.

Kostakis_thess

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα Βίκυ. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω πως μπορώ να σου στείλω πμ. Αν θέλεις στείλε μου τον αριθμό σου. Έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια για εσένα και η περιέργεια μου να σε γνωρίσω έχει βαρέσει κόκκινο

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
με ποιο απο τα δυο ποστ να γελασω τωρα? :think:
μαλλον και με τα δυο.
:2funny:
Αρχοντα το μονο σιγουρο ειναι οτι το γελιο κανει καλο στην υγεια. Ειδικα για εσενα που βλεπω απο το 2012, κατι εκατομμυρια μηνυματα, θελει γελιο , υγιεινο τροπο ζωης και περπατημα

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Αυτο το νημα πια εχει γινει Συλλογος Αγωνιουντων Στεφανιας Callgirl η Μασους
Θα μπει διπλα στα μεγαλα ερωτηματα , που βρισκεται ο ταφος του Μ . Αλεξανδρου και αν υπαρχει ζωη στον Αρη

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.765
Πόντοι
41.813
Αρχοντα το μονο σιγουρο ειναι οτι το γελιο κανει καλο στην υγεια. Ειδικα για εσενα που βλεπω απο το 2012, κατι εκατομμυρια μηνυματα, θελει γελιο , υγιεινο τροπο ζωης και περπατημα
Φιλαράκι εγώ μια χαρά είμαι στην υγεία μου.
Μάλλον εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα δεν είστε καλά.
Γιατί για να μας λες αυτά που λες παραπάνω,να σε διαψεύδουν λιγα ποστ πιο πίσω,να τα έχουν γράψει άλλοι πόσοι στο νήμα που λες ότι το ξέρεις και το έχεις διαβάσει όλες τις 300+ σελίδες όπως λες,μάλλον εσύ λοιπόν έχεις θέμα του πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.
Μια επίσκεψη σε νευρολόγο ίσως σου κάνει καλό.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Καλησπέρα Βίκυ. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω πως μπορώ να σου στείλω πμ. Αν θέλεις στείλε μου τον αριθμό σου. Έχω διαβάσει τα καλύτερα σχόλια για εσένα και η περιέργεια μου να σε γνωρίσω έχει βαρέσει κόκκινο
Γράφει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται με το κινητό της στο προφίλ της χαμηλά με αχνά γράμματα . Βρες τι έγραψε στην προηγούμενη σελίδα και θα το δεις

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Γράφει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται με το κινητό της στο προφίλ της χαμηλά με αχνά γράμματα . Βρες τι έγραψε στην προηγούμενη σελίδα και θα το δεις
ηθελε τα στοιχεια της Βικυς ο φιλος, οχι της Σταφανιας! χαχαχαχαχα

Emir

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2023
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα κ καλή βραδιά!
IMG_20220603_223120.jpg
Είσαι τρέλα.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.596
Πόντοι
2.256
και η μαλακία επίσης..... τυφλώνει κιόλας να ξέρεις...

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Τελικά τι έγινε με τον άλλο που είχε καύλες και γάμησε με το που μπήκε μέσα η Στεφανία;
Έρωτας με την πρώτη ματιά ή άνοιγμα ποδιών με το κατόμπαλο;
Γιατί μασάζ από ότι είπε ο περιγραφέας ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ…

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.638
Πόντοι
1.436
Ανανεωμένη από την αύρα της Θεσσαλονίκης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom